ג'וני אדום - תוצאות חיפוש

ליקר Y CHILLI LIQUER - Y

ליקר מיוחד שמצריך קיבה חזקה לשתות אותו. ואסור כמובן לשכוח את המשפט המדהים אשר מודפס על הבקבוק. "Made in hell, served in heaven ", פשוט מדהים. אני כמובן מדבר על ליקר WHY, למי שעדיין לא גילה. הליקר שבסיס טעמו מגיע מהפלפל האדום אשר נמצא בתוך הבקבוק ונותן טעם וחריפות מטורפים. את הליקר הזה הכינו שני ישראלים, (מי אמר ששום דבר טוב לא מגיע מהארץ הזאת?). הליקר תפס כל כך חזק בחצי שנה שנה האלו שהם אפילו החלו...

ג'וני ווקר גולד לייבל ריזרב - JONIEE WALKER GOLD

ג'וני ווקר (Johnnie Walker) הוא ויסקי סקוטי מסוג בלנדד (מורכב מתערובת של מאלט וגריין), המיוצר במבשלת דיאגאו שבקילמרנוק, סקוטלנד. חברת ג'וני ווקר משווקת 6 סוגי ויסקי שכל אחד מהם מיושן בחביות עץ אלון. החברה מוכרת למעלה מ-120 מיליון בקבוקי ויסקי בעולם בכל שנה, בכ-200 מדינות והויסקי שלה נחשב לוויסקי בעל התפוצה הרחבה ביותר בעולם. היסטוריה במקור נקרא הוויסקי "ווקר'ס קילמרנוק ויסקי"...

קסטיל רוז' – Kasteel Rouge

קסטיל רוז' – Kasteel Rouge בירת פירות – Fruit Beer אחוז אלכוהול: 8%. מוצא: אינגלמונסטר, בלגיה. מבשלת ואן-הונסברוק - Brouwerij Van Honsebrouck בירת אייל חזקה בגוון אדום עמוק, פירותית מאוד ומתוקה. מבוססת על הבירה הכהה של המבשלה (קסטיל ברון) אליה מוסיפים דובדבנים חמוצים לתקופת תסיסה מינימלית של חצי שנה. רוז' (אדום בפלמית) הוא לא סגנון בירה אלא שם המתאר את צבעה. בניגוד לרוב...

ג'וני ווקר בלו לייבל - JONIEE WALKER BLUE

ג'וני ווקר (Johnnie Walker) הוא ויסקי סקוטי מסוג בלנדד (מורכב מתערובת של מאלט וגריין), המיוצר במבשלת דיאגאו שבקילמרנוק, סקוטלנד. חברת ג'וני ווקר משווקת 6 סוגי ויסקי שכל אחד מהם מיושן בחביות עץ אלון. החברה מוכרת למעלה מ-120 מיליון בקבוקי ויסקי בעולם בכל שנה, בכ-200 מדינות והויסקי שלה נחשב לוויסקי בעל התפוצה הרחבה ביותר בעולם. היסטוריה במקור נקרא הוויסקי "ווקר'ס קילמרנוק ויסקי"...

נקטר חמוציות - CRANBERRY NECTAR

נקטר חמוציות הינו תוספת משקה מעולה לכוס הוודקה שלכם, מרענן, קייצי ואפילו בריא. ישנם מחקרים שטוענים ששתיית נקטר חמוציות יעילה ועוזרת במניעה של דלקת דרכי השתן. כמו כן הפך המשקה לתחליף " משקה האנרגיה " והחזיר את הקוקטייל הקלאסי וודקה חמוציות.( המלצה שלנו להוסיף מעט ספרייט בסוף ) המשקה מכיל 30% של פרי טבעי ומיוצר ע"י חברת פרי יניב הנמצאת במושב דבורה. תכולתו היא 1.5 ליטר והוא אינו מכיל שומן רווי, שומן...

שיבס רויאל סאלוט 21 - CHIVAS ROYAL SALOT

המותג שיבס יוצר לראשונה בשנת 1801 בסקוטלנד. ראשיתו במזקקת משקאות אשר נוסדה על ידי האחים ג'יימס וג'ון שיבס; מקור שמם במילה הגאלית סקוטית seamhas, שמשמעותה "בר מזל" או - "בורך במזל טוב". ב-1843 נבחרה המזקקה לספק ויסקי לבית המלוכה הבריטי, והדבר העלה את חינו בעיני צרכנים ברחבי אנגליה. בשנת 1909 החלו בשיווק המשקה בארצות הברית. כיום המותג שיבס מיוצר על ידי חברת Pernod Ricard. מותגים בתפוצה רחבה...

אוניקום - UNICUM

אוניקום (בהונגרית: Unicum) הוא ליקר עשבים מתוק-מריר שפותח לפני למעלה מ-200 שנה. הוא אפריטיף ודג'סטיף ונחשב למשקה הלאומי של הונגריה מאז 1840, ובעבר היה המשקה הלאומי של האימפריה האוסטרו הונגרית. האוניקום מיוצר על ידי חברת צוואק (Zwack) לפי מתכון שנשמר בסוד אך ידוע שמכיל יותר מ-40 סוגי עשבים והוא מיושן חצי שנה בחביות מעץ אלון. אחד ממאפייניו המוכרים הוא צורת הבקבוק המיוחדת: בקבוק נמוך ופחוס שעל...

ג'וני ווקר דאבל בלק - JONNIE WALKER DOUBLE BLACK

ג'וני ווקר דאבל בלאק. מדובר בוויסקי יוקרתי, שדרוג של הבלאק לייבל הידוע, עם טעם של עישון עמוק ואיכותי, מהסוג שמגיע רק מהתיישנות של כמה שנים טובות בחביות חרוכות היטב, מה שאומר שזה די דומה לבלק שאנו מכירים אך עם טעם יותר מיושן ואותנטי שקשה לא לאהוב. ג'וני ווקר (Johnnie Walker) הוא ויסקי סקוטי מסוג בלנדד (מורכב מערבוב של מספר סוגי ויסקי), המיוצר במבשלת דיאגאו שבקילמרנוק, סקוטלנד. כמו כן לחברת...

אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אבסינט 70% - ABSINTHE 70%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אפטר שוק קינמון - AFTER SHOCK

הלא הוא האפטרשוק.האפטרשוק המקורי הנו ליקר קינמון המיוצר בארה"ב ומכיל 40% אלכוהול. ייחודיותו של משקה זה הנה שלאחר לגימתו נוצרת הרגשת חום רב בגרון ולאחר נשימה קלה הרגשת קור רב בגרון, ומכאן שמו – "אפטר שוק". צבעו אדום, וגם אותו נשתה קפוא ובלגימה אחת. בנוסף, ישנם עוד 2 טעמים למשקה זה – הכחול בטעם הדרים והירוק בטעם מנטה, אולם הקינמון הוא המומלץ, וגם המפורסם והנפוץ יותר.

תפריט בר בסיס

וודקה - קטל וואן + סטוליצ'ניה . ג'ין - גורדון רגיל + גורדון פירות יער. רום -  קפטן מורגן (כהה, בהיר, ספייסי) + קשאסה. טקילה – קווארבו גולד . וויסקי - ג'וני רד לייבל + גראנטס + בושמילס. שנאפסים  קפואים -  ייגרמייסטר + פיג'לינג תאנים. אפרטיף ודיז'סטיף – אפרול + קמפרי + מרטיני (ביאנקו ,רוסו, אקסטרה דריי) + ערק + אוזו 12. בירות – טובורג...