אבסנט שחור - תוצאות חיפוש

QUIKFUCK

מרכיבים: שליש ייגר שליש מליבו ושליש אבסנט אצריך להגיע ב3 צבעים להפלה מהירה של בנות המין היפה כוס: שאט קישוט: אופן ההכנה: מזיגה של הייגר ואז עם גב כפית את המליבו ומעל האבסנט ניתן להדליק תלוי במצברוח שלבי הכנה : 1. מכינים את כל המרכיבים ליד כוס הטקילה. 2. מוזגים האיטיות על גבי כפית את המשקאות לפי הסדר לתוך כוס הטקילה.

בלק ראשן ( רוסי שחור)

קוקטייל בלאק ראשן ("רוסי שחור") הוא משקה אלכוהולי. הבסיס האלכוהולי בקוקטייל הוא וודקה, אליו מתווסף כ1/3 ליקר קפה. לקוקטייל יש גרסה בשם וויט ראשן, אשר מכילה גם שמנת המבהירה את צבעו. מקור הקוקטייל, בניגוד למשתמע, אינו ברוסיה, אלא ששמו מרמז על מרכיביו - הוודקה שמקורותיה נטועים ברוסיה, וליקר הקפה השחור. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים ישירות לכוס אולדפאשנד מלאה קרח וערבוב קל בעזרת סטירר.

בלאק פיג‘

מרכיבים: 1 אפטרשוק שחור 1 פיג‘ רדבול עד הסוף כוס: הי – בול קישוט: אופן ההכנה: קרח כתוש שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.

שיתוק

"שיתוק", קוקטייל שכבות שמוגש בכוס שוט. את המרכיבים "מציפים אחד על השני לפי הסדר" ( הכוונה בלהציף היא לשים כפית על כוס השוט, ולמזוג את המשקה לאט, בטפטוף, על מנת שלא יתערבב עם השכבה שלפניו, אלא יכסה אותה, או יציף אותה). בכוס שוט כאמור, שליש מנה אפטר שוק קינמון, שליש מנה ייגר מייסטר ושליש אבסנט. אני מצדיע מראש למי שיכול לספור עד עשר בלי להתבלבל אחרי שניים כאלה.

10 הדברות לבר ביתי: משקאות

הבר בנויי, הכוסות במקומן ועכשיו רוצים לאייש את הבר הביתי שלכם במשקאות אלכוהול שיתאימו לכם ולאורחים שלכם ולא יודעים איך להתחיל? הנה לכם 10 הדברות למשקאות בבר ביתי מצוייד ומוכן לכל פעולה.

סמירנוף טעמים - SMIRNOFF Flavors

סמירנוף, וודקה אמריקאית שמקורה ברוסיה. היא הומצאה בשנת 1860 על ידי פיוטר סמירנוב. בשנת 1886 הייתה סמירנוף לוודקה הרשמית של בית המלוכה הרוסי ושל הצאר. בשנת 1910 מת פיוטר ואת החברה קיבל בנו ולדמיר סמירנוב. לאחר המהפכה הקומניסטית עזבה החברה את ברית המועצות וסמירנוב ניסה לשווק את המשקה באירופה. בתחילה נדד המפעל לתורכיה ומשם לצרפת. המשקה החל לאט לאט להימכר גם באירופה שעד אז לא הכירה כל כך את הוודקה....

חורטיצה - KHORTYTSA

חורטיצה - וודקה אוקראינית, מאוד חדשה יחסית בעולם הוודקות (היסטוריה שבד``כ לוקחת אותנו למאות הקודמות), מזקקה שהוקמה ב-2003, והצליחה מהר מאוד להגיע לתודעה, באופן יחסי. בארץ כמובן היא לא הרבה זמן פה, עדיין לא ממש מכירים אותה מעבר ל``חורטיצה, מה זה חורטיצה?!`` (מה קרה אחרי זה? נגמר להם הכסף לפרסום?!), ולדעתי מה שמפריע לה זה בעיקר הכיתוב האוקראיני ועיצוב הבקבוק שמשווה לוודקה מראה זוליקו. תכלס זו וודקה...

בירה מהי??

בירה הוא שם המתאר מספר משקאות חריפים שונים המיוצרים בתהליך של תסיסה, בדרך כלל של שעורה או דגנים אחרים. תהליך ייצור הבירה (וגם של משקאות אלכוהוליים אחרים) נקרא בישול (מכאן הביטוי מבשלות בירה). בירה יוצרה לראשונה לפני 6,000 שנים לפחות, במספר תרבויות עתיקות ששכנו במזרח התיכון, כמו מצרים העתיקה ומסופוטמיה. מקור המילה בירה אינו ברור, אך ככל הנראה מקור המילה במילה הלטינית biber, משקה או שיקוי. מכיוון...

סמירנוף - SMIRNOFF

סמירנוף, וודקה אמריקאית שמקורה ברוסיה. היא הומצאה בשנת 1860 על ידי פיוטר סמירנוב. בשנת 1886 הייתה סמירנוף לוודקה הרשמית של בית המלוכה הרוסי ושל הצאר. בשנת 1910 מת פיוטר ואת החברה קיבל בנו ולדמיר סמירנוב. לאחר המהפכה הקומניסטית עזבה החברה את ברית המועצות וסמירנוב ניסה לשווק את המשקה באירופה. בתחילה נדד המפעל לתורכיה ומשם לצרפת. המשקה החל לאט לאט להימכר גם באירופה שעד אז לא הכירה כל כך את הוודקה....

ג'וני ווקר שחור- JONNIE WALKER

ג'וני ווקר (Johnnie Walker) הוא ויסקי סקוטי מסוג בלנדד (מורכב מערבוב של מספר סוגי ויסקי), המיוצר במבשלת דיאגאו שבקילמרנוק, סקוטלנד. כמו כן לחברת ג'וני ווקר יש 6 סוגי ויסקי שכל אחד מהם מיושן בחביות עץ אלון. החברה מוכרת למעלה מ-120 מיליון בקבוקי ויסקי בעולם בכל שנה, בכ-200 מדינות והויסקי שלה נחשב לוויסקי בעל התפוצה הרחבה ביותר בעולם. במקור נקרא הוויסקי "ווקר'ס קילמרנוק ויסקי"...

תבור סדרת אדמה - TAVOR ADAMA

מרלו בזלת מסדרת אדמה של יקב תבור עשוי מ-100% ענבי מרלו אשר גדלו בכרמים הגדלים על אדמת בזלת עשירה. טיפול מסור בכרם משלב הגיזום ועד לבציר הידני המוקפד, בשילוב הקרקע העשירה במינרלים והאקלים המיטבי הובילו לקבלת פרי עשיר בטעם ובצבע. הענבים לייצור תבור מרלו בזלת נקלטו ביקב בשעות הבוקר המוקדמות והופרדו מהשדרות. התירוש תסס במשך 21 יום בתנאים מבוקרים במיכלי נירוסטה ולאחר מכן הועבר להתיישנות בחביות עץ אלון...