גלן פדריך 30 - תוצאות חיפוש

שמים כחולים

כוס: קוקטייל 330 סמ"ק סוג: מקומי אופן ההכנה: שים קרח כתוש בתוך שייקר, ערבב ומזוג לכוס מרכיבים: 1 פיזנג אמבון ( *מנה,מרכיב ) 1 קירסאו לבן 1 מליבו 1 פינה קולדה 3 חלב

פינה קולדה קפואה

כוס: קוקטייל 330 סמ"ק סוג: מקומי אופן ההכנה: ערבב בבלנדר בתוספת קרח כתוש ומזוג מרכיבים: 1 פינה קולדה ( *מנה,מרכיב ) 1 מליבו 1/2 ל' בננה מעט אננס 3 חלב

הוריקן

מרכיבים 60 מל רום לבן 60 מל רום כהה 60 מיץ טרופי (פסיפלורה, תות, מנגו וכו) 30 מיץ תפוזים 15 מל ליים 1 כף מי סוכר 1 כף גרנדין אופן הכנה לערבב את כל המרכיבים ךתוך שייקר עם קרח. אופן הגשה למזוג לתוך כוס קוקטייל ולקשט בתפוז ודובדבן.

פלמינג למבורגיני

מרכיבים 30 מל ליקר קפה 30 מל סמבוקה 30 מל אייריש קרים 30 מל קירסאו כחול אופן הכנה מציפים את הסמבוקה על הליקר קפה בתוך כוס שוט. אופן הגשה ומדליקים באש תוך כדי שתיה עם קש מוסיפים את האייריש קרים והקירסאו הכחול. בזהירות רבה. (למעלה מ- 70% אלכוהול)

אננס על וניל

מרכיבים: 30 סטולי וניל, 20 מונין וניל, 60 מיץ אננס,שתי טיפות ליקר שמבורד. אופן ההכנה: לנער את המרכיבים בשייקר עם קרח ולמזוג לכוס מרטיני, לאחר מכן למזוג שני טיפות ליקר שמבורד ליצירת שני שכבות ולהגיש .

AMARO DOLCE

30 וודקה קרנברי, 15 שנפס תות, 30 קמפרי, 15 מיץ לימון סחוט, 15 תרכיז סוכר, כפית סורבה פסיפלורה/30 סירופ פסיפלורה, וחצי לימון חתוך לקוביות. מועכים את הלימון בכוס אולדפאשן,מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הקמפרי. ממלאים את הכוס בקרח כתוש ומוסיפים את הקמפרי. אפרטיף מומלץ בטעמה של האשכולית האדומה בשילוב של מתיקות, מרירות וחשק לעוד.

COOL-SHOCK

45 רום - האונה קלאב 30 אפטר שוק קינמון 8 עלי נענע 30גרנדין מערבלים את כל המרכיבים בבלנדר חשמלי עם קרח עד לקבלת מרקם חלק ומוזגים לכוס קוקטייל הקוקטייל בטעם חזק של קינמון המשלב טעמי נענע רעננים. קייצי ונפלא לכל שעות היום.

page-AJ

25 וודקה סמירנוף תפוח 25 ליקר תאנים פיג'לינג 25 ליקר מלון מידורי 30 מיץ אשכוליות סחוט מנערים היטב את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. קוקטייל פירות המשלב טעמים מתוקים של תפוח, מלון ותאנים המאוזן ע"י מרירות האשכוליות.

THE FORBIDDEN FRUIT

45 ג'ין גורדונס 30 מיץ לימון סחוט 30 תרכיז סוכר שני כפות פירות יער 45 בירה גולדסטאר מועכים את פירות היער בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הבירה, עם קרח כתוש, מנערים היטב. מוזגים לכוס פילזנר ומוסיפים את הבירה.

לבנדר מרטיני

לבנדר מרטיני 50 מ"ל ג'ין גורדון 15 מ"ל טריפל סק 20 מ"ל מונין לבנדר 30 מ"ל מיץ קרנברי אושן ספריי מנערים הכל בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני.

MALABY

45 וודקה פינלנדיה, 30 ליקר קוקוס מאליבו, 60 חצי חצי, 15 מונין מי ורדים. מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומוזגים לכוס אולדפאשן מלאה בקרח.

DEAR JACK

45 וויסקי ג'ק דניאלס, 30 מיץ לימון סחוט, 15 תרכיז סוכר, 30 מיץ תפוזים סחוט, 25 סירופ מייפל. מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן עם מלאה בקרח.