ליקר גרנד מרינייה - תוצאות חיפוש

אננס מאוהב

מרכיבים: 2 מנות וודקה סמירנוף 1 מנה מידורי 1/2 מנה מונין פסיפלורה 1/2 גרנדין 3 פלחים של אננס כוס: קוקטייל קישוט: פלח אננס אופן ההכנה: מכניסים את כל המרכיבים לתוך הבלנדר (חוץ מהגרנדין שיוכנס לאחר שהמשקה יהיה מוכן) מוסיפים קרח עד שהאלכוהול יהיה מכוסה מפעילים את הבלנדר . מוזגים לתוך כוס הקוקטייל ומוסיפים את הגרנדין ואת הקישוט ..... תהנו ותתאהבו (-;

IRISH KISS

המרכיבים: 60 מ"ל קלואה (או "טיה מריה" החזק יותר) 60 מ"ל אייריש קרים - עדיף להשתמש ב"בייליס" המקורי (רק חבל שהוא עולה כמעט כמו בקבוק ויסקי טוב) 60 מ"ל שמנת מתוקה 5-6 קוביות קרח גדולות למדי אופן ההכנה: שמים את הקרח בכוס נמוכה ורחבה ("לואו בול") ומוזגים את הליקרים בשכבות - מתחילים עם השמנת הכבדה, אחר כך מוזגים את האייריש קרים ולבסוף את הקלואה.

בלק ראשן ( רוסי שחור)

קוקטייל בלאק ראשן ("רוסי שחור") הוא משקה אלכוהולי. הבסיס האלכוהולי בקוקטייל הוא וודקה, אליו מתווסף כ1/3 ליקר קפה. לקוקטייל יש גרסה בשם וויט ראשן, אשר מכילה גם שמנת המבהירה את צבעו. מקור הקוקטייל, בניגוד למשתמע, אינו ברוסיה, אלא ששמו מרמז על מרכיביו - הוודקה שמקורותיה נטועים ברוסיה, וליקר הקפה השחור. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים ישירות לכוס אולדפאשנד מלאה קרח וערבוב קל בעזרת סטירר.

הוריקן

מרכיבים 60 מל רום לבן 60 מל רום כהה 60 מיץ טרופי (פסיפלורה, תות, מנגו וכו) 30 מיץ תפוזים 15 מל ליים 1 כף מי סוכר 1 כף גרנדין אופן הכנה לערבב את כל המרכיבים ךתוך שייקר עם קרח. אופן הגשה למזוג לתוך כוס קוקטייל ולקשט בתפוז ודובדבן.

קיר רויאל

בצרפת נהוג לשתות משקה זה כאפריטיף. מקורו של המשקה בבורגונדי והוא קרוי על שם פליקס קיר (1876 - 1968), ראש העיר של דיז'ון שבבורגונדי, אשר הגיש את המשקה לאורחים רשמיים שביקרו בעירו, והפך את המשקה לפופולרי. המשקה שילב את שני התוצרים העיקריים של האזור - היין וליקר הקרם דה קסיס העשוי מאוכמניות (או לעתים גם מאפרסקים). מרכיבים יין לבן וקרם דה קסיס אופן הכנה מזיגת המרכיבים בזה אחר זה כוס גביע שמפניה...

אורגזמה

מרכיבים: 1/2 1 ליקר אייריש קרים , 1/2 1 ליקר קפה , 1/2 1 חצי – חצי . כוס: מרטיני קישוט: דובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

פלמינג למבורגיני

מרכיבים 30 מל ליקר קפה 30 מל סמבוקה 30 מל אייריש קרים 30 מל קירסאו כחול אופן הכנה מציפים את הסמבוקה על הליקר קפה בתוך כוס שוט. אופן הגשה ומדליקים באש תוך כדי שתיה עם קש מוסיפים את האייריש קרים והקירסאו הכחול. בזהירות רבה. (למעלה מ- 70% אלכוהול)

אננס על וניל

מרכיבים: 30 סטולי וניל, 20 מונין וניל, 60 מיץ אננס,שתי טיפות ליקר שמבורד. אופן ההכנה: לנער את המרכיבים בשייקר עם קרח ולמזוג לכוס מרטיני, לאחר מכן למזוג שני טיפות ליקר שמבורד ליצירת שני שכבות ולהגיש .

דאקירי תות

מרכיבים: 2 רום לבן , 1/2 1 מי סוכר , 1 טריפל סק , 1 גרנדין ,שלושה תותים. כוס: קוקטייל קישוט: תות, מטריה וקש קישוט. אופן ההכנה: בלנדר

קומפטבול ליידי

מרכיבים: 1/2 1 ליקר קפה , 1/2 1 ליקר אייריש קרים , 1/2 1 סאוטרן קומפורט 1/2 1 חצי – חצי . כוס: אולדפאשן קישוט: דובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

קוברה

מרכיבים: 1/2 וודקה , 1/2 רום , 1/2 ג`ין , 1/2 טקילה , למלא במיץ תפוזים עד לסוף הכוס ולהוסיף 1/2 גרנדין . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה...

מלון בול

מרכיבים: 1/2 1 וודקה , 1 ליקר מלון  ולמלא בתפוזים עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.