בבורסה ב להיות אצלהם דלקת ריאות במצב - תוצאות חיפוש

מדרס

מרכיבים: 1/2 1 וודקה ואז תוספת שווה עד לסוף הכוס של מיץ קרנברי ומיץ תפוזים . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

קיר רויאל

בצרפת נהוג לשתות משקה זה כאפריטיף. מקורו של המשקה בבורגונדי והוא קרוי על שם פליקס קיר (1876 - 1968), ראש העיר של דיז'ון שבבורגונדי, אשר הגיש את המשקה לאורחים רשמיים שביקרו בעירו, והפך את המשקה לפופולרי. המשקה שילב את שני התוצרים העיקריים של האזור - היין וליקר הקרם דה קסיס העשוי מאוכמניות (או לעתים גם מאפרסקים). מרכיבים יין לבן וקרם דה קסיס אופן הכנה מזיגת המרכיבים בזה אחר זה כוס גביע שמפניה...

בחיטו

הבחיטו הוא כמו המוחיטו גם בהכנה רק שטעמו הוא יותר פירותי ומעודן. 40 מ"ל בחרובקה 10 מ"ל ליים 10 מ"ל אמרטו 50 מ"ל מיץ דובדבנים 10 מ"ל מי סוכר 10 עלי נענע

אורגזמה

מרכיבים: 1/2 1 ליקר אייריש קרים , 1/2 1 ליקר קפה , 1/2 1 חצי – חצי . כוס: מרטיני קישוט: דובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

אדם וחוה

כוס: שמפנייה סוג: מקומי אופן ההכנה: שים קרח כתוש בתוך שייקר, ערבב ומזוג לכוס מרכיבים: 1/2 רום ( *מנה,מרכיב ) 1/2 גראנדין 1/3 ל' בננה 1 פינה קולדה 2 שמנת / חלב

פלמינג למבורגיני

מרכיבים 30 מל ליקר קפה 30 מל סמבוקה 30 מל אייריש קרים 30 מל קירסאו כחול אופן הכנה מציפים את הסמבוקה על הליקר קפה בתוך כוס שוט. אופן הגשה ומדליקים באש תוך כדי שתיה עם קש מוסיפים את האייריש קרים והקירסאו הכחול. בזהירות רבה. (למעלה מ- 70% אלכוהול)

פרארי

כוס: אולד פאשן - (Old Fashion) סוג: בינ"ל אופן ההכנה: מזוג מעל 3 קוביות קרח בכוס מרכיבים: 1 אמרטו ( *מנה,מרכיב ) 2 וורמוט דריי

ביי בריז

מרכיבים: 1/2 1 וודקה , תוספת מיץ אננס כמעט עד לסוף הכוס , 2 מיץ קרנברי ( חמוציות) כוס: הי – בול קישוט: פלח אננס ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי בול עם קרח. (ניתן להחליף את המיץ אננס במיץ אשכוליות ואז יקרא הקוקטייל סי בריז) שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

דאקירי תות

מרכיבים: 2 רום לבן , 1/2 1 מי סוכר , 1 טריפל סק , 1 גרנדין ,שלושה תותים. כוס: קוקטייל קישוט: תות, מטריה וקש קישוט. אופן ההכנה: בלנדר

ג`ין פיז

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין , 1/2 1 חמוץ מתוק וסודה עד לסוף הכוס. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס אולדפאשן עם קרח.

קומפטבול ליידי

מרכיבים: 1/2 1 ליקר קפה , 1/2 1 ליקר אייריש קרים , 1/2 1 סאוטרן קומפורט 1/2 1 חצי – חצי . כוס: אולדפאשן קישוט: דובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.