ורמוט - תוצאות חיפוש

קוקטיל וורמוט

מרכיבים: שלוש תרבע ורמווט שלוש תרבע ליקר בננה ספרייט עד הסוף וזילוף גרנדין כוס: הי – בול קישוט: תפוז אופן ההכנה: שמים כול בכוס ושותים שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

קוקטיל וורמוט

מרכיבים: שלוש תרבע ורמווט שלוש תרבע ליקר בננה ספרייט עד הסוף וזילוף גרנדין כוס: הי – בול קישוט: תפוז אופן ההכנה: שמים כול בכוס ושותים שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

רוב רוי

מרכיבים: 3/4 1 וויסקי סקוטי , 3/4 וורמוט אדום . כוס: מרטיני קישוט: דובדבן ורצועת קליפת לימון אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם...

מרטיני פרפקט

מרכיבים: 3/4 1 ג`ין , 1/4 וורמוט יבש, 1/4 וורמוט אדום. כוס: מרטיני קישוט: דובדבן + זית אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת...

גיבסון

מרכיבים: 2/3 1 ג`ין , 1/3 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: בצלצלי פנינה אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת כפית בר.

מרטיני קלאסי

מרכיבים: 1 ג`ין , 1 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: זית ירוק אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת כפית בר.

מרטיני יבש

מרכיבים: 2/3 1 ג‘ין , 1/3 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: זית ירוק ורצועת קליפת לימון אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת...

פרארי

כוס: אולד פאשן - (Old Fashion) סוג: בינ"ל אופן ההכנה: מזוג מעל 3 קוביות קרח בכוס מרכיבים: 1 אמרטו ( *מנה,מרכיב ) 2 וורמוט דריי

מנהטן

קוקטייל מנהטן מורכב מ40 מ"ל ויסקי שיפון אמריקאי, 20 מ"ל ורמוט אדום, מעט אנגוסטורה ביטרס(מתבל מריר),מערבבים הכל ומוזגים לכוס מרטיני מקוררת.

מרטיני ביאנקו - MARTINI BIANCO

מרטיני הינו וורמוט, רוב מוצרי הוורמוט עשויים מיינות לבנים יבשים, מחוזקים באלכוהול נייטרלי ובעשבי תיבול. הוורמוט מופיע במספר גרסאות: יבש, לבן מתוק, אדום מריר ועוד. מרטיני הינו וורמוט, רוב מוצרי הוורמוט עשויים מיינות לבנים יבשים, מחוזקים באלכוהול נייטרלי ובעשבי תיבול. הוורמוט מופיע במספר גרסאות: יבש, לבן מתוק, אדום מריר ועוד. כאפריטיף (ששותים לפני הארוחה), הוורמוט חייב לענות על שלושה צרכים עיקריים:...