כוס - תוצאות חיפוש

טקילה סנרייז

מרכיבים: ½ 1 טקילה , תוספת מיץ תפוזים כמעט עד סוף הכוס , ½ גרנדין ( באיטיות) כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

מלון בול

מרכיבים: 1/2 1 וודקה , 1 ליקר מלון  ולמלא בתפוזים עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.

לונג ביץ טי

מרכיבים: 1/2 וודקה , 1/2 רום , 1/2 ג`ין , 1/2 טריפל סק, 1 חמוץ מתוק ולמלא במיץ קרנברי עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה...

COOL-SHOCK

45 רום - האונה קלאב 30 אפטר שוק קינמון 8 עלי נענע 30גרנדין מערבלים את כל המרכיבים בבלנדר חשמלי עם קרח עד לקבלת מרקם חלק ומוזגים לכוס קוקטייל הקוקטייל בטעם חזק של קינמון המשלב טעמי נענע רעננים. קייצי ונפלא לכל שעות היום.

פיזנג חלב

מרכיבים: 2 פיזנג ( מסוג טוב ) ולמלא בחלב עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

VANILA COCONUT SOUR

45 וודקה אבסולוט וניל, 25 סירופ קוקוס- מונין, 45 חלב קוקוס, שלושת רבעי לימון חתוך לקוביות מועכים את קוביות הלימון בשייקר. מוסיפים את שאר המרכיבים עם קרח כתוש, מנערים היטב ומוזגים את תכולת השייקר לכוס אולדפאשן. קוקטייל מפתיע בטעמי לימון חלביים, המשלב תמציות וניל.

page-AJ

25 וודקה סמירנוף תפוח 25 ליקר תאנים פיג'לינג 25 ליקר מלון מידורי 30 מיץ אשכוליות סחוט מנערים היטב את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. קוקטייל פירות המשלב טעמים מתוקים של תפוח, מלון ותאנים המאוזן ע"י מרירות האשכוליות.

הארוי וולבנגר

מרכיבים: 1/2 1 וודקה , תוספת מיץ תפוזים עד לסוף הכוס , 1/2 ליקר גליאנו . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

מונטה קרלו

כוס: הייבול - Higball סוג: בינ"ל אופן ההכנה: נער את המשקאות בתוספת קרח בשייקר ומזוג לכוס מעל 3 קוביות קרח מרכיבים: 2 ג'ין ( *מנה,מרכיב ) 1/2 קרם מינט לבן 1/4 לימון סחוט מלא שמפנייה

Denzel Coke

מרכיבים: 2 קפטן מורגן ספייס 0.5 אמרטו 0.5 מונין קינמון 0.5 מיץ ליים קולה עד הסוף כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: ישירות לכוס עם כרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית

THE FORBIDDEN FRUIT

45 ג'ין גורדונס 30 מיץ לימון סחוט 30 תרכיז סוכר שני כפות פירות יער 45 בירה גולדסטאר מועכים את פירות היער בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הבירה, עם קרח כתוש, מנערים היטב. מוזגים לכוס פילזנר ומוסיפים את הבירה.

קוקטיל וורמוט

מרכיבים: שלוש תרבע ורמווט שלוש תרבע ליקר בננה ספרייט עד הסוף וזילוף גרנדין כוס: הי – בול קישוט: תפוז אופן ההכנה: שמים כול בכוס ושותים שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.