ליקר - תוצאות חיפוש

ליקר Y CHILLI LIQUER - Y

ליקר מיוחד שמצריך קיבה חזקה לשתות אותו. ואסור כמובן לשכוח את המשפט המדהים אשר מודפס על הבקבוק. "Made in hell, served in heaven ", פשוט מדהים. אני כמובן מדבר על ליקר WHY, למי שעדיין לא גילה. הליקר שבסיס טעמו מגיע מהפלפל האדום אשר נמצא בתוך הבקבוק ונותן טעם וחריפות מטורפים. את הליקר הזה הכינו שני ישראלים, (מי אמר ששום דבר טוב לא מגיע מהארץ הזאת?). הליקר תפס כל כך חזק בחצי שנה שנה האלו שהם אפילו החלו...

ליקר מהו??

ליקר הוא משקה אלכוהולי חזק ומתוק, המבוסס לרוב על תזקיק אלכוהולי המתובל בחומרים מגוונים כגון: פירות, אגוזים, תבלינים, דבש, שמנת ושוקולד. ליקר מכיל לרוב בין 15% ל-55% אלכוהול. הליקרים כמעט תמיד אינם מיושנים, אם כי הם יכולים לעבור תקופת חיתון מסוימת כדי לאפשר לטעמים להתמזג. המילה ליקר מגיעה מהמילה הלטינית 'liquifacere' שפרושה "להתמוסס" ומתייחסת להתמוססות חומרי הטעם במשקה. בחלק מהארצות (ביחוד...

10 הדברות לבר ביתי: משקאות

הבר בנויי, הכוסות במקומן ועכשיו רוצים לאייש את הבר הביתי שלכם במשקאות אלכוהול שיתאימו לכם ולאורחים שלכם ולא יודעים איך להתחיל? הנה לכם 10 הדברות למשקאות בבר ביתי מצוייד ומוכן לכל פעולה.

B&B

בי אנד בי, הוא קוקטייל הברנדי המפורסם בעולם. הבסיס האלכוהולי בקוקטייל הוא ברנדי ובנדיקטין - ליקר עשבים על בסיס ברנדי, המכונה קיסר הליקרים. שמו של הקוקטייל הוא בעצם ראשי התיבות של המשקאות המרכיבים אותו. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים ישירות לכוס אולדפאשנד מלאה קרח וערבוב קל בעזרת סטירר. מרכיבים 1/2 ברנדי, 1/2 בנדיקטין אופן הכנה מזיגת המרכיבים בזה אחר זה כוס אולדפאשנד

DEEP LOVE

45 ליקר רמזוטי, 15 ליקר תפוזים - גרנד מרנייה צהוב, 30 מיץ תפוזים סחוט, 30 בירה מאלט סטאר, 10 מונין פירות יער. מנערים היטב את על המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן מלאה בקרח.

Golden Cadillac

קוקטייל על בסיס שמנת שהמרכיב העיקרי בו זה הליקר גליאנו.. השם של הקוקטייל הוא בעצם golden בגלל צבעו של הליקר גליאנו וCadillac בגלל המחיר של הליקר המעולה הזה..

IRISH KISS

המרכיבים: 60 מ"ל קלואה (או "טיה מריה" החזק יותר) 60 מ"ל אייריש קרים - עדיף להשתמש ב"בייליס" המקורי (רק חבל שהוא עולה כמעט כמו בקבוק ויסקי טוב) 60 מ"ל שמנת מתוקה 5-6 קוביות קרח גדולות למדי אופן ההכנה: שמים את הקרח בכוס נמוכה ורחבה ("לואו בול") ומוזגים את הליקרים בשכבות - מתחילים עם השמנת הכבדה, אחר כך מוזגים את האייריש קרים ולבסוף את הקלואה.

MALABY

45 וודקה פינלנדיה, 30 ליקר קוקוס מאליבו, 60 חצי חצי, 15 מונין מי ורדים. מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומוזגים לכוס אולדפאשן מלאה בקרח.

page-AJ

25 וודקה סמירנוף תפוח 25 ליקר תאנים פיג'לינג 25 ליקר מלון מידורי 30 מיץ אשכוליות סחוט מנערים היטב את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. קוקטייל פירות המשלב טעמים מתוקים של תפוח, מלון ותאנים המאוזן ע"י מרירות האשכוליות.

אבסינט 70% - ABSINTHE 70%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...