ירוק - תוצאות חיפוש

טאבון פוקצ'ות ופיצות

עמדה פרונטלית עם טאבון אבן.   אנו פותחים את הבצקים ומכינים את הפיצות במקום עם שלל תוספות מגוונות, חומרי הגלם שלנו ה האיכותיים ביותר, 100% מוצרלה וגבינה צהובה.   מבחר תוספות : זיתי קלמטה, בצל ירוק/ סגול, פטריות שמפניון, תירס, עגבניות, אנטיפסטי, גבינת פטה ועוד... ממרחים : רוטב פיצה, פסטו, שמן זית, ממרח זיתים ועוד. תבלינים : זעתר, אורגנו, שום וצ'ילי חריף. מוגש על כלים חד...

טובורג גרין - Tuborg Green

סיפורה של טובורג מתחיל בשנת 1873 כאשר קבוצה קטנה של אנשי עסקים ובנקאים חברו יחדיו לקניית מתחם בניינים צפונית לעיר קופנהגן העונה לשם "Tuborg". המשקיעים ביקשו להקים מבשלת בירה לצרכי יצוא ובמאי 1873 ייסדו את "Tuborg Factories Ltd.". בירה טובורג חיזקה את מעמדה בשוק המקומי עם הכנסת בירה לאגר לשוק הדני. המבשל האגדי של טובורג, האנס בקוולד, השיק בראשון למאי 1880 את "טובורג פילסנר". זמן קצר לאחר השקת...

טישיניה בטעמים- TEICHENNE

טישינייה - שנפס, 20% אלכוהול. מיוצר בקטלוניה, ספרד.  מיוצר ע"י טיישנה, חברה ספרדית מן המובילות בעולם בייצור שנאפסים.   תהליך הייצור: מיוצר מתזקיק אלכוהול שהתקבל ממולסה. לאלכוהול זה מוסיפים תמציות פרי טבעי. בסוף התהליך מוסיפים מעט סירופ פרי, על מנת לרכך את המשקה ולאזנו. עובדות חשובות: שנאפס, שמוצאו מגרמניה, הוא במקור שם כולל למשקאות אלכוהוליים לבנים, שזוקקו מתסיסת פירות (ברנדי). בעבר זוקק השנפס...

ייגרטרום - JAGERTRAUM

הייגרטרום הינו מתחרה של הייגרמייסטר הגרמני יתרונו הוא שיש עליו חותמת כשרות וניתן להשתמש בו באירועים בארץ. לעומת הייגרמייסטר שאיתו יש בעית כשרות כלשהי, הייגרטרום דומה נורא בטעמו לייגרמייסטר המקורי אך פחות איכותי ומרקם יותר סמיך ותרופתי המתכון הסודי של הייגרמיסטר הומצא כבר בשנת 1934 על ידי קורט מאסט. המתכון המדויק של רקיחת הייגרמיסטר מפורסם באתר- www.patet.com. נראה לכם באמת, יה פאתטים? המתכון נשאר...

מידורי - MIDORI

ליקר מלון המיוצר בצרפת ומכיל 20% אלכוהול. המידורי הראשון יוצר ביפן בשנת 1964, אך היה מעט שונה מזה שאנו מכירים היום. בשנים אלו, עמל המפעל על שיפורו של המוצר והתאמתו לשוק העולמי. ב-1971 ערך איגוד הברמנים הבינלאומי את התחרות הקוקטיילים השנתית שלו בטוקיו. בזמן שהותם של המארגנים ביפן, נערך להם סיור במפעל חברת סנטורי. תוך כדי הסיור משך את תשומת ליבם ליקר חדש בפיתוח, שהיה ירוק עז ובטעם מלון שלא נראה...

מיני סנדוויץ'

מבחר של כריכים במיני לחמניות - קמח מלא עם דגנים וקמח לבן. מגוון של כריכים לפי בקשת הלקוח. לדוגמא:  סלט טונה – טונה, מלפפון חמוץ, בצל, מיונז ותבלינים. גבינה צהובה – גבינת שמנת , גבינה צהובה, מלפפון ועגבנייה. סלט ביצים – ביצים קשות, בצל ירוק, מלפפון ותבלינים. סלמון – גבית שמנת, בצל ירוק וסלמון מעושן. פסטו בולגרית – ממרח פסטו, גבינה בולגרית, מלפפון ותבלינים. סביח...

מרטיני יבש

מרכיבים: 2/3 1 ג‘ין , 1/3 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: זית ירוק ורצועת קליפת לימון אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת...

מרטיני קלאסי

מרכיבים: 1 ג`ין , 1 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: זית ירוק אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת כפית בר.

ניוטון

מרכיבים: 1.5 סמירנוף טוויסט תפוחים 0.5 אבסולוט וניל 0.5 פיזנג 0.5 חמוץ מתוק כוס: מרטיני קישוט: פלח תפוח ירוק אופן ההכנה: בשייקר * את פלח התפוח לשים לתוך הכוס לפני המזיגה שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.

ספרייט - SPRITE

ספרייט הוא משקה קל מוגז ללא קפאין בטעם לימון-ליים, המיוצר על-ידי חברת קוקה קולה. המשקה הגיע לארצות-הברית מגרמניה בשנת 1961 תחת השם Fanta Klare Zitrone ("פאנטה לימון צלול"). רק לאחר מכן הוכר כמותג "ספרייט". זה היה המענה של קוקה קולה לפופולריות של המשקה של חברת סבן אפ - "ליתיום-לימון" משנת 1929. פחית ספרייטבשנות ה-80, שנים רבות לאחר צאת המוצר לשוק, החלה חברת קוקה קולה ללחוץ על יצרני הבקבוקים...

פאסטיס - PASTIS

פאסטיס (בצרפתית: Pastis) הוא ליקר ואפריטיף צרפתי מקובל, אשר בדרך כלל מכיל 40-45% אלכוהול בנפח (קיימים גם סוגים נטולי אלכוהול). מקור השם בשפה אוקסיטנית, דיאלקט דרום צרפתי, בה משמעותו "עוגה" או "תערובת", ולחילופין גם גם "צרה", "אי נעימות" או "מצב מבלבל". הפאסטיס שייך למשפחת משקאות האניס (כמנון), בהם מצויים גם האוזו (יוון), הראקי (טורקיה), הארק, הסמבוקה (איטליה) וכיוצא בזה. המרכיבים המקובלים של...

פסטה פרסקה

פסטה טרייה הנעשית במקום, במגוון רטבים עשירים המשולבים עם ירקות טריים ופרמזן מגורד, העומדים לרשותכם בהגשה עצמית בקערות וסכום חד פעמי אישי מתקלה.   העמדה מעוצבת ומאובזרת ברמה הגבוהה ביותר. העמדה משולבת עם שלושה סוגי פסטות ושני סוגי סלטים. סוגי רטבים לבחירה: פומדרו קלאסי, אלפרדו, שמנת פסטו, רוזה, אל אוליו, קוריצה, בולונז נקניקיות עגל. וממגוון סלטים לבחירה: סלט חסות, סלט ירוק, סלט קצוץ, סלט שרי,...