ורמוט - תוצאות חיפוש

קוקטיל וורמוט

מרכיבים: שלוש תרבע ורמווט שלוש תרבע ליקר בננה ספרייט עד הסוף וזילוף גרנדין כוס: הי – בול קישוט: תפוז אופן ההכנה: שמים כול בכוס ושותים שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

קוקטיל וורמוט

מרכיבים: שלוש תרבע ורמווט שלוש תרבע ליקר בננה ספרייט עד הסוף וזילוף גרנדין כוס: הי – בול קישוט: תפוז אופן ההכנה: שמים כול בכוס ושותים שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

ביפיטר - BEEFEATER

מופק משיפון, שעורה או חיטה, בתוספת תמצית פירותיו של שיח הערער ("ג'וניפר", ומכאן השם ג'ין), ולעתים נוספים לתערובת גם צמחי תבלין כאניס וקימל. על טעמו של הג'ין, כמו הוודקה, בדרך כלל אי אפשר להתענג בצורתו הנקייה, כי הוא יבש ואלכוהולי מדי. נוהגים להגישו בלוויית משקה קל, מתוק-מריר, כמו מי טוניק (ג'ין טוניק) או ג'ינג'ר אייל. וכן, זהו המרכיב המרכזי בקוקטייל הקלאסי דריי מרטיני...

גיבסון

מרכיבים: 2/3 1 ג`ין , 1/3 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: בצלצלי פנינה אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת כפית בר.

דובונה - DUBONNET

דובונה (Dubonnet) הוא אפריטיף צרפתי מבוסס יין המיוצר החל משנת 1846. דובונה אינו וורמוט, כפי שנהוג לחשוב, שכן, צמח הלענה אינו בין מרכיביו. דובונה מיוצר ב-2 גרסאות: רוג' (Rouge) - משקה בצבע אדום עז, המופק מתערובת יינות אדומים ולבנים. זוהי הגרסה הפופולארית ביותר. דובונה בלאנק (Blanc) - גירסה פחות פופולארית, המופקת מתערובת יינות לבנים.

מנהטן

קוקטייל מנהטן מורכב מ40 מ"ל ויסקי שיפון אמריקאי, 20 מ"ל ורמוט אדום, מעט אנגוסטורה ביטרס(מתבל מריר),מערבבים הכל ומוזגים לכוס מרטיני מקוררת.

מרטיני ביאנקו - MARTINI BIANCO

מרטיני הינו וורמוט, רוב מוצרי הוורמוט עשויים מיינות לבנים יבשים, מחוזקים באלכוהול נייטרלי ובעשבי תיבול. הוורמוט מופיע במספר גרסאות: יבש, לבן מתוק, אדום מריר ועוד. מרטיני הינו וורמוט, רוב מוצרי הוורמוט עשויים מיינות לבנים יבשים, מחוזקים באלכוהול נייטרלי ובעשבי תיבול. הוורמוט מופיע במספר גרסאות: יבש, לבן מתוק, אדום מריר ועוד. כאפריטיף (ששותים לפני הארוחה), הוורמוט חייב לענות על שלושה צרכים עיקריים:...

מרטיני יבש

מרכיבים: 2/3 1 ג‘ין , 1/3 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: זית ירוק ורצועת קליפת לימון אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת...

מרטיני יבש - MARTINI EXTRA DRY

מרטיני הינו וורמוט, רוב מוצרי הוורמוט עשויים מיינות לבנים יבשים, מחוזקים באלכוהול נייטרלי ובעשבי תיבול. הוורמוט מופיע במספר גרסאות: יבש, לבן מתוק, אדום מריר ועוד. מרטיני הינו וורמוט, רוב מוצרי הוורמוט עשויים מיינות לבנים יבשים, מחוזקים באלכוהול נייטרלי ובעשבי תיבול. הוורמוט מופיע במספר גרסאות: יבש, לבן מתוק, אדום מריר ועוד. כאפריטיף (ששותים לפני הארוחה), הוורמוט חייב לענות על שלושה צרכים עיקריים:...

מרטיני פרפקט

מרכיבים: 3/4 1 ג`ין , 1/4 וורמוט יבש, 1/4 וורמוט אדום. כוס: מרטיני קישוט: דובדבן + זית אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת...