אייריש קרים - תוצאות חיפוש

סקרימינג אורגזמה

מרכיבים: 1 וודקה , 1 ליקר קפה , 1 אייריש קרים , 1/2 אמרטו , 1 חצי- חצי . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

דאקירי קפה

מרכיבים: 1 ליקר קפה , 1 ליקר אייריש קרים , 1 ליקר קקאו חום , 1 חצי חצי , 1/2 1 מי סוכר וכפית נס קפה. כוס: קוקטייל קישוט: 5 פולי קפה אופן ההכנה: בלנדר

אייריש קופי

מרכיבים: 1 ליקר קפה, 1 ליקר אייריש קרים, וויסקי אירי ולמלא בקפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. כוס: אייריש קופי קישוט: קצפת ודובדבן אופן ההכנה: שלבי הכנה : 1. מוזגים את כל המרכיבים לכוס אייריש קופי. 2. מוזגים קפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. 3. ממלאים בקצפת ומקשטים בדובדבן. 4. את הקפה יש להגיש מייד על מנת שלא יתקרר.

קפה טולדו

מרכיבים: 3/4 ליקר קפה, 3/4 ליקר אייריש קרים, 1/2 סירופ שוקולד ולמלא בקפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. כוס: אייריש קופי קישוט: קצפת ודובדבן אופן ההכנה: שלבי הכנה : 1. מוזגים את כל המרכיבים לכוס אייריש קופי. 2. מוזגים קפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. 3. ממלאים בקצפת ומקשטים בדובדבן. 4. את הקפה יש להגיש מייד על מנת שלא יתקרר.

IRISH KISS

המרכיבים: 60 מ"ל קלואה (או "טיה מריה" החזק יותר) 60 מ"ל אייריש קרים - עדיף להשתמש ב"בייליס" המקורי (רק חבל שהוא עולה כמעט כמו בקבוק ויסקי טוב) 60 מ"ל שמנת מתוקה 5-6 קוביות קרח גדולות למדי אופן ההכנה: שמים את הקרח בכוס נמוכה ורחבה ("לואו בול") ומוזגים את הליקרים בשכבות - מתחילים עם השמנת הכבדה, אחר כך מוזגים את האייריש קרים ולבסוף את הקלואה.

אורגזמה

מרכיבים: 1/2 1 ליקר אייריש קרים , 1/2 1 ליקר קפה , 1/2 1 חצי – חצי . כוס: מרטיני קישוט: דובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

קומפטבול ליידי

מרכיבים: 1/2 1 ליקר קפה , 1/2 1 ליקר אייריש קרים , 1/2 1 סאוטרן קומפורט 1/2 1 חצי – חצי . כוס: אולדפאשן קישוט: דובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

פלמינג למבורגיני

מרכיבים 30 מל ליקר קפה 30 מל סמבוקה 30 מל אייריש קרים 30 מל קירסאו כחול אופן הכנה מציפים את הסמבוקה על הליקר קפה בתוך כוס שוט. אופן הגשה ומדליקים באש תוך כדי שתיה עם קש מוסיפים את האייריש קרים והקירסאו הכחול. בזהירות רבה. (למעלה מ- 70% אלכוהול)

אמרולה - AMARULA

אמרולה הוא פרי עסיסי ממנו מכינים מאכלים רבים. את הסגולות האלכוהוליות שלו גילו לאחר שפילים שאכלו את הפירות שנפלו לקרקע והחלו לתסוס,התהלכו שיכורים בג'ונגל. לפי האגדה, בני המזל האוכלים מהפרי אמורים להחלים ממיחושים למיניהם. ליהנות מפוריות רבה ואף לזכות בנישואים מוצלחים. המשקה דומה מאוד לאייריש קרים, אך טעמו פירותי יותר. צורת הגשה : בכוס אולדפאשן בתוספת קרח או קר ישירות מהמקרר אך כתוספת לקפה.

בייליס - BAILEYS

אייריש קרים בילייס הינו ליקר קפה אשר מוצאו הוא מירלנד. הוא ליקר על בסיס שמנת, ויסקי אירי וקפה. אחד מסוגי האייריש קרים הידועים ביותר הוא אייריש קרים של חברת בייליס, שהיה הראשון שיוצר בשנת 1974. בתהליך הייצור של הליקר מחשמלים את המולקולות של השמנת והויסקי כדי שלא תיפרדנה זו מזו. נהוג לשתות אייריש קרים במגוון דרכים: כמשקה נקי, עם קרח, כחלק מקוקטייל או כתוספת לקפה במקום חלב וסוכר.

בר קפה לאירועים - אספרסו בר

קפה אספרסו ( מקיאטו, אמריקנו, ) קפוצ'ינו/ הפוך ( לטה , נס על חלב , נס גרגירים ) קפה נטול קופאין קפה שחור קפה ערבי עם הל קפה בטעמים בליווי סירופ מונין קוקוס, וניל, אגוזי לוז, קינמון, אייריש קרים מגוון רב של סוגים שונים של תה ויסוצקי ( פירות יער,קמומיל,ארל גריי, מרווה, לואיזה, ורד הביסקוס ועוד ) שוקו נענע ולימונים טריים