ליקר שוקולד - תוצאות חיפוש

שרידנס - SHERIDAN'S

ליקר שרידנס הוא ליקר קרם המבוסס על וויסקי אירי. שרידנס הינו ליקר בעל שני צבעים שנובעים משני משקאות שונים המבוקבקים בבקבוק כפול מיוחד. ליקר שרידנס הוא בעל שני מרכיבים עיקריים, החלק הכהה (19.5% אלכוהול) שטעמו טעם קפה, שוקולד וויסקי והחלק הלבן (17% אלכוהול) שטעמו טעם וניל, שמנת ושוקולד לבן. פקק הבקבוק מעוצב כך שבכל מזיגה תימזג כמות גדולה יותר של הליקר הכהה הכבד יותר וכמות קטנה של הליקר הלבן...

ליקר מהו??

ליקר הוא משקה אלכוהולי חזק ומתוק, המבוסס לרוב על תזקיק אלכוהולי המתובל בחומרים מגוונים כגון: פירות, אגוזים, תבלינים, דבש, שמנת ושוקולד. ליקר מכיל לרוב בין 15% ל-55% אלכוהול. הליקרים כמעט תמיד אינם מיושנים, אם כי הם יכולים לעבור תקופת חיתון מסוימת כדי לאפשר לטעמים להתמזג. המילה ליקר מגיעה מהמילה הלטינית 'liquifacere' שפרושה "להתמוסס" ומתייחסת להתמוססות חומרי הטעם במשקה. בחלק מהארצות (ביחוד...

שוקולד חם וברנדי

250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות 2 כוסות חלב תנובה 1 מכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן 2 מכלי שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן 1/2 כוס ליקר קקאו 1/2 כוס ברנדי אופן ההכנה 1. שמים בסיר שוקולד חלב ושני סוגי השמנת ממיסים על להבה נמוכה, טורפים היטב לבל יווצרו גושים. מסירים מהאש מוסיפים ליקר קקאו וברנדי ומערבבים. 2. מוזגים לכוסיות קטנות מגישים עם עוגיות פריכות.

קפה טולדו

מרכיבים: 3/4 ליקר קפה, 3/4 ליקר אייריש קרים, 1/2 סירופ שוקולד ולמלא בקפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. כוס: אייריש קופי קישוט: קצפת ודובדבן אופן ההכנה: שלבי הכנה : 1. מוזגים את כל המרכיבים לכוס אייריש קופי. 2. מוזגים קפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. 3. ממלאים בקצפת ומקשטים בדובדבן. 4. את הקפה יש להגיש מייד על מנת שלא יתקרר.

טישיניה בטעמים- TEICHENNE

טישינייה - שנפס, 20% אלכוהול. מיוצר בקטלוניה, ספרד.  מיוצר ע"י טיישנה, חברה ספרדית מן המובילות בעולם בייצור שנאפסים.   תהליך הייצור: מיוצר מתזקיק אלכוהול שהתקבל ממולסה. לאלכוהול זה מוסיפים תמציות פרי טבעי. בסוף התהליך מוסיפים מעט סירופ פרי, על מנת לרכך את המשקה ולאזנו. עובדות חשובות: שנאפס, שמוצאו מגרמניה, הוא במקור שם כולל למשקאות אלכוהוליים לבנים, שזוקקו מתסיסת פירות (ברנדי). בעבר זוקק השנפס...