אין - תוצאות חיפוש

10 הדברות לבר ביתי: משקאות

הבר בנויי, הכוסות במקומן ועכשיו רוצים לאייש את הבר הביתי שלכם במשקאות אלכוהול שיתאימו לכם ולאורחים שלכם ולא יודעים איך להתחיל? הנה לכם 10 הדברות למשקאות בבר ביתי מצוייד ומוכן לכל פעולה.

B-52

מרכיבים: 1/3 קלואה , 1/3 בייליז , 1/3 קואנטרו. כוס: שאט קישוט: אופן ההכנה: אין לשנות את סדר המרכיבים. שלבי הכנה : 1. מכינים את כל המרכיבים ליד כוס הטקילה. 2. מוזגים האיטיות על גבי כפית את המשקאות לפי הסדר לתוך כוס הטקילה.

אבסינט 70% - ABSINTHE 70%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אלכסנדרוב - ALEXANDROW

וודקה אלכסנדרוב היא הוודקה הנמכרת ביותר בישראל. כך טוענת חברת הכרם, יבואנית משקאות חריפים ויין. בשבוע שעבר קיבלה הכרם אות הוקרה מיצרנית המשקאות ריצ'רד נדרלנד מהולנד, יצרנית אלכסנדרוב, על שיא עולמי במכירות של 1.5 מיליון בקבוקים בישראל בשנת 2001. איך הצליחה כל-כך וודקה אלכסנדרוב בישראל, למרות שאין לה כל תמיכה שיווקית או מסעות פרסום מושקעים? התשובה נעוצה במחיר: מדובר בוודקה שנמכרת במחיר עממי...

אקס אל - XL

משקאות האנרגיה הם אחד משחקני החיזוק החדשים יחסית בתחום המשקאות הנלווים לאלכוהול. סקר הרגלי שתייה מראה שהמשקה הפופולרי ביותר בברים בשנתיים האחרונות הוא וודקה-רד בול. על אף שמם הדינמי משקאות האנרגיה לא שייכים דווקא לספורט, אלא לתחום חיי הלילה. רוב המשקאות מתבססים על מנגנון המרצה על ידי שימוש בחומרים כימיים שמשפיעים על מערכת העצבים, על המערכת ההורמונלית, על הלב ועל המוח. המשקאות מורכבים מכמה חומרים...

בדיקת אלכוהול - כמה מותר לשתות ולנהוג

כל מה שרציתם לדעת על שאלת מליון הדולר - כמה מותר לשתות ולנהוג ומה גזר דינו של הינשוף

בלו - BLU

משקאות האנרגיה הם אחד משחקני החיזוק החדשים יחסית בתחום המשקאות הנלווים לאלכוהול. סקר הרגלי שתייה מראה שהמשקה הפופולרי ביותר בברים בשנתיים האחרונות הוא וודקה-רד בול. על אף שמם הדינמי משקאות האנרגיה לא שייכים דווקא לספורט, אלא לתחום חיי הלילה. רוב המשקאות מתבססים על מנגנון המרצה על ידי שימוש בחומרים כימיים שמשפיעים על מערכת העצבים, על המערכת ההורמונלית, על הלב ועל המוח. המשקאות מורכבים מכמה חומרים...

בר מתוקים מומלץ לאירועים

   יש לכם אירוע מיוחד בקרוב ואתם רוצים שהוא יהיה מוצלח ביותר? אם כך, אנחנו ממליצים לכם לחשוב, בין היתר, מה בדיוק תגישו בו. זה נכון שתוכלו להגיש אוכל טוב ואלכוהול מוצלח, אך מה עם בר מתוקים לאירועים? בר מתוקים זה מסוג אותם הדברים שכל האורחים שלכם יתלהבו מהם כך שלא כדאי יהיה לוותר על האפשרות הזאת. לאילו אירועים מתאים בר מתוקים וכיצד ניתן לשלב אותו בכל סגנון אירוע ולהפתיע בגדול? על שאלה זו...

בר קפה לאירועים - אספרסו בר

קפה אספרסו ( מקיאטו, אמריקנו, ) קפוצ'ינו/ הפוך ( לטה , נס על חלב , נס גרגירים ) קפה נטול קופאין קפה שחור קפה ערבי עם הל קפה בטעמים בליווי סירופ מונין קוקוס, וניל, אגוזי לוז, קינמון, אייריש קרים מגוון רב של סוגים שונים של תה ויסוצקי ( פירות יער,קמומיל,ארל גריי, מרווה, לואיזה, ורד הביסקוס ועוד ) שוקו נענע ולימונים טריים

גורדון - GORDONS

מותג הג'ין המוביל והנמכר בעולם נוסד ב-1769 בלונדון על ידי סקוטי בשם אלכסנדר גורדון . ההקפדה על איכות הזיקוק באביק זיקוק היתה אחד מאבני הדרך של גורדון מעוד מזקקים ספורים בימים ההם בדרך ליצירת סגנון הג'ין הנפוץ כיום הלונדון דריי ג'ין. באותה תקופה רוב היצרנים יצרו ג'ין לא מזוקק היטב, לא טהור ובעל טעמי לוואי שכדי להסוות אותם הוסיפו למוצר סוכר. הג'ין של גורדון בזכות איכותו...

גיבסון

מרכיבים: 2/3 1 ג`ין , 1/3 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: בצלצלי פנינה אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת כפית בר.