ג' וני כחול - תוצאות חיפוש

שמים כחולים

כוס: קוקטייל 330 סמ"ק סוג: מקומי אופן ההכנה: שים קרח כתוש בתוך שייקר, ערבב ומזוג לכוס מרכיבים: 1 פיזנג אמבון ( *מנה,מרכיב ) 1 קירסאו לבן 1 מליבו 1 פינה קולדה 3 חלב

passion

מרכיבים: 1.5 וודקה מנדרין 1 קוואנטרו 1/4 מונין פסיפלורה 1 פסיפלורה טריה 2 מיץ תפוזים סחוט כוס: מרטיני קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: כל המרכיבים בשייקר

ניוטון

מרכיבים: 1.5 סמירנוף טוויסט תפוחים 0.5 אבסולוט וניל 0.5 פיזנג 0.5 חמוץ מתוק כוס: מרטיני קישוט: פלח תפוח ירוק אופן ההכנה: בשייקר * את פלח התפוח לשים לתוך הכוס לפני המזיגה שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.

אננס מאוהב

מרכיבים: 2 מנות וודקה סמירנוף 1 מנה מידורי 1/2 מנה מונין פסיפלורה 1/2 גרנדין 3 פלחים של אננס כוס: קוקטייל קישוט: פלח אננס אופן ההכנה: מכניסים את כל המרכיבים לתוך הבלנדר (חוץ מהגרנדין שיוכנס לאחר שהמשקה יהיה מוכן) מוסיפים קרח עד שהאלכוהול יהיה מכוסה מפעילים את הבלנדר . מוזגים לתוך כוס הקוקטייל ומוסיפים את הגרנדין ואת הקישוט ..... תהנו ותתאהבו (-;

ג'ין מהו??

ג'ין (אנגלית: Gin) הוא משקה אלכוהולי חסר צבע ממשפחת המשקאות הלבנים המופק באמצעות התססה וזיקוק של דגנים. אין יודעים בוודאות מי יצר לראשונה את הג'ין (בדומה למרבית המשקאות האלכוהוליים), אך יש המשערים כי נוצר לראשונה על ידי הרופא והמדען (כימאי, פיזיולוג ואנטומאי) פרנציסקוס סילביוס מהולנד. הג'ין הוא פיתוח של משקה ההולנדי עתיק יומין בשם "חנייבר" או "ינייבר" (ערער), אשר טעמו העיקרי הוא כטעם...

פלמינג למבורגיני

מרכיבים 30 מל ליקר קפה 30 מל סמבוקה 30 מל אייריש קרים 30 מל קירסאו כחול אופן הכנה מציפים את הסמבוקה על הליקר קפה בתוך כוס שוט. אופן הגשה ומדליקים באש תוך כדי שתיה עם קש מוסיפים את האייריש קרים והקירסאו הכחול. בזהירות רבה. (למעלה מ- 70% אלכוהול)

אננס על וניל

מרכיבים: 30 סטולי וניל, 20 מונין וניל, 60 מיץ אננס,שתי טיפות ליקר שמבורד. אופן ההכנה: לנער את המרכיבים בשייקר עם קרח ולמזוג לכוס מרטיני, לאחר מכן למזוג שני טיפות ליקר שמבורד ליצירת שני שכבות ולהגיש .

כוסית אולטמטיבי

מרכיבים: מונין וניל (או פסיפלורה) וודקה פידג‘ קרנברי כוס: אולדפאשן קישוט: אופן ההכנה: כותשים לימונים עם כפית סוכר או שקית סוכר (בכוונה לא סאוור) מנה וודקה חצי מנה פידג‘ בשביל הטעם ולמלא בקרנברי לבחורות בלבד

VANILA COCONUT SOUR

45 וודקה אבסולוט וניל, 25 סירופ קוקוס- מונין, 45 חלב קוקוס, שלושת רבעי לימון חתוך לקוביות מועכים את קוביות הלימון בשייקר. מוסיפים את שאר המרכיבים עם קרח כתוש, מנערים היטב ומוזגים את תכולת השייקר לכוס אולדפאשן. קוקטייל מפתיע בטעמי לימון חלביים, המשלב תמציות וניל.

ליקר מהו??

ליקר הוא משקה אלכוהולי חזק ומתוק, המבוסס לרוב על תזקיק אלכוהולי המתובל בחומרים מגוונים כגון: פירות, אגוזים, תבלינים, דבש, שמנת ושוקולד. ליקר מכיל לרוב בין 15% ל-55% אלכוהול. הליקרים כמעט תמיד אינם מיושנים, אם כי הם יכולים לעבור תקופת חיתון מסוימת כדי לאפשר לטעמים להתמזג. המילה ליקר מגיעה מהמילה הלטינית 'liquifacere' שפרושה "להתמוסס" ומתייחסת להתמוססות חומרי הטעם במשקה. בחלק מהארצות (ביחוד...