ירוק - תוצאות חיפוש

שרטרז ירוק - CHARTREUSE

שרטרז ירוק – ליקר מיוחד ומלא עוצמה, 55% אלכוהול, בעל צבע ירוק זוהר טבעי לחלוטין. מכיל סוכר, אלכוהול ו130 סוגי צמחים ופרחים. שרטרז הוא ליקר עשבי בעל טעם ייחודי ומרתק, מכיל לא פחות מ - 130 מרכיבים בוטניים שונים, כולם חומרים טבעיים, ללא חומרי טעם וצבע מלאכותיים. שרטרז הינו ליקר העשוי על פי מתכון אורגינלי משנת 1605, אשר נרקח בנוסחה סודית כסם לחיים ארוכים במנזר שרטרז ליד פאריס. כיום, 400 שנים...

ניוטון

מרכיבים: 1.5 סמירנוף טוויסט תפוחים 0.5 אבסולוט וניל 0.5 פיזנג 0.5 חמוץ מתוק כוס: מרטיני קישוט: פלח תפוח ירוק אופן ההכנה: בשייקר * את פלח התפוח לשים לתוך הכוס לפני המזיגה שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.

מרטיני קלאסי

מרכיבים: 1 ג`ין , 1 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: זית ירוק אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת כפית בר.

מרטיני יבש

מרכיבים: 2/3 1 ג‘ין , 1/3 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: זית ירוק ורצועת קליפת לימון אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת...

גראסהופר

גראסהופר הוא קוקטייל שמנת מתוק, בטעם מנטה. מקור השם, אשר פירושו "חרגול", בצבע הירוק של המשקה - כצבעו של החרגול. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים לשייקר מלא בקרח, ניעור השייקר וסינון לכוס מרטיני מקוררת.

מיני סנדוויץ'

מבחר של כריכים במיני לחמניות - קמח מלא עם דגנים וקמח לבן. מגוון של כריכים לפי בקשת הלקוח. לדוגמא:  סלט טונה – טונה, מלפפון חמוץ, בצל, מיונז ותבלינים. גבינה צהובה – גבינת שמנת , גבינה צהובה, מלפפון ועגבנייה. סלט ביצים – ביצים קשות, בצל ירוק, מלפפון ותבלינים. סלמון – גבית שמנת, בצל ירוק וסלמון מעושן. פסטו בולגרית – ממרח פסטו, גבינה בולגרית, מלפפון ותבלינים. סביח...

אתנול מרכיב עיקרי במשקה שלנו...

אתנול (באנגלית: Ethanol) הוא תרכובת אורגנית ממשפחת הכוהלים, שנוסחתה CH3CH2OH. זהו הכוהל הפשוט ביותר לאחר מתנול. אתנול מצוי בכל המשקאות החריפים, והוא זה שמקנה להם את השפעתם הפיזיולוגית על גוף האדם. הדומיננטיות הרבה של האתנול בקרב משפחת הכוהלים, וכן ההשפעה הרבה של המשקאות החריפים על התרבות האנושית, הביאו לכך שבשפת היום-יום מכונה האתנול כוהל או אלכוהול, כמייצג הראשי של המשפחה כולה (הכוללת אלפי...

בירה מהי??

בירה הוא שם המתאר מספר משקאות חריפים שונים המיוצרים בתהליך של תסיסה, בדרך כלל של שעורה או דגנים אחרים. תהליך ייצור הבירה (וגם של משקאות אלכוהוליים אחרים) נקרא בישול (מכאן הביטוי מבשלות בירה). בירה יוצרה לראשונה לפני 6,000 שנים לפחות, במספר תרבויות עתיקות ששכנו במזרח התיכון, כמו מצרים העתיקה ומסופוטמיה. מקור המילה בירה אינו ברור, אך ככל הנראה מקור המילה במילה הלטינית biber, משקה או שיקוי. מכיוון...

אפטר שוק הדרים - AFTER SHOCK

הלא הוא האפטרשוק.האפטרשוק המקורי הנו ליקר קינמון המיוצר בארה"ב ומכיל 40% אלכוהול. ייחודיותו של משקה זה הנה שלאחר לגימתו נוצרת הרגשת חום רב בגרון ולאחר נשימה קלה הרגשת קור רב בגרון, ומכאן שמו – "אפטר שוק". צבעו אדום, וגם אותו נשתה קפוא ובלגימה אחת. בנוסף, ישנם עוד 2 טעמים למשקה זה – הכחול בטעם הדרים והירוק בטעם מנטה, אולם הקינמון הוא המומלץ, וגם המפורסם והנפוץ יותר.

קרלסברג - CARLSBERG

קרלסברג הוא מותג של בירה שמקורה בדנמרק. המבשלה הראשית של קרלסברג נמצאת בקופנהגן, ומבשלות נוספות פזורות ברחבי העולם. מרבית הבירה המיוצרת על ידי קרלסברג היא בירת לאגר בהירה, מטיפוס פילזנר. חברת קרלסברג נוסדה בקופנהגן על ידי ג'ייקוב ג'ייקובסן בשנת 1847. ב-1875 הוקמה בסמוך למבשלה זו מעבדת מחקר, ובה בודד ב-1883 השמר שמשמש עד היום לייצור בירת לאגר. שמו של השמר הוא Saccharomyces carlsbergensis,...

טובורג גרין - Tuborg Green

סיפורה של טובורג מתחיל בשנת 1873 כאשר קבוצה קטנה של אנשי עסקים ובנקאים חברו יחדיו לקניית מתחם בניינים צפונית לעיר קופנהגן העונה לשם "Tuborg". המשקיעים ביקשו להקים מבשלת בירה לצרכי יצוא ובמאי 1873 ייסדו את "Tuborg Factories Ltd.". בירה טובורג חיזקה את מעמדה בשוק המקומי עם הכנסת בירה לאגר לשוק הדני. המבשל האגדי של טובורג, האנס בקוולד, השיק בראשון למאי 1880 את "טובורג פילסנר". זמן קצר לאחר השקת...

טישיניה בטעמים- TEICHENNE

טישינייה - שנפס, 20% אלכוהול. מיוצר בקטלוניה, ספרד.  מיוצר ע"י טיישנה, חברה ספרדית מן המובילות בעולם בייצור שנאפסים.   תהליך הייצור: מיוצר מתזקיק אלכוהול שהתקבל ממולסה. לאלכוהול זה מוסיפים תמציות פרי טבעי. בסוף התהליך מוסיפים מעט סירופ פרי, על מנת לרכך את המשקה ולאזנו. עובדות חשובות: שנאפס, שמוצאו מגרמניה, הוא במקור שם כולל למשקאות אלכוהוליים לבנים, שזוקקו מתסיסת פירות (ברנדי). בעבר זוקק השנפס...