דים - תוצאות חיפוש

דים סאם

פירוש המילה דים סאם בסינית זה נגיעות קטנות בלב. הדים סאם שלנו מיוצר בעבודת יד, ללא צבעי מאכל וללא חומרים משמרים. זה מאכל דל קלוריות אשר מתבשל באידוי מול הלקוח. אנו עושים מגוון גדול של טעמים גם טבעוני / צמחוני וגם בשרי. עוף, בקר, עוף חמוץ מתוק, עוף ספייסי תאי ואווז.  ( בשרי ) פטריות, תרד בוטנים, בטטה, ירקות סצ'ואן, ירקות מוקפצים. ( טבעוני / צמחוני )  כמו כן יש את המיוחדים שלנו ......

10 הדברות לבר ביתי: משקאות

הבר בנויי, הכוסות במקומן ועכשיו רוצים לאייש את הבר הביתי שלכם במשקאות אלכוהול שיתאימו לכם ולאורחים שלכם ולא יודעים איך להתחיל? הנה לכם 10 הדברות למשקאות בבר ביתי מצוייד ומוכן לכל פעולה.

MALABY

45 וודקה פינלנדיה, 30 ליקר קוקוס מאליבו, 60 חצי חצי, 15 מונין מי ורדים. מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומוזגים לכוס אולדפאשן מלאה בקרח.

אבסינט 70% - ABSINTHE 70%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

איזה אלכוהול כדאי להגיש בחתונה ובאיזה כמויות?

אלכוהול לחתונה הוא אחד הדברים החשובים שיש לקחת בחשבון, בהתחשב בעובדה שהוא משפיע מאד על האנרגיה של האורחים ועל זרימת האירוע בכלללותו. כאשר רוצים לבחור את משקאות האלכוהול לאירוע צריכים לקחת בחשבון כמה דברים חשובים:

אלכוהול מאיפה הכל התחיל??

שתיית משקאות חריפים הייתה מנהג מקובל בקרב עמים רבים עוד בעת העתיקה. עפ"י התנ"ך, האדם הראשון שמתועדת שכרותו היה נח: "ויחל נח איש אדמה וייטע כרם ויישת מן היין וישכר" (בראשית ט' י"ח). עדויות לשתיית יין במזרח הקדום יש בשפע במקרא, בציורי קיר ותבליטים מצריים, וכן בשרידי מתקנים שנתגלו בארץ ישראל, ואשר שימשו בייצור יין. כדי חרס עבור יין, המעידים על ייצורו של משקה זה נמצאו בגאורגיה (מתוארכים כבני 8000...

אמרטו דיסורונו - AMARETTO DISARONNO

ליקר איטלקי מגרעין של משמש ושקדים המושרים בברנדי וסוכר. טעמו דומה לשקד והוא משמש בעיקר כמשקה קינוח. צורת הגשה: באולדפאשן בתוספת קרח וכמרכיב לקוקטיילים.

אפל חם - קוקטייל חם לחורף

קוקטייל חם ומתוק מסדרת הקוקטיילים המיוחדים לחורף כוס: כוס גבוהה עבה רכיבים: סיידר תפוחים יין אדום מקל קינמון (מומלץ) אופן ההכנה: מחממים את הסיידר תפוחים ומוסיפים לו את היין האדום וזורקים את המקל קינמון לכוס

ארוחה איטלקית

מנות הפתיחה - קלצונה - מיני מאפים ממולאים בתוספות שונות ( תרד, ריקוטה, בטטה ועוד.. ) - קונכיות בצק ממולאות - בטטה, פטריות וטונה. סלטים - סלט חסה ועלי בייבי עם עגבניות שרי, אגוזים וחמוציות ברוטב ויניגרט הדרים. - סלט ירקות שורש. - סלט כרוב עם גרעיני חמנייה. - מגוון ירקות אנטיפסטי חצילים, פלפלים, בטטות, פטריות ועוד.... - עגבניות שרי עם רוטב פסטו שקדים ומוצרלה. עיקריות - פיצות ופוקצ'ות עם מגוון של...

באקרדי - BACRDI

רום הוא משקה אלכוהולי חזק המופק מתוצרי לוואי של קנה הסוכר, כגון דבשה ומיץ קנה הסוכר, בתהליך של תסיסה וזיקוק. לרום ריח עז אופייני וטעם מתקתק במקצת, עם תכולת אלכוהול גבוהה (40% ברום סטנדרטי). מרבית הרום מיוצר בארצות הים הקריבי ובשפך הנהר דמררה בדרום אמריקה. ארצות אחרות בהן רום מיוצר הן אוסטרליה, הודו ומושבות צרפתיות לשעבר באוקיינוס ההודי. קיימים מספר סוגי רום: רום בהיר משמש לשתייה (ישירות, או על...