בלק לייבל 750ml - תוצאות חיפוש

פסואה - PASSOA

פסואה הוא ליקר צרפתי בטעם פסיפלורה המכיל 20% אלכוהול. הפסואה מיוצר מזה 20 שנה ומגיע בבקבוק שחור. ישנן עוד 3 גרסאות של הליקר שבהן משולבים טעמי אננס,מנגו וקוקוס.

אבסולוט - ABSOLUT

אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. בשנת 1979 החליטה לצאת החברה אל מחוץ גבולות שבדיה וצפון אירופה ולהיכנס לשוק האמריקאי, באחד ממסעי הפרסום הבולטים היותר שנערכו מעולם והתבסס בעיקר על...

ייגרטרום - JAGERTRAUM

הייגרטרום הינו מתחרה של הייגרמייסטר הגרמני יתרונו הוא שיש עליו חותמת כשרות וניתן להשתמש בו באירועים בארץ. לעומת הייגרמייסטר שאיתו יש בעית כשרות כלשהי, הייגרטרום דומה נורא בטעמו לייגרמייסטר המקורי אך פחות איכותי ומרקם יותר סמיך ותרופתי המתכון הסודי של הייגרמיסטר הומצא כבר בשנת 1934 על ידי קורט מאסט. המתכון המדויק של רקיחת הייגרמיסטר מפורסם באתר- www.patet.com. נראה לכם באמת, יה פאתטים? המתכון נשאר...

טיצ'רס - TEACHER'S

בשנת 1830 התחתן בחור סקוטי בשם וויליאם טיצ'ר, עם הבת של הבוס שלו, בעל חנות מכולת גדולה בגלאזגו. חלפו מספר שנים, החנות עברה אליו בירושה והוא החל לערבב וויסקים שונים, לאחר 20 שנה, בעזרת בניו אדם וויליאם - הצליח להגיע לראש רשימת מכירות הוויסקי בגלאזגו. המאלט העיקרי בבלנדים של וויסקי טיצ'רס הוא "בונאהבן" (Bunnahabhain), וויסקי מאלט כבד ומעושן מהאיילה (Islay). וויסקי טיצ'רס היילנד קרים...

בלק אנד וויט - BLACK & WHITE

בלנדד וויסקי המיוצר משנת 1884 על ידי חברת ג'יימס ביוקנן — בלנדר וסוחר וויסקי מלונדון. תוך שנה הוויסקי נחל הצלחה ואף זכה בחוזה הספקה לבית הנבחרים. בכך היתה החברה שחקנית חשובה בהחדרת הבלנדד וויסקי לשוק האנגלי. ג'יימס ביוקנן עצמו היה ידוע כחובב חיות מושבע ובאחת הפעמים בהן ביקר באזור ההיילנדס החליט לצרף לשם הוויסקי וללוגו שלו שני כלבי טרייר סקוטיים, אחד שחור והשני לבן מצפון ההיילנדס. אלו...

בלק בוש - BLACK BUSE

וויסקי בושמילס בלק בוש הוא וויסקי אירי המורכב מ-75% מאלטים בני 8 שנים וכמות קטנה של גריין בן 6 שנים. בושמילס בלק בוש הוא וויסקי אירי משובח בעל טעמים עמוקים ומשובחים; זהו וויסקי אירי בעל אופי מיוחד. הבלק לייבל של בושמילס נחשב לאחד הבלנדים הטובים ואולי הטוב שבהם.

מאליבו - MALIBU

ליקר קוקוס מפורסם שמיוצר באיים הקריביים, הוא מבוסס על רום, חלב קוקוס וסוכר. הוא מאופיין כמשקה קיצי ומשמש כבסיס לקוקטליים רבים. הוא החל את דרכו בשנת 1980 כאשר פרץ מגבולות האיים והגיע לארצות הברית, והתפרסם בעיקר בזכות הבקבוק הלבן החלק שלו עם ציור השמש ושני עצי הדקל. ישנם ארבעה סוגים שונים של המשקה : הראשון, המפורסם בבקבוק הלבן, השני, בבקבוק צהוב בטעם אננס, השלישי, בבקבוק כתום בטעם מנגו והרביעי,...

אוניקום - UNICUM

אוניקום (בהונגרית: Unicum) הוא ליקר עשבים מתוק-מריר שפותח לפני למעלה מ-200 שנה. הוא אפריטיף ודג'סטיף ונחשב למשקה הלאומי של הונגריה מאז 1840, ובעבר היה המשקה הלאומי של האימפריה האוסטרו הונגרית. האוניקום מיוצר על ידי חברת צוואק (Zwack) לפי מתכון שנשמר בסוד אך ידוע שמכיל יותר מ-40 סוגי עשבים והוא מיושן חצי שנה בחביות מעץ אלון. אחד ממאפייניו המוכרים הוא צורת הבקבוק המיוחדת: בקבוק נמוך ופחוס שעל...

ג'וני ווקר דאבל בלק - JONNIE WALKER DOUBLE BLACK

ג'וני ווקר דאבל בלאק. מדובר בוויסקי יוקרתי, שדרוג של הבלאק לייבל הידוע, עם טעם של עישון עמוק ואיכותי, מהסוג שמגיע רק מהתיישנות של כמה שנים טובות בחביות חרוכות היטב, מה שאומר שזה די דומה לבלק שאנו מכירים אך עם טעם יותר מיושן ואותנטי שקשה לא לאהוב. ג'וני ווקר (Johnnie Walker) הוא ויסקי סקוטי מסוג בלנדד (מורכב מערבוב של מספר סוגי ויסקי), המיוצר במבשלת דיאגאו שבקילמרנוק, סקוטלנד. כמו כן לחברת...

גלן פידיך 12 שנה - GLENFIDDICH

המותג הבסיסי והפשוט ביותר של גלן פידיך. זהו אחד מהוויסקי מאלט הקלים ביותר לשתייה, ויש לכך צד חיובי וצד שלילי. החיובי הוא שהספיישל ריזרב מתאים מאוד לשתיין הוויסקי מאלט המתחיל, בעיקר כי אין בו מורכבות יתרה, הוא לא מעושן מאוד, לא כבד בטעמים ומחליק בגרון בקלות יחסית. כל אלה הם גם הצד השלילי: כוויסקי מאלט, הספיישל ריזרב לא יהיה כוס הוויסקי של השתיין המתקדם והוא ייזנח לטובת מותגים איכותיים יותר. יחד...

פרנג'ליקו - FRANGELICO

פרנג'ליקו (Frangelico) הוא ליקר אגוזים איטלקי עם תוספת קרמל, המכיל 24 אחוז אלכוהול. הליקר נוצר בשנת 1980 על–ידי חברה איטלקית. כדי לייחד את המשקה הוענקה לבקבוק דמות נזיר וכדי לבאר בחירה זו טענה החברה כי הוא מבוסס, כביכול, על ליקר אגוזים ופירות יער שיצר נזיר מן מאה ה-17 בשם אנג'ליקו. באיטלקית, משמעות המילה fra היא "אח", כלומר נזיר. כאשר מחברים את השם האח אנג'ליקו מקבלים פרנג'ליקו....

אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...