בר משקאות באיזור המרכז - תוצאות חיפוש

נזקי האלכוהול כיצד הם משפיעים עלינו??

לצד אופייה החגיגי, יש גם חסרונות לשתיית משקאות חריפים, בתחום החברתי, בתחום הנפשי ובתחום הבריאותי. שתיית משקאות חריפים במינון נמוך אינה מזיקה, ואף מומלץ לשתות כוסית אחת ביום של יין אדום. אף-על-פי-כן, שתייה מופרזת עלולה לגרום לנזקים רבים.

וו וו - WOO WOO

כוס: שוט צורת הכנה: ניעור בשייקר המרכיבים הדרושים הם: · 1 מנה של וודקה · ½ מנה של שנפס אפרסק · 1 מנה של מיץ קרנברי אופן הכנה: מוזגים את כל המרכיבים לתוך שייקר עם קרח, מנערים מספר פעמים ומוזגים לתוך כוסות שט.

ההיסטוריה של הבירה...

הבירות הראשונות יוצרו לפני אלפי שנים. ישנן השערות שהבירות הראשונות יוצרו בטעות, כאשר דגנים שהושארו באיחסון הפכו לבליל דייסתי. אחד המקורות הראשונים נמצא בתנ"ך, כאשר בסיפור יוסף מסופר על כליאתו של שר המשקים של מלך מצרים (בראשית מ') - כנראה מי שהיה אחראי על מבשלות הבירה והיינות של המלך. בממצאים מן האלף הרביעי לפני הספירה מוזכרים 15 סוגי בירה שונים. בארצות מסוימות הבירה אף הוצעה כמנחה לאלים...

קובה ליברה (רום & קולה)

מרכיבים: 1/2 1 רום, 1/2 מיץ לימון ותוספת קולה עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

BEER AND PASSION

המרכיבים: בקבוק בירה בהירה (קרלסברג, סטלה, סטארופראמן, סאן מיגל ודומיהן) או כל בירה אחרת 15 מ"ל סירופ בטעם פסיפלורה של מונין. אופן ההכנה: מוזגים לכוס בירה את הבירה בתחילה על הדופן ולקראת הסוף למרכז כדי ליצור head כמו שצריך. מוסיפים את המונין ומערבבים עם מקל ערבוב פעמיים שלוש בלבד כדי לא לתת לגזים אפשרות לברוח.

שוקולד חם וברנדי

250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות 2 כוסות חלב תנובה 1 מכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן 2 מכלי שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן 1/2 כוס ליקר קקאו 1/2 כוס ברנדי אופן ההכנה 1. שמים בסיר שוקולד חלב ושני סוגי השמנת ממיסים על להבה נמוכה, טורפים היטב לבל יווצרו גושים. מסירים מהאש מוסיפים ליקר קקאו וברנדי ומערבבים. 2. מוזגים לכוסיות קטנות מגישים עם עוגיות פריכות.

B-52

מרכיבים: 1/3 קלואה , 1/3 בייליז , 1/3 קואנטרו. כוס: שאט קישוט: אופן ההכנה: אין לשנות את סדר המרכיבים. שלבי הכנה : 1. מכינים את כל המרכיבים ליד כוס הטקילה. 2. מוזגים האיטיות על גבי כפית את המשקאות לפי הסדר לתוך כוס הטקילה.

ערק עלית - ARAK

עראק (ערבית: عرق, תעתיק מדויק: עַרַק) הוא משקה אלכוהולי שהופק לראשונה בארצות ערביות ים תיכוניות כמו: ישראל, לבנון, סוריה וטורקיה. מקור השם עראק בערבית ומשמעותו היא "זיעה" (בשל תהליך הזיקוק באידוי וטפטוף). את העראק מייצרים על ידי התססה וזיקוק של ענבים או תמרים וטפטוף הנוזל הנוצר בתהליך זה על עלי האניס המיובשים, שמקנים לו את טעמו הייחודי. המשקה המתקבל חסר צבע ובעל תכולת אלכוהול של 40% - 80%. צריכה...

קפירינייה

קפיריניה (בפורטוגזית: Caipirinha) הוא קוקטייל ברזילאי העשוי מקשאסה, ליים, סוכר וקרח. בברזיל, המשקה מוגש ברוב המסעדות, והוא נחשב למשקה אופייני של המדינה. פשטות המשקה, והארומה המיוחדת שלו, הפכו אותו לפופולרי בכל העולם. המילה "קפיריניה" מגיעה מהמילה "קיפיריה". המשקה קפיפרוטה (בפורטוגזית:caipifruta) עשוי באותה הצורה, כשבנוסף (או במקום) הליים משתמשים בפרי אחר (הפרי חייב להיות טרי, ולא מיץ משומר)....