האלכוהול - תוצאות חיפוש

שיבס ריגל מיושן 12 שנה - CHIVAS REGAL

שיבס ריגל או שיבאס ריגל (Chivas Regal) הוא שמו של ויסקי סקוטי מסוג בלנדד (מורכב מערבוב של מספר סוגי ויסקי). המותג שיבס יוצר לראשונה בשנת 1801 בסקוטלנד. ראשיתו במזקקת משקאות אשר נוסדה על ידי האחים ג'יימס וג'ון שיבס; מקור שמם במילה הגאלית סקוטית seamhas, שמשמעותה "בר מזל" או - "בורך במזל טוב". ב-1843 נבחרה המזקקה לספק ויסקי לבית המלוכה הבריטי, והדבר העלה את חינו בעיני צרכנים ברחבי אנגליה....

פידג' - FIDG

פידג' תאנים הוא ליקר שעשוי מתרכיז תאנים אמיתיים ניתן להרגיש את טעם התאנים החושני והמרוכז. פידג' הינו מהווה סוג של מתחרה בפיג'לינג שכולנו מכירים וכיום הוא אחד הליקרים המובילים בברים . שותים אותו בדרך כלל נקי בצ'יסרים או שאטים. מומלץ מאוד גם לשתות אותו בתוספת של סאוור או ספרייט . טעמו הוא עדין בשל היותו יחסית עדין באחוזי האלכוהול שהם 20% אבל כך הוא נהפך להיות משקה לכולם....

רד בול - RED BULL

רד בול הינו משקה אנרגיה הראשון שלמעשה יצא לשוק האלכוהול. מקורו באוסטרליה ועם השנים נהפך להיות מותג המייצג את משקאות האנרגיה בפני עצמו. השילוב המוכר לנו בארצנו הוא "הוודקה רד בול" שלמעשה זהו המשקה הנמכר ביותר היום בפאבים,מועודונים,מסיבות וכו' לפי מחקרים מספרים לנו כי רמת הקופאין שברד בול שווה בערכה לארבע מנות של אספרסו ולכן הרד בול ממריץ ומעיר.

פידג' טעמים - FIDG

פידג' אבטיח הוא ליקר שעשוי מתרכיז אבטיחים. טעמו הוא קיצי וכיף לשתות אותו בים כשהוא מוגש קר . פידג' הינו מהווה סוג של מתחרה בפיג'לינג שכולנו מכירים וכיום הוא אחד הליקרים המובילים בברים . שותים אותו בדרך כלל נקי בצ'יסרים או שאטים. מומלץ מאוד גם לשתות אותו בתוספת של סאוור או ספרייט. טעמו הוא עדין בשל היותו יחסית עדין באחוזי האלכוהול שהם 20% אבל כך הוא נהפך להיות משקה לכולם....

סטולי עלית - STOLICHNAYA ELIT

מקום הייצור – רוסיה רקע - סטולי עלית מחזירה לחיים מסורת קיסרית , עתיקת יומין, ע"י חשיפה של סוד בן מאות שנים: שיטת הייצור של וודקה אולטרא פרמיום – וודקה שהוכנה במיוחד לשושלת הצאר ופמלייתו. תהליך ייצור – שיטת "הסינון בהקפאה"("freeze out"): שיטת ייצור ייחודית , שהתפתחה במהלך המאות האחרונות. סטולי עלית משלבת בין מסורת הייצור הישנה לבין המודרניזציה של היום . בעבר, במהלך ימי הקור הרוסי, הידוע, הוציאו...

גולדסטאר אנפילטרד - GOLDSTAR UNFILTERED

טמפו השיקה את גולדסטאר Unfiltered - בירה שבושלה על פי המתכון של גולדסטאר, אך אינה עוברת את התהליך האחרון של סינון לפני ביקבוק, מה שמאפשר לבירה לשמר את רכיבי הטעם והצבע, ואף מעבה את כתר הקצף הסמיך שלה גולדסטאר UNFILTERED פותחה במבשלות טמפו על ידי הברומייסטר הראשי של טמפו, דוד הרלינג. הבירה מאופיינת בתחושה סמיכה ובטעם פירותי חזק יותר, בעלת גוף מלא ומראה מעט סמיך ו"מעונן", ומעניקה את הטעם הגולמי...

