בקבוק - תוצאות חיפוש

משחקי אלכוהול

משחקי אלכוהול הם בהחלט אלמנטים שיכולים לשדרג את המסיבה ביתית בכמה רמות. פתאום אתם יכולים לגלות על חברים שלכם כל מיני נתונים שלא ידעתם בעבר ובנוסף זה מבטיח ערב חוויתי ובלתי נשכח. אז החלטנו לספר לכם על חמישה משחקים שאנחנו מכירים!

סטלה - STELLA

סטלה ארטואה הוא מותג של בירה שמקורה בבלגיה. הבירה היא בירת לאגר כהה מעט מסוג פילסנר המבושלת בתסיסה תחתית. הבירה מכילה כמות של 5.2% אלכוהול בנפח ובעלת ארומה עשירה וטעם מריר. הבירה יוצרה לראשונה בשנת 1366 בלוון ועד עכשיו שם ממוקמת המבשלה הראשית. בישראל משווקת הבירה על ידי טמפו משקאות כבירה יוקרתית.

סמירנוף אייס - SMIRNOFF ICE

סמירנוף אייס הוא חוויית שתייה ייחודית: משקה מרענן בטעם לימון המוגז קלות ועשוי ממותג הוודקה Smirnoff Red Label. סמירנוף אייס נהנה מהצלחה מטאורית בשווקים בהם הושק. המותג עלה מעל הציפיות וחיזק משמעותית את המותג סמירנוף. סמירנוף אייס היה לתופעה... בשנה שעברה נמכרו בעולם 230,000,000 בקבוקים! מי שותה את סמירנוף אייס? גברים הרפתקנים, בטוחים בעצמם ואחראים בני עשרים פלוס. הצרכן הטיפוסי של סמירנוף אייס...

ספרייט - SPRITE

ספרייט הוא משקה קל מוגז ללא קפאין בטעם לימון-ליים, המיוצר על-ידי חברת קוקה קולה. המשקה הגיע לארצות-הברית מגרמניה בשנת 1961 תחת השם Fanta Klare Zitrone ("פאנטה לימון צלול"). רק לאחר מכן הוכר כמותג "ספרייט". זה היה המענה של קוקה קולה לפופולריות של המשקה של חברת סבן אפ - "ליתיום-לימון" משנת 1929. פחית ספרייטבשנות ה-80, שנים רבות לאחר צאת המוצר לשוק, החלה חברת קוקה קולה ללחוץ על יצרני הבקבוקים...

ערק עלית - ARAK

עראק (ערבית: عرق, תעתיק מדויק: עַרַק) הוא משקה אלכוהולי שהופק לראשונה בארצות ערביות ים תיכוניות כמו: ישראל, לבנון, סוריה וטורקיה. מקור השם עראק בערבית ומשמעותו היא "זיעה" (בשל תהליך הזיקוק באידוי וטפטוף). את העראק מייצרים על ידי התססה וזיקוק של ענבים או תמרים וטפטוף הנוזל הנוצר בתהליך זה על עלי האניס המיובשים, שמקנים לו את טעמו הייחודי. המשקה המתקבל חסר צבע ובעל תכולת אלכוהול של 40% - 80%. צריכה...

פור רוזס - FOUR ROSES

פור רוזס המזקקה הוקמה ב- 1888 על ידי פול ג'ונס. בשנות ה- 40 נקנתה על ידי הקונצרן הקנדי סיגראם. ב- 2002 נמכרה המזקקה למבשלת הענק היפנית קירין. במשך מספר שנים היה הוויסקי זמין אך ורק בשוקי אירופה ויפן, ונמכר בארצות הברית רק בקנטקי עצמה. הסיבה לכך הייתה נעוצה בעובדה שכמויות הוויסקי שהיו ביישון והתבגרות במחסני החברה לא הספיקו לכיסוי השוק האמריקאי. רק באפריל 2007 הוכנס הבורבון הזה גם לניו יורק....

פלימות' - PLYMOUTH

לפני כשנתיים רכשה חברת "ודקה אבסולוט" 50% מחברת פלימות' ג'ין, הג'ין המקורי העתיק ביותר בעולם (מאז 1793). פלמות' ג'ין הינו קלאסיקה שכמעט נעלמה מן העולם עקב הזנחה של בעליו הקודמים. תחת הבעלות חדשה של אבסולוט, המכירות הוכפלו פי 20, וכיום הוא חזר להיות מותג הג'ין המוביל ביותר באנגליה, בדיוק כפי שהיה לפני 100 שנה. פלימות' ג'ין הוא המשקה היחיד בעולם שעדיין מזוקק במזקקה...

פסואה - PASSOA

פסואה הוא ליקר צרפתי בטעם פסיפלורה המכיל 20% אלכוהול. הפסואה מיוצר מזה 20 שנה ומגיע בבקבוק שחור. ישנן עוד 3 גרסאות של הליקר שבהן משולבים טעמי אננס,מנגו וקוקוס.

פרנג'ליקו - FRANGELICO

פרנג'ליקו (Frangelico) הוא ליקר אגוזים איטלקי עם תוספת קרמל, המכיל 24 אחוז אלכוהול. הליקר נוצר בשנת 1980 על–ידי חברה איטלקית. כדי לייחד את המשקה הוענקה לבקבוק דמות נזיר וכדי לבאר בחירה זו טענה החברה כי הוא מבוסס, כביכול, על ליקר אגוזים ופירות יער שיצר נזיר מן מאה ה-17 בשם אנג'ליקו. באיטלקית, משמעות המילה fra היא "אח", כלומר נזיר. כאשר מחברים את השם האח אנג'ליקו מקבלים פרנג'ליקו....

"ציטוטי אלכוהול" – מבירה עד יין ומה שביניהם...

כל המשפטים החכמים והמפורסמים שנאמרו על האלכוהול ידידינו. אגדנו כאן את כולם להנאתכם...

קוואנטרו - COINTREAU

בשנת 1849 שני אחים, שניהם קונדיטורים מפורסמים , אדולף ואדוארד-ז'אן קואנטרו (Cointreau), הקימו מזקקה בעיירה אנג'רס (Angers) באזור אנז'ו (אזור עמק הלואר) בצרפת. הם ייצרו ליקר תוך שימוש בפירות האזור. ב- 1875 אדוארד קואנטרו, בנו של אדוארד-ז'אן, ייצר ליקר ייחודי בטעמים מרירים-מתוקים מקליפות תפוזים, מסוגים שונים של תפוזים, אותם ייבש בשמש. לליקר קרא קואנטרו. הליקר שהתקבל היה צלול...

קווה קרסטלינו - CAVA CRISTALINO

אזור קווה נמצא בקטלוניה שבצפון מזרח ספרד.באזור זה מייצרים יינות מבעבעים איכותיים.הקווה מיוצרת לפי חוקי הייצור הקפדניים של השמפניה הצרפתית.זני הענבים לבנים שמהם מייצרים את הקווה הם: מאקאבאו, וויורה, פארלדה, קסארלו ושרדונה. זני הענבים אדומים: גרנש ומונסטרל (מורבד). תהליך יצור קווה זני ענבים 50% מאקאבאו, 25% פארלדה, 25% קסארלו מהגפנים בפנדס - קטלוניה, אשר נבצרים בבציר ידני. תהליך ייצור היין:...