יין - תוצאות חיפוש

ורדי - VERDI

יין נתזים איכותי מומלץ להגיש קר, כשר ומומלץ באירועים. מבעבע זה מיוצר על-ידי לואיג'י בוסקה, אחד היצרנים החשובים והמכובדים של יינות מבעבעים בצפון איטליה. הוא קל, מרענן ומתקתק, וקוסם לכל חך. כמוכן היא גם מגיעה בטעמים של רימון, פירות יער ותפוח.

דובונה - DUBONNET

דובונה (Dubonnet) הוא אפריטיף צרפתי מבוסס יין המיוצר החל משנת 1846. דובונה אינו וורמוט, כפי שנהוג לחשוב, שכן, צמח הלענה אינו בין מרכיביו. דובונה מיוצר ב-2 גרסאות: רוג' (Rouge) - משקה בצבע אדום עז, המופק מתערובת יינות אדומים ולבנים. זוהי הגרסה הפופולארית ביותר. דובונה בלאנק (Blanc) - גירסה פחות פופולארית, המופקת מתערובת יינות לבנים.

תבור סדרת הר - TAVOR

סדרת "הר" היא הסדרה החברותית של יקב תבור. בסדרה זו יינות זניים אדומים ולבנים, כולם מענבים איכותיים שנבצרו מהכרמים של יקב תבור. היינות בסדרת הר משמרים את הארומות והטעמים המקוריים של הזן ממנו עשוי כל יין. כדי להעניק ליינות בשלות נוספת מיישנים אותם למשך מספר חודשים במיכלים עם לוחות עץ (Staves) המעשירים ומעדנים אותם. היינות מוכנים לשתייה עם יציאתם לשוק ומתאימים לסגנון החיים המודרני, פותחים –שותים ולא...

קאזה די לואיג'י מרלו / קברנה / שרדונה

יינות קאזה די לואיג'י (צ'ילה) הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.

למברוסקו - LAMBRUSCO

Lambrusco הוא זן ענבים איטלקי, שנתן את שמו ליין מוגז בשיטה טבעית, עדין מאוד, שהאיטלקים מכנים "פריזנטה", כלומר מבעבע עדין. הוא מאוד פופולרי באיטליה - וכדאי לכם לנסות אותו גם כאן. יין מבעבע ב"שיטה טבעית" אומר שהבועות שביין נוצרות על ידי תסיסה של שמרים, ולא על ידי דחיסה של גז (כמו במשקאות קלים, למשל). גודל הבועות בלמברסקו קטן יותר מזה של יינות מבעבעים בשיטת שמפן. ההבדל הוא בכך שהתסיסה בשמפן היא...

קאזה די לואיג'י ריזלינג - מבצע 4 יח' ב- 100 ש"ח

יינות קאזה די לואיג'י (צ'ילה) הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.

קאזה די לואיג'י קברנה

יינות קאזה די לואיג'י (צ'ילה) הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.

תבור סדרת אדמה - TAVOR ADAMA

מרלו בזלת מסדרת אדמה של יקב תבור עשוי מ-100% ענבי מרלו אשר גדלו בכרמים הגדלים על אדמת בזלת עשירה. טיפול מסור בכרם משלב הגיזום ועד לבציר הידני המוקפד, בשילוב הקרקע העשירה במינרלים והאקלים המיטבי הובילו לקבלת פרי עשיר בטעם ובצבע. הענבים לייצור תבור מרלו בזלת נקלטו ביקב בשעות הבוקר המוקדמות והופרדו מהשדרות. התירוש תסס במשך 21 יום בתנאים מבוקרים במיכלי נירוסטה ולאחר מכן הועבר להתיישנות בחביות עץ אלון...

תבור סדרת אדמה גוורצטרמיניר - TAVOR ADAMA

יקב תבור הוקם בשנת 1999 על ידי ארבע משפחות כורמים מכפר תבור ובבעלותו כרמי ענבים באזור כפר תבור, הגליל העליון ורמת הגולן. היקב שוכן בכפר תבור ומייצר מיליון בקבוקים בשנה בארבע סדרות ברמות מחיר שונות. בשנת 2010 הרחיב היקב את קטגוריית היינות המבעבעים שלו ובמרץ 2011 השיק היקב שפה חדשה למותג כמו גם סדרת יינות חדשה המיועדת למסעדות בלבד. יינן היקב הוא אריה נשר. לאריה שנים ארוכות של ניסיון והוא מהייננים...

גריי גוס - GREY GOOSE

גריי גוס (Grey Goose) היא וודקה פרמיום צרפתית מהמובילות בעולם. היא מופקת משעורה המגיעה מאזור קוניאק (בו מיוצר גם משקה הקוניאק). המשקה מזוהה עם הבקבוק המיוחד שלו המכיל חלון בו נראים אגם ואווזי בר, כאשר מי האגם הם המשקה עצמו. על קידמת הבקבוק מצוירים חמישה אווזי בר שהם הסמל המסחרי של החברה. בשנת 2000 עברה החברה לידי בעלים אמריקאים. למרות זאת דגל צרפת עדיין מתנוסס על הבקבוק.

שרטרז צהוב - CHARTREUSE

שרטרז צהוב - רך ומתוק יותר מקודמו. הושק לראשונה בעולם בשנת 1838.צרפת 40% אלכוהול עשוי בשיטה דומה לשרטרז הירוק ומכיל 40% אלכוהול בלבד שרטרז הוא ליקר עשבי בעל טעם ייחודי ומרתק, מכיל לא פחות מ - 130 מרכיבים בוטניים שונים, כולם חומרים טבעיים, ללא חומרי טעם וצבע מלאכותיים. שרטרז הינו ליקר העשוי על פי מתכון אורגינלי משנת 1605, אשר נרקח בנוסחה סודית כסם לחיים ארוכים במנזר שרטרז ליד פאריס. כיום, 400...

קווה קרסטלינו - CAVA CRISTALINO

אזור קווה נמצא בקטלוניה שבצפון מזרח ספרד.באזור זה מייצרים יינות מבעבעים איכותיים.הקווה מיוצרת לפי חוקי הייצור הקפדניים של השמפניה הצרפתית.זני הענבים לבנים שמהם מייצרים את הקווה הם: מאקאבאו, וויורה, פארלדה, קסארלו ושרדונה. זני הענבים אדומים: גרנש ומונסטרל (מורבד). תהליך יצור קווה זני ענבים 50% מאקאבאו, 25% פארלדה, 25% קסארלו מהגפנים בפנדס - קטלוניה, אשר נבצרים בבציר ידני. תהליך ייצור היין:...