אמרטו - תוצאות חיפוש

אמרטו דיסורונו - AMARETTO DISARONNO

ליקר איטלקי מגרעין של משמש ושקדים המושרים בברנדי וסוכר. טעמו דומה לשקד והוא משמש בעיקר כמשקה קינוח. צורת הגשה: באולדפאשן בתוספת קרח וכמרכיב לקוקטיילים.

אמרטו סאוור

מרכיבים: 1 וחצי אמרטו 1 וחצי חמוץ מתוק כוס: אולדפאשן קישוט: אופן ההכנה: כותשים לימון בתוך הכוס.. מוזגים לתוך שייקר עם קרח את המרכיבים מנערים.. ומגישים

Denzel Coke

מרכיבים: 2 קפטן מורגן ספייס 0.5 אמרטו 0.5 מונין קינמון 0.5 מיץ ליים קולה עד הסוף כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: ישירות לכוס עם כרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית

בחיטו

הבחיטו הוא כמו המוחיטו גם בהכנה רק שטעמו הוא יותר פירותי ומעודן. 40 מ"ל בחרובקה 10 מ"ל ליים 10 מ"ל אמרטו 50 מ"ל מיץ דובדבנים 10 מ"ל מי סוכר 10 עלי נענע

סקרימינג אורגזמה

מרכיבים: 1 וודקה , 1 ליקר קפה , 1 אייריש קרים , 1/2 אמרטו , 1 חצי- חצי . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

פרארי

כוס: אולד פאשן - (Old Fashion) סוג: בינ"ל אופן ההכנה: מזוג מעל 3 קוביות קרח בכוס מרכיבים: 1 אמרטו ( *מנה,מרכיב ) 2 וורמוט דריי