בלק לייבל 750ml - תוצאות חיפוש

קווארבו גולד - JOSE CUERVO GOLD

קוארבו קרוי על שמו של חוזה קוארבו שהיה יצרן הטקילה הראשון בעולם. עד היום מייצרת מזקקת "לה רוחניה" שנפתחה על ידיו, טקילה "קוארבו" משובח. חלק מקמפיין ה"קוארבו" נועד להעלאת המודעות למושג upper"" לשתייה אלכוהולית שתפקידה להעלות את מצב הרוח והאנרגיות

קווארבו סילבר - JOSE CUERVO SILVER

קוארבו קרוי על שמו של חוזה קוארבו שהיה יצרן הטקילה הראשון בעולם. עד היום מייצרת מזקקת "לה רוחניה" שנפתחה על ידיו, טקילה "קוארבו" משובח. חלק מקמפיין ה"קוארבו" נועד להעלאת המודעות למושג upper"" לשתייה אלכוהולית שתפקידה להעלות את מצב הרוח והאנרגיות

קווה קרסטלינו - CAVA CRISTALINO

אזור קווה נמצא בקטלוניה שבצפון מזרח ספרד.באזור זה מייצרים יינות מבעבעים איכותיים.הקווה מיוצרת לפי חוקי הייצור הקפדניים של השמפניה הצרפתית.זני הענבים לבנים שמהם מייצרים את הקווה הם: מאקאבאו, וויורה, פארלדה, קסארלו ושרדונה. זני הענבים אדומים: גרנש ומונסטרל (מורבד). תהליך יצור קווה זני ענבים 50% מאקאבאו, 25% פארלדה, 25% קסארלו מהגפנים בפנדס - קטלוניה, אשר נבצרים בבציר ידני. תהליך ייצור היין:...

קלואה - KAHLUA

קלואה הוא ליקר קפה, שמוצאו במקסיקו. הליקר מכיל לרוב 26.5 אחוז אלכוהול והוא מופק מזן הקפה ערביקה. בקבוק הליקר חום כהה ועליו תווית צהובה וכיתוב בצבע אדום. הליקר משמש כדיז'סטיף עם או בלי קרח וכן בקוקטיילים רבים ובעיקר קוקטיילי שמנת. פולי הקפה נקראים "פולי ההר הכחול", ומקורם באפריקה.

קמפרי - CAMPARI

קמפרי (באיטלקית: Campari) הוא השם המסחרי של ליקר העשוי מתערובת של עשבים, צבעו אדום וטעמו מר-מתוק. הקמפרי מיוצר במילאנו מאז שנת 1862, או אז הוכן לראשונה ב"קפה קמפרינו" בעיר. המתכון המדויק להכנת הליקר לא שונה מעולם והוא מהווה סוד משפחתי של משפחת קמפרי. לפי קבוצת קמפרי, יצרנית המשקה, משמשים בהכנתו 86 סוגים של שורשי צמחים, עשבים, תבלינים ופירות. רכיבי הליקר מרוככים במים מזוקקים ואחר כך מעורבבים...

קפטן מורגן - CAPTAIN MORGAN

קפטן מורגן (Captain Morgan) הוא מותג הרום מס' 2 בעולם, מיד אחרי הבקרדי הכל יכול. שמו של המותג לא ניתן לו רק בגלל הקונוטציה בין קפטן לרום, אלא בגלל שודד הים המפורסם ביותר בהיסטוריה- הנרי מורגן. הנרי מורגן נולד בוויילס ב-1635. כבר כנער היה פרחח ולאחר זמן מה הוכנס לכלא הבריטי. ב-1655, בעודו בן 20, נשלח יחד עם אלפי אסירים ופושעים לאי חדש שנכבש על ידי הממלכה ושמו טורטוגה, ג'מייקה בשבילכם....

