כוס - תוצאות חיפוש

מנהטן

קוקטייל מנהטן מורכב מ40 מ"ל ויסקי שיפון אמריקאי, 20 מ"ל ורמוט אדום, מעט אנגוסטורה ביטרס(מתבל מריר),מערבבים הכל ומוזגים לכוס מרטיני מקוררת.

וו וו - WOO WOO

כוס: שוט צורת הכנה: ניעור בשייקר המרכיבים הדרושים הם: · 1 מנה של וודקה · ½ מנה של שנפס אפרסק · 1 מנה של מיץ קרנברי אופן הכנה: מוזגים את כל המרכיבים לתוך שייקר עם קרח, מנערים מספר פעמים ומוזגים לתוך כוסות שט.

מוחיטו

למנה אחת חומרים 1/4 כוס (60 מ"ל) רום, 1 לימון חתוך לקוביות בינוניות. 2 כפיות סוכר ספרייט עלי נענע אופן ההכנה מעבירים את הרום, הלימונים והנענע לשייקר, סוגרים ומשקשקים חזק. מעבירים לכוס רחבה ונמוכה וממלאים עד סוף הכוס בספרייט.

קובה ליברה (רום & קולה)

מרכיבים: 1/2 1 רום, 1/2 מיץ לימון ותוספת קולה עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

DEEP LOVE

45 ליקר רמזוטי, 15 ליקר תפוזים - גרנד מרנייה צהוב, 30 מיץ תפוזים סחוט, 30 בירה מאלט סטאר, 10 מונין פירות יער. מנערים היטב את על המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן מלאה בקרח.

THE RIGHT CHOICE

45 וודקה סטולי קינמון, 30 שנאפס תפוח באד אפל. מערבבים אצ שני המרכיבים בשייקר בעזרת כפית עירבוב למשך 10 שניות ומסננים מיד לכוס מרטיני מקוררת.

SPICY ONE

50 מ"ל ג'וני ווקר רד לייבל 20 מ"ל מונין ספייסי 80 מ"ל מיץ תפוחים צלול מנערים הכל בשייקר עם קרח, ומוזגים לכוס וויסקי על קרח חדש.

PASSION BEER

45 וודקה סמירנוף, 30 מאטיני ביטר, 30 מיץ תפוזים סחוט, שני כפות מחית פסיפלורה, 30 סירופ מונין פסיפלורה, 60 בירה גולדסטאר. מערבלים את כל המרכיבים בלנדר חשמלי עם קרח למרקם אחיד, ומוזגים לכוס פילזנר.

BEER AND PASSION

המרכיבים: בקבוק בירה בהירה (קרלסברג, סטלה, סטארופראמן, סאן מיגל ודומיהן) או כל בירה אחרת 15 מ"ל סירופ בטעם פסיפלורה של מונין. אופן ההכנה: מוזגים לכוס בירה את הבירה בתחילה על הדופן ולקראת הסוף למרכז כדי ליצור head כמו שצריך. מוסיפים את המונין ומערבבים עם מקל ערבוב פעמיים שלוש בלבד כדי לא לתת לגזים אפשרות לברוח.

שוקולד חם וברנדי

250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות 2 כוסות חלב תנובה 1 מכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן 2 מכלי שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן 1/2 כוס ליקר קקאו 1/2 כוס ברנדי אופן ההכנה 1. שמים בסיר שוקולד חלב ושני סוגי השמנת ממיסים על להבה נמוכה, טורפים היטב לבל יווצרו גושים. מסירים מהאש מוסיפים ליקר קקאו וברנדי ומערבבים. 2. מוזגים לכוסיות קטנות מגישים עם עוגיות פריכות.

סיידר תפוחים, רום וקינמון...

2 כוסות תרכיז תפוחים 21/2 ליטר מים 2 מקלות קינמון 2 תפוח עץ גרנד 3/4 כוס רום אופן ההכנה 1. מוציאים את הליבה מתפוחי העץ וחותכים לפלחים דקים. 2. מניחים בסיר את פלחי התפוח והקינמון ומוסיפים את תרכיז התפוחים . 3. יוצקים את המים ומביאים לרתיחה, מבשלים כ 10 דקות על אש נמוכה . 4. מוסיפים את הרום. 5. להגשה: יוצקים לכוסות ומוסיפים מעט מפלחי התפוח לכל כוס .

קוסמופוליטן

כוס מרטיני מקוררת 1/2 מנה וודקה 1/2 מנה גראנד מרנייה 1/4 מנה טריפל סק ספלאש של ליקר ליים מיץ חמוציות (קרנאברי) לשקשק בשייקר ולמזוג לכוס המרטיני המקוררת גרידת לימון או קליפת לימון דקה ולחיים!!! קוקטייל מומלץ מאוד בעיקר בימים החמים של השנה קל להכנה וטעים מאוד.