ליקר גרנד מרינייה - תוצאות חיפוש

סקרימינג אורגזמה

מרכיבים: 1 וודקה , 1 ליקר קפה , 1 אייריש קרים , 1/2 אמרטו , 1 חצי- חצי . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

דאקירי קפה

מרכיבים: 1 ליקר קפה , 1 ליקר אייריש קרים , 1 ליקר קקאו חום , 1 חצי חצי , 1/2 1 מי סוכר וכפית נס קפה. כוס: קוקטייל קישוט: 5 פולי קפה אופן ההכנה: בלנדר

לונג איילנד אייס טי

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין , 1/2 ליקר בננה , 1/2 ליקר טריפל סק , 1/2 מיץ לימון ולמלא במיץ תפוזים עד לסוף הכוס ולהוסיף 1/2 גרנדין . כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון , פלח תפוז ודובדבן. אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס קוקטייל עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב...

ברנדי אלכסנדר

מרכיבים: 1/2 1 ברנדי , 1/2 1 ליקר קקאו חום , 1/2 1 חצי חצי . כוס: מרטיני קישוט: אגוז מוסקט מגורד אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

דאקירי מלון

מרכיבים: 2 רום לבן ,1/2 1 מי סוכר , 1 ליקר פיזנג , 1 חצי חצי ופלח מלון . כוס: קוקטייל קישוט: פלח מלון , מטריה וקש קישוט. אופן ההכנה: בלנדר

אייריש קופי

מרכיבים: 1 ליקר קפה, 1 ליקר אייריש קרים, וויסקי אירי ולמלא בקפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. כוס: אייריש קופי קישוט: קצפת ודובדבן אופן ההכנה: שלבי הכנה : 1. מוזגים את כל המרכיבים לכוס אייריש קופי. 2. מוזגים קפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. 3. ממלאים בקצפת ומקשטים בדובדבן. 4. את הקפה יש להגיש מייד על מנת שלא יתקרר.

סן פרנסיסקו

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין , 1/2 ליקר בננה , 1/2 ליקר טריפל סק , 1/2 מיץ לימון ולמלא במיץ תפוזים עד לסוף הכוס ולהוסיף 1/2 גרנדין. כוס: קוקטייל קישוט: פלח לימון , פלח תפוז ודובדבן. אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס קוקטייל עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב...

דאקירי אבטיח

מרכיבים: 2 רום לבן , 1/2 1 מי סוכר , 1 טריפל סק , 1 גרנדין ,1/2 פלח אבטיח . כוס: קוקטייל קישוט: קוביית אבטיח , מטריה וקש קישוט. אופן ההכנה: בלנדר

קוקטיל וורמוט

מרכיבים: שלוש תרבע ורמווט שלוש תרבע ליקר בננה ספרייט עד הסוף וזילוף גרנדין כוס: הי – בול קישוט: תפוז אופן ההכנה: שמים כול בכוס ושותים שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

קפה טולדו

מרכיבים: 3/4 ליקר קפה, 3/4 ליקר אייריש קרים, 1/2 סירופ שוקולד ולמלא בקפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. כוס: אייריש קופי קישוט: קצפת ודובדבן אופן ההכנה: שלבי הכנה : 1. מוזגים את כל המרכיבים לכוס אייריש קופי. 2. מוזגים קפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. 3. ממלאים בקצפת ומקשטים בדובדבן. 4. את הקפה יש להגיש מייד על מנת שלא יתקרר.

B&B

בי אנד בי, הוא קוקטייל הברנדי המפורסם בעולם. הבסיס האלכוהולי בקוקטייל הוא ברנדי ובנדיקטין - ליקר עשבים על בסיס ברנדי, המכונה קיסר הליקרים. שמו של הקוקטייל הוא בעצם ראשי התיבות של המשקאות המרכיבים אותו. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים ישירות לכוס אולדפאשנד מלאה קרח וערבוב קל בעזרת סטירר. מרכיבים 1/2 ברנדי, 1/2 בנדיקטין אופן הכנה מזיגת המרכיבים בזה אחר זה כוס אולדפאשנד