בלק לייבל 750ml - תוצאות חיפוש

SPICY ONE

50 מ"ל ג'וני ווקר רד לייבל 20 מ"ל מונין ספייסי 80 מ"ל מיץ תפוחים צלול מנערים הכל בשייקר עם קרח, ומוזגים לכוס וויסקי על קרח חדש.

אבסולוט - ABSOLUT

אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. בשנת 1979 החליטה לצאת החברה אל מחוץ גבולות שבדיה וצפון אירופה ולהיכנס לשוק האמריקאי, באחד ממסעי הפרסום הבולטים היותר שנערכו מעולם והתבסס בעיקר על...

אבסולוט טעמים - ABSOLUT

אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. בשנת 1979 החליטה לצאת החברה אל מחוץ גבולות שבדיה וצפון אירופה ולהיכנס לשוק האמריקאי, באחד ממסעי הפרסום הבולטים היותר שנערכו מעולם והתבסס בעיקר על...

אבסינט 70% - ABSINTHE 70%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אוזו 12 - OUZO 12

אוזו (Ούζο ביוונית) הוא משקה חריף מזוקק בטעם אניס מיוצר בדרך כלל ביוון. האוזו הוא מקטגורית האפריטיפים המכילים אניס וקרוב מאוד לראקי הטורקי ולעראק המזרח תיכוני. צריכת אוזו, בדומה למשקאות חריפים אחרים, מביאה לשינויים התנהגותיים ונפשיים, לפגיעה בשיקול הדעת ולהאטה משמעותית של זמן התגובה, החולפים בדרך כלל בתוך זמן קצר. עם זאת צריכה מרובה עשויה להוביל להתמכרות ולנזקים בריאותיים לא מבוטלים. מאידך, היא...

אוזו 7 - OUZO 7

אוזו (Ούζο ביוונית) הוא משקה חריף מזוקק בטעם אניס מיוצר בדרך כלל ביוון. האוזו הוא מקטגורית האפריטיפים המכילים אניס וקרוב מאוד לראקי הטורקי ולעראק המזרח תיכוני. צריכת אוזו, בדומה למשקאות חריפים אחרים, מביאה לשינויים התנהגותיים ונפשיים, לפגיעה בשיקול הדעת ולהאטה משמעותית של זמן התגובה, החולפים בדרך כלל בתוך זמן קצר. עם זאת צריכה מרובה עשויה להוביל להתמכרות ולנזקים בריאותיים לא מבוטלים. מאידך, היא...

אולד בריסטר -OLD BARRISTER

בלנדד סקוטש וויסקי, 40% אלכוהול. מקום ייצור: סקוטלנד. רקע: מיוצר ע"י אחת מחברות הוויסקי הגדולות והאיכותיות ביותר בסקוטלנד. תהליך הייצור: מיוצר מבלנד של מספר סוגי וויסקי המגיעים מכל רחבי סקוטלנד, שעברו תהליך התיישנות של 3 שנים בחביות עץ, וביחד משתלבים לוויסקי מעט כהה בצבעו עם טעמי מאלט מודגשים. איך שותים: נקי בכוס שוט, בכוס וויסקי, עם קרח, כבסיס לקוקטיילים

אוניקום - UNICUM

אוניקום (בהונגרית: Unicum) הוא ליקר עשבים מתוק-מריר שפותח לפני למעלה מ-200 שנה. הוא אפריטיף ודג'סטיף ונחשב למשקה הלאומי של הונגריה מאז 1840, ובעבר היה המשקה הלאומי של האימפריה האוסטרו הונגרית. האוניקום מיוצר על ידי חברת צוואק (Zwack) לפי מתכון שנשמר בסוד אך ידוע שמכיל יותר מ-40 סוגי עשבים והוא מיושן חצי שנה בחביות מעץ אלון. אחד ממאפייניו המוכרים הוא צורת הבקבוק המיוחדת: בקבוק נמוך ופחוס שעל...

אמארו רמזוטי - AMAERO RAMAZZOTTI

אאוסנו רמזוטי, "רופא עשבוני", רקח בשנת 1815 את המשקה הזה, שנקרא עד היום על שמו. בין 33 המרכיבים העשבוניים השונים שלו, אפשר למצוא רוברב, קינמון, שורש גנציאן וקליפה מתפוזים מרים. הייצור כיום נעשה בדיוק לפי אותה נוסחה של סניור רמזוטי וההבדל היחיד הוא בכמויות: כיום, בשילטת פרנו-ריקאר, רמזוטי הוא אחד מהמשקאות ששייכים למועדון המליון היוקרתי. זהו המועדון של המותגים שמוכרים למעלה ממליון ארגזים של משקה...

אמרולה - AMARULA

אמרולה הוא פרי עסיסי ממנו מכינים מאכלים רבים. את הסגולות האלכוהוליות שלו גילו לאחר שפילים שאכלו את הפירות שנפלו לקרקע והחלו לתסוס,התהלכו שיכורים בג'ונגל. לפי האגדה, בני המזל האוכלים מהפרי אמורים להחלים ממיחושים למיניהם. ליהנות מפוריות רבה ואף לזכות בנישואים מוצלחים. המשקה דומה מאוד לאייריש קרים, אך טעמו פירותי יותר. צורת הגשה : בכוס אולדפאשן בתוספת קרח או קר ישירות מהמקרר אך כתוספת לקפה.

אפטר שוק הדרים - AFTER SHOCK

הלא הוא האפטרשוק.האפטרשוק המקורי הנו ליקר קינמון המיוצר בארה"ב ומכיל 40% אלכוהול. ייחודיותו של משקה זה הנה שלאחר לגימתו נוצרת הרגשת חום רב בגרון ולאחר נשימה קלה הרגשת קור רב בגרון, ומכאן שמו – "אפטר שוק". צבעו אדום, וגם אותו נשתה קפוא ובלגימה אחת. בנוסף, ישנם עוד 2 טעמים למשקה זה – הכחול בטעם הדרים והירוק בטעם מנטה, אולם הקינמון הוא המומלץ, וגם המפורסם והנפוץ יותר.