אבסנט שחור - תוצאות חיפוש

שמבורד - CHAMBORD

הסיפור של רויאל שמבורד מתחיל בסוף המאה ה – 17 בעמק הלואר. בשנת 1685 ביקר לואי ה-14 בשאטו שמבורד, מהטירות המפורסמות ביותר באזור. כדי להרוות את צמאונו אספו משרתיו של המלך פטל יער שחור, הנפוץ באזור, ורקחו עבורו ליקר סמיך ועשיר בטעמים. הליקר של שאטו שמבורד, הפך להיות הליקר החביב על המלך וכיאה למשקה ממעמד האריסטוקרטיה, נודע מאז בכינוי "הליקר המלכותי של צרפת". (ROYAL CHAMBORD) שמבורד ליווה את...

פסואה - PASSOA

פסואה הוא ליקר צרפתי בטעם פסיפלורה המכיל 20% אלכוהול. הפסואה מיוצר מזה 20 שנה ומגיע בבקבוק שחור. ישנן עוד 3 גרסאות של הליקר שבהן משולבים טעמי אננס,מנגו וקוקוס.

ייגרטרום - JAGERTRAUM

הייגרטרום הינו מתחרה של הייגרמייסטר הגרמני יתרונו הוא שיש עליו חותמת כשרות וניתן להשתמש בו באירועים בארץ. לעומת הייגרמייסטר שאיתו יש בעית כשרות כלשהי, הייגרטרום דומה נורא בטעמו לייגרמייסטר המקורי אך פחות איכותי ומרקם יותר סמיך ותרופתי המתכון הסודי של הייגרמיסטר הומצא כבר בשנת 1934 על ידי קורט מאסט. המתכון המדויק של רקיחת הייגרמיסטר מפורסם באתר- www.patet.com. נראה לכם באמת, יה פאתטים? המתכון נשאר...

בלק אנד וויט - BLACK & WHITE

בלנדד וויסקי המיוצר משנת 1884 על ידי חברת ג'יימס ביוקנן — בלנדר וסוחר וויסקי מלונדון. תוך שנה הוויסקי נחל הצלחה ואף זכה בחוזה הספקה לבית הנבחרים. בכך היתה החברה שחקנית חשובה בהחדרת הבלנדד וויסקי לשוק האנגלי. ג'יימס ביוקנן עצמו היה ידוע כחובב חיות מושבע ובאחת הפעמים בהן ביקר באזור ההיילנדס החליט לצרף לשם הוויסקי וללוגו שלו שני כלבי טרייר סקוטיים, אחד שחור והשני לבן מצפון ההיילנדס. אלו...

ג'וני ווקר דאבל בלק - JONNIE WALKER DOUBLE BLACK

ג'וני ווקר דאבל בלאק. מדובר בוויסקי יוקרתי, שדרוג של הבלאק לייבל הידוע, עם טעם של עישון עמוק ואיכותי, מהסוג שמגיע רק מהתיישנות של כמה שנים טובות בחביות חרוכות היטב, מה שאומר שזה די דומה לבלק שאנו מכירים אך עם טעם יותר מיושן ואותנטי שקשה לא לאהוב. ג'וני ווקר (Johnnie Walker) הוא ויסקי סקוטי מסוג בלנדד (מורכב מערבוב של מספר סוגי ויסקי), המיוצר במבשלת דיאגאו שבקילמרנוק, סקוטלנד. כמו כן לחברת...

אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אבסינט 70% - ABSINTHE 70%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

בר קפה לאירועים - אספרסו בר

קפה אספרסו ( אספרסו, מקיאטו, קורטדו, אמריקנו ) קפוצ'ינו/ הפוך ( קפה הפוך, לאטה , נס על חלב , נס גרגירים ) קפה נטול קופאין קפה שחור קפה ערבי עם הל קפה בטעמים בליווי סירופ מונין קוקוס, וניל, אגוזי לוז, קינמון, אייריש קרים מגוון רב של תה ויסוצקי ( פירות יער, קמומיל, ארל גריי, מרווה, לואיזה, ורד היביסקוס ועוד ) שוקו נענע ולימונים טריים

תפריט פרמיום

וודקה - וואן גוך טעמים + קטל וואן + סטולי גולד + סמירנוף שחור. ג'ין - גורדון + ביפיטר. רום - בקרדי + קשאסה. טקילה - קווארבו גולד . וויסקי - ג'יימסון + ג'וני בלאק לייבל + בלאק בוש + ג'ק דניאלס + גראנטס. שנאפסים קפואים - ייגרמייסטר + פיג'לינג תאנים. אפרטיף ודיז'סטיף - אפרול + קמפרי + מרטיני (ביאנקו ,רוסו, אקסטרה דריי) + ערק + אוזו 12 + פסטיס. בירות - טובורג אדום...

סמירנוף שחור - SMIRNOFF BLACK

וודקה פרימיום סמירנוף שחור מיוצרת משנת ,1994 בשיטה מסורתית מדגנים מובחרים בזיקוק דודי איטי ממש כמו הזיקוק שעובר סינגל מאלט ווויסקי או קוניאק.הזיקוק האיטי מסתיים בסינון עדין דרך פחם שמעניק לוודקה טקסטורה רכה ועדינות נהדרת בטעמה. סמירנוף שחור היא וודקה פרימיום שאפשר להיתענג עליה כמו על ווויסקי טוב או קוניאק בטמפרטורת חדר ולא קפואה כמו וודקות אחרות. הוודקה מיוצרת לזכר הוודקה שסמירנוף ייצר לצאר...