אדום - תוצאות חיפוש

קסטיל רוז' – Kasteel Rouge

קסטיל רוז' – Kasteel Rouge בירת פירות – Fruit Beer אחוז אלכוהול: 8%. מוצא: אינגלמונסטר, בלגיה. מבשלת ואן-הונסברוק - Brouwerij Van Honsebrouck בירת אייל חזקה בגוון אדום עמוק, פירותית מאוד ומתוקה. מבוססת על הבירה הכהה של המבשלה (קסטיל ברון) אליה מוסיפים דובדבנים חמוצים לתקופת תסיסה מינימלית של חצי שנה. רוז' (אדום בפלמית) הוא לא סגנון בירה אלא שם המתאר את צבעה. בניגוד לרוב...

שיבס רויאל סאלוט 21 - CHIVAS ROYAL SALOT

המותג שיבס יוצר לראשונה בשנת 1801 בסקוטלנד. ראשיתו במזקקת משקאות אשר נוסדה על ידי האחים ג'יימס וג'ון שיבס; מקור שמם במילה הגאלית סקוטית seamhas, שמשמעותה "בר מזל" או - "בורך במזל טוב". ב-1843 נבחרה המזקקה לספק ויסקי לבית המלוכה הבריטי, והדבר העלה את חינו בעיני צרכנים ברחבי אנגליה. בשנת 1909 החלו בשיווק המשקה בארצות הברית. כיום המותג שיבס מיוצר על ידי חברת Pernod Ricard. מותגים בתפוצה רחבה...

אוניקום - UNICUM

אוניקום (בהונגרית: Unicum) הוא ליקר עשבים מתוק-מריר שפותח לפני למעלה מ-200 שנה. הוא אפריטיף ודג'סטיף ונחשב למשקה הלאומי של הונגריה מאז 1840, ובעבר היה המשקה הלאומי של האימפריה האוסטרו הונגרית. האוניקום מיוצר על ידי חברת צוואק (Zwack) לפי מתכון שנשמר בסוד אך ידוע שמכיל יותר מ-40 סוגי עשבים והוא מיושן חצי שנה בחביות מעץ אלון. אחד ממאפייניו המוכרים הוא צורת הבקבוק המיוחדת: בקבוק נמוך ופחוס שעל...

אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אבסינט 70% - ABSINTHE 70%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אפטר שוק קינמון - AFTER SHOCK

הלא הוא האפטרשוק.האפטרשוק המקורי הנו ליקר קינמון המיוצר בארה"ב ומכיל 40% אלכוהול. ייחודיותו של משקה זה הנה שלאחר לגימתו נוצרת הרגשת חום רב בגרון ולאחר נשימה קלה הרגשת קור רב בגרון, ומכאן שמו – "אפטר שוק". צבעו אדום, וגם אותו נשתה קפוא ובלגימה אחת. בנוסף, ישנם עוד 2 טעמים למשקה זה – הכחול בטעם הדרים והירוק בטעם מנטה, אולם הקינמון הוא המומלץ, וגם המפורסם והנפוץ יותר.

תפריט בר בסיס

וודקה - קטל וואן + סטוליצ'ניה . ג'ין - גורדון רגיל + גורדון פירות יער. רום -  קפטן מורגן (כהה, בהיר, ספייסי) + קשאסה. טקילה – קווארבו גולד . וויסקי - ג'וני רד לייבל + גראנטס + בושמילס. שנאפסים  קפואים -  ייגרמייסטר + פיג'לינג תאנים. אפרטיף ודיז'סטיף – אפרול + קמפרי + מרטיני (ביאנקו ,רוסו, אקסטרה דריי) + ערק + אוזו 12. בירות – טובורג...

תפריט פרמיום

וודקה - וואן גוך טעמים + קטל וואן + סטולי גולד + סמירנוף שחור. ג'ין - גורדון + ביפיטר. רום - בקרדי + קשאסה. טקילה - קווארבו גולד . וויסקי - ג'יימסון + ג'וני בלאק לייבל + בלאק בוש + ג'ק דניאלס + גראנטס. שנאפסים קפואים - ייגרמייסטר + פיג'לינג תאנים. אפרטיף ודיז'סטיף - אפרול + קמפרי + מרטיני (ביאנקו ,רוסו, אקסטרה דריי) + ערק + אוזו 12 + פסטיס. בירות - טובורג אדום...

וויסקי מהו??

ויסקי (Whisky בסקוטלנד ובקנדה או Whiskey באירלנד ובארצות הברית) הוא משקה חריף נפוץ, המופק על ידי זיקוק סוגים שונים של דגנים אשר עברו תהליך הלתתה (תהליך בו מאפשרים לזרעי הדגן לנבוט ואז מייבשים אותם בחום גבוה ומפסיקים את הנביטה). לאחר הזיקוק, מיושן הנוזל בחביות עץ אלון לפרק זמן משתנה. אחוז האלכוהול ברוב מותגי הוויסקי עומד על 40. צריכת ויסקי, בדומה לצריכת משקאות חריפים אחרים, מביאה לשינויים...

בר השמפנייה של סאן בר

עמדת בר נפרדת מהבר המרכזי, בבר יוגשו הדברים הבאים: קאווה בטעמים למברוסקו לבן, אדום ורוזה מבחר קוקטיילים על בסיס קאווה ובשילוב עם פירות בר השמפנייה נותן צבע אחר לאירוע ומשדרג אותו לרמה אחרת , ניתן להזמין את בר השמפנייה גם כעמדה יחידה. ניתן לשדרג את הבר כאוות נפשכם ולפי הטעם האישי שלכם. מומלץ כבר קבלת פנים.