חמוץ - תוצאות חיפוש

אמרטו סאוור

מרכיבים: 1 וחצי אמרטו 1 וחצי חמוץ מתוק כוס: אולדפאשן קישוט: אופן ההכנה: כותשים לימון בתוך הכוס.. מוזגים לתוך שייקר עם קרח את המרכיבים מנערים.. ומגישים

בווארין פרנק

מיני נקניקיות בוואריות קלאסיות עשויות נתחים מובחרים, ניתן לבחור בין בשר עגל לעוף. הנקניקיות מוגשות במיני בגט ולצד ירקות ורטבים.   העמדה מעוצבת ומאובזרת ברמה הגבוהה ביותר. המנה מוגשת עם ירקות: חסה, עגבנייה, בצל סגול, כרוב כבוש, בצל מטוגן ומלפפון חמוץ. ובליווי רטבים: צ'ימיצ'ורי, טחינה, שום, אלף האיים, קטשופ, מיונז, חרדל, צ'ילי חריף וצ'ילי מתוק. בתוספת צ'יפס לצד המנה....

בורקס טורקי

בורקס אישי מבצק פילו איכותי הנאפה במקום, בטאבון לבנים לעיני הלקוח . ניתן לבחור מגוון רב של בורקסים - גבינה, תפו"א, תרד, פטריות ועוד.... הבורקס מוגש לצד ביצים קשות, רסק עגבניות טחינה, מלפפון חמוץ, זיתים סורים, פלפל שיפקה וסחוג. שיהיה בתאבון!!!  

ג`ין פיז

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין , 1/2 1 חמוץ מתוק וסודה עד לסוף הכוס. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס אולדפאשן עם קרח.

דים סאם

פירוש המילה דים סאם בסינית זה נגיעות קטנות בלב. הדים סאם שלנו מיוצר בעבודת יד, ללא צבעי מאכל וללא חומרים משמרים. זה מאכל דל קלוריות אשר מתבשל באידוי מול הלקוח. אנו עושים מגוון גדול של טעמים גם טבעוני / צמחוני וגם בשרי. עוף, בקר, עוף חמוץ מתוק, עוף ספייסי תאי ואווז.  ( בשרי ) פטריות, תרד בוטנים, בטטה, ירקות סצ'ואן, ירקות מוקפצים. ( טבעוני / צמחוני )  כמו כן יש את המיוחדים שלנו ......

וויסקי סאוור

מרכיבים: 1/2 1 וויסקי (ג`ימסון/ בלנטיין) , 1/2 1 חמוץ מתוק. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן עם קרח.

לונג ביץ טי

מרכיבים: 1/2 וודקה , 1/2 רום , 1/2 ג`ין , 1/2 טריפל סק, 1 חמוץ מתוק ולמלא במיץ קרנברי עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה...

לף בראון - LEFFE BROWN

לף ברון היא יותר מרירה משמעותית מלף בלונד (ב-50%) אך מכילה כמעט אותו אחוז אלכוהול. מרירות הבירה מאוזנת על ידי מתיקותו של הסוכר החום המגיע מהשעורה הקלויה ומותאמת לארומה העשירה של הקרמל הקלוי והמומס. שילוב נפלא זה של מתיקות וחריפות הופך את בירה לף ברון לליווי המושלם בארוחה הכוללת מאכלים בעלי אופי חמוץ מתוק.

מידורי סאוור

מרכיבים: 1/2 1 מידורי, 1/2 1 חמוץ מתוק. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן עם קרח

מיני בורגר

את המיני בורגר שלנו אנו מכינים בעצמנו מ100% בשר בקר טרי. משקל כל קציצה הינו 100 גרם עם תוספת תבלינים ועשבי תיבול. המנה יוצאת בלחמניית באו, אשר נעשית באידוי במקום ויוצאת חמה ופריכה. בתוספת צ'יפס לצד המנה. המנה מוגשת עם ירקות: חסה, עגבנייה, בצל סגול, בצל מטוגן ומלפפון חמוץ. ולצד רטבים: צ'ימיצ'ורי,ממרח פלפלים קלויים, קטשופ, מיונז, חרדל, צ'ילי חריף וצ'ילי מתוק. העמדה מעוצבת...

מיני סנדוויץ'

מבחר של כריכים במיני לחמניות - קמח מלא עם דגנים וקמח לבן. מגוון של כריכים לפי בקשת הלקוח. לדוגמא:  סלט טונה – טונה, מלפפון חמוץ, בצל, מיונז ותבלינים. גבינה צהובה – גבינת שמנת , גבינה צהובה, מלפפון ועגבנייה. סלט ביצים – ביצים קשות, בצל ירוק, מלפפון ותבלינים. סלמון – גבית שמנת, בצל ירוק וסלמון מעושן. פסטו בולגרית – ממרח פסטו, גבינה בולגרית, מלפפון ותבלינים. סביח...

ניוטון

מרכיבים: 1.5 סמירנוף טוויסט תפוחים 0.5 אבסולוט וניל 0.5 פיזנג 0.5 חמוץ מתוק כוס: מרטיני קישוט: פלח תפוח ירוק אופן ההכנה: בשייקר * את פלח התפוח לשים לתוך הכוס לפני המזיגה שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.