שרטרז ירוק - CHARTREUSE

שרטרז ירוק – ליקר מיוחד ומלא עוצמה, 55% אלכוהול, בעל צבע ירוק זוהר טבעי לחלוטין. מכיל סוכר, אלכוהול ו130 סוגי צמחים ופרחים. שרטרז הוא ליקר עשבי בעל טעם ייחודי ומרתק, מכיל לא פחות מ - 130 מרכיבים בוטניים שונים, כולם חומרים טבעיים, ללא חומרי טעם וצבע מלאכותיים. שרטרז הינו ליקר העשוי על פי מתכון אורגינלי משנת 1605, אשר נרקח בנוסחה סודית כסם לחיים ארוכים במנזר שרטרז ליד פאריס. כיום, 400 שנים...

שרטרז צהוב - CHARTREUSE

שרטרז צהוב - רך ומתוק יותר מקודמו. הושק לראשונה בעולם בשנת 1838.צרפת 40% אלכוהול עשוי בשיטה דומה לשרטרז הירוק ומכיל 40% אלכוהול בלבד שרטרז הוא ליקר עשבי בעל טעם ייחודי ומרתק, מכיל לא פחות מ - 130 מרכיבים בוטניים שונים, כולם חומרים טבעיים, ללא חומרי טעם וצבע מלאכותיים. שרטרז הינו ליקר העשוי על פי מתכון אורגינלי משנת 1605, אשר נרקח בנוסחה סודית כסם לחיים ארוכים במנזר שרטרז ליד פאריס. כיום, 400...

תבור סדרת אדמה - TAVOR ADAMA

מרלו בזלת מסדרת אדמה של יקב תבור עשוי מ-100% ענבי מרלו אשר גדלו בכרמים הגדלים על אדמת בזלת עשירה. טיפול מסור בכרם משלב הגיזום ועד לבציר הידני המוקפד, בשילוב הקרקע העשירה במינרלים והאקלים המיטבי הובילו לקבלת פרי עשיר בטעם ובצבע. הענבים לייצור תבור מרלו בזלת נקלטו ביקב בשעות הבוקר המוקדמות והופרדו מהשדרות. התירוש תסס במשך 21 יום בתנאים מבוקרים במיכלי נירוסטה ולאחר מכן הועבר להתיישנות בחביות עץ אלון...

תבור סדרת אדמה גוורצטרמיניר - TAVOR ADAMA

יקב תבור הוקם בשנת 1999 על ידי ארבע משפחות כורמים מכפר תבור ובבעלותו כרמי ענבים באזור כפר תבור, הגליל העליון ורמת הגולן. היקב שוכן בכפר תבור ומייצר מיליון בקבוקים בשנה בארבע סדרות ברמות מחיר שונות. בשנת 2010 הרחיב היקב את קטגוריית היינות המבעבעים שלו ובמרץ 2011 השיק היקב שפה חדשה למותג כמו גם סדרת יינות חדשה המיועדת למסעדות בלבד. יינן היקב הוא אריה נשר. לאריה שנים ארוכות של ניסיון והוא מהייננים...

תבור סדרת הר - TAVOR

סדרת "הר" היא הסדרה החברותית של יקב תבור. בסדרה זו יינות זניים אדומים ולבנים, כולם מענבים איכותיים שנבצרו מהכרמים של יקב תבור. היינות בסדרת הר משמרים את הארומות והטעמים המקוריים של הזן ממנו עשוי כל יין. כדי להעניק ליינות בשלות נוספת מיישנים אותם למשך מספר חודשים במיכלים עם לוחות עץ (Staves) המעשירים ומעדנים אותם. היינות מוכנים לשתייה עם יציאתם לשוק ומתאימים לסגנון החיים המודרני, פותחים –שותים ולא...

תבור פנינים - tavor

יקב תבור הוקם בשנת 1999 על ידי ארבע משפחות כורמים מכפר תבור ובבעלותו כרמי ענבים באזור כפר תבור, הגליל העליון ורמת הגולן. היקב שוכן בכפר תבור ומייצר מיליון בקבוקים בשנה בארבע סדרות ברמות מחיר שונות. בשנת 2010 הרחיב היקב את קטגוריית היינות המבעבעים שלו ובמרץ 2011 השיק היקב שפה חדשה למותג כמו גם סדרת יינות חדשה המיועדת למסעדות בלבד. יינן היקב הוא אריה נשר. לאריה שנים ארוכות של ניסיון והוא מהייננים...