שיבס רויאל סאלוט 21 - CHIVAS ROYAL SALOT

המותג שיבס יוצר לראשונה בשנת 1801 בסקוטלנד. ראשיתו במזקקת משקאות אשר נוסדה על ידי האחים ג'יימס וג'ון שיבס; מקור שמם במילה הגאלית סקוטית seamhas, שמשמעותה "בר מזל" או - "בורך במזל טוב". ב-1843 נבחרה המזקקה לספק ויסקי לבית המלוכה הבריטי, והדבר העלה את חינו בעיני צרכנים ברחבי אנגליה. בשנת 1909 החלו בשיווק המשקה בארצות הברית. כיום המותג שיבס מיוצר על ידי חברת Pernod Ricard. מותגים בתפוצה רחבה...

ג'ק סילבר - JACK SILVER

ג'ספר ניוטון "ג'ק" דניאל, נולד בשנת 1850 כצעיר מבין 10 אחים ואחיות. בגיל 7 ג'ק הצעיר החל לעבוד אצל דן קול, כומר לותרני אשר בבעלותו הייתה מזקקת וויסקי על גדות נהר הלוס. במהלך השנים הבאות, ג'ק למד כל מה שיכל לגבי ייצור וויסקי. בחודש ספט', שנת 1863, לאחר לחצים רבים מצד משפחתו והקהילה הנוצרית, דן קול מוכר את המזקקה לג'ק דניאל, בהיותו בן 13 בלבד. ג'ק דניאל'ס, הוויסקי...

ייגרטרום - JAGERTRAUM

הייגרטרום הינו מתחרה של הייגרמייסטר הגרמני יתרונו הוא שיש עליו חותמת כשרות וניתן להשתמש בו באירועים בארץ. לעומת הייגרמייסטר שאיתו יש בעית כשרות כלשהי, הייגרטרום דומה נורא בטעמו לייגרמייסטר המקורי אך פחות איכותי ומרקם יותר סמיך ותרופתי המתכון הסודי של הייגרמיסטר הומצא כבר בשנת 1934 על ידי קורט מאסט. המתכון המדויק של רקיחת הייגרמיסטר מפורסם באתר- www.patet.com. נראה לכם באמת, יה פאתטים? המתכון נשאר...

בלנטיין - BALLANTINES

ויסקי (Whisky בסקוטלנד ובקנדה או Whiskey באירלנד ובארצות הברית) הוא משקה חריף נפוץ, המופק על ידי זיקוק סוגים שונים של דגנים אשר עברו תהליך הלתתה (תהליך בו מאפשרים לזרעי הדגן לנבוט ואז מייבשים אותם בחום גבוה ומפסיקים את הנביטה). לאחר הזיקוק, מיושן הנוזל בחביות עץ אלון לפרק זמן משתנה. אחוז האלכוהול ברוב מותגי הוויסקי עומד על 40. צריכת ויסקי, בדומה לצריכת משקאות חריפים אחרים, מביאה לשינויים...

אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

גראנטס שרי קאסק וויסקי סקוטי

מזקקת גרנט'ס נמצאת עד עצם היום הזה בבעלות משפחתו של ויליאם גרנט המייסד, על השטח שרכש בשנת 1869. עובדה זו מאפשרת לאנשי הפיתוח של החברה יד חופשית לחדשנות ללא לחצים מבעלי מניות או בעלי עניין אחרים, שעלולים להסיט את תשומת הלב מהמשימה החשובה ביותר והיא – הפקת הוויסקי הטוב ביותר בכל זמן ובכל עת. בשנות ה- 70 של המאה הקודמת פרצו אנשי חברת גרנט'ס את הדרך עבור כל ענף המאלט וויסקי עם גלנפידיך, לאחר...