ליקר גרנד מרינייה - תוצאות חיפוש

ליקר מהו??

ליקר הוא משקה אלכוהולי חזק ומתוק, המבוסס לרוב על תזקיק אלכוהולי המתובל בחומרים מגוונים כגון: פירות, אגוזים, תבלינים, דבש, שמנת ושוקולד. ליקר מכיל לרוב בין 15% ל-55% אלכוהול. הליקרים כמעט תמיד אינם מיושנים, אם כי הם יכולים לעבור תקופת חיתון מסוימת כדי לאפשר לטעמים להתמזג. המילה ליקר מגיעה מהמילה הלטינית 'liquifacere' שפרושה "להתמוסס" ומתייחסת להתמוססות חומרי הטעם במשקה. בחלק מהארצות (ביחוד...

מאליבו - MALIBU

ליקר קוקוס מפורסם שמיוצר באיים הקריביים, הוא מבוסס על רום, חלב קוקוס וסוכר. הוא מאופיין כמשקה קיצי ומשמש כבסיס לקוקטליים רבים. הוא החל את דרכו בשנת 1980 כאשר פרץ מגבולות האיים והגיע לארצות הברית, והתפרסם בעיקר בזכות הבקבוק הלבן החלק שלו עם ציור השמש ושני עצי הדקל. ישנם ארבעה סוגים שונים של המשקה : הראשון, המפורסם בבקבוק הלבן, השני, בבקבוק צהוב בטעם אננס, השלישי, בבקבוק כתום בטעם מנגו והרביעי,...

מידורי - MIDORI

ליקר מלון המיוצר בצרפת ומכיל 20% אלכוהול. המידורי הראשון יוצר ביפן בשנת 1964, אך היה מעט שונה מזה שאנו מכירים היום. בשנים אלו, עמל המפעל על שיפורו של המוצר והתאמתו לשוק העולמי. ב-1971 ערך איגוד הברמנים הבינלאומי את התחרות הקוקטיילים השנתית שלו בטוקיו. בזמן שהותם של המארגנים ביפן, נערך להם סיור במפעל חברת סנטורי. תוך כדי הסיור משך את תשומת ליבם ליקר חדש בפיתוח, שהיה ירוק עז ובטעם מלון שלא נראה...

מלון בול

מרכיבים: 1/2 1 וודקה , 1 ליקר מלון  ולמלא בתפוזים עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.

מרגריטה

מרגריטה היא משפחת קוקטיילים, המוגשים מנוערים בשייקר או מעורבלים בבלנדר. הקוקטייל המעורבל ידוע גם בתור "מרגריטה קפואה". הקוקטייל הפופולרי אף זכה לכוס על שמו, בה בלבד מוגש הקוקטייל. הקוקטייל מורכב מטקילה, סאוור וליקר תפוזים. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים לשייקר מלא בקרח, ניעור השייקר וסינון לכוס מרגריטה מקוררת.

סאוטרן קומפורט - SOUTHERN COMFORT

ליקר אמריקאי מתוק ועתיק, המבוסס בניגוד לדעה הרווחת על אלכוהול נייטרלי המתובל ביותר מ- 100 סוגים שונים של תבלינים. הליקר כשר. הטעם בולט של הליקר הוא אפרסק ותפוז. צורת הגשה: בכוס אולדפאשן נקי או עם קרח.

סופר פרמיום

 וודקה - גרייגוס, וואן גוך טעמים, וואן גוך בלו וקטל וואן.  ג'ין - בומביי וגורדון.  רום -  באקרדי וקשאסה.  טקילה - קווארבו גולד.  וויסקי - גלן פידיך 12, ג'וני בלק לייבל, ג'וני גולד לייבל וג'ק דניאלס.  שנאפסים  קפואים - ייגרמייסטר ופיג'לינג תאנים.  אפרטיף ודיז'סטיף - מרטיני ביאנקו ,רוסו ואקסטרה דריי,  קמפרי, אפרול,...

סיידר תפוחים, רום וקינמון...

2 כוסות תרכיז תפוחים 21/2 ליטר מים 2 מקלות קינמון 2 תפוח עץ גרנד 3/4 כוס רום אופן ההכנה 1. מוציאים את הליבה מתפוחי העץ וחותכים לפלחים דקים. 2. מניחים בסיר את פלחי התפוח והקינמון ומוסיפים את תרכיז התפוחים . 3. יוצקים את המים ומביאים לרתיחה, מבשלים כ 10 דקות על אש נמוכה . 4. מוסיפים את הרום. 5. להגשה: יוצקים לכוסות ומוסיפים מעט מפלחי התפוח לכל כוס .

סן פרנסיסקו

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין , 1/2 ליקר בננה , 1/2 ליקר טריפל סק , 1/2 מיץ לימון ולמלא במיץ תפוזים עד לסוף הכוס ולהוסיף 1/2 גרנדין. כוס: קוקטייל קישוט: פלח לימון , פלח תפוז ודובדבן. אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס קוקטייל עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב...

סקרימינג אורגזמה

מרכיבים: 1 וודקה , 1 ליקר קפה , 1 אייריש קרים , 1/2 אמרטו , 1 חצי- חצי . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

פאסטיס - PASTIS

פאסטיס (בצרפתית: Pastis) הוא ליקר ואפריטיף צרפתי מקובל, אשר בדרך כלל מכיל 40-45% אלכוהול בנפח (קיימים גם סוגים נטולי אלכוהול). מקור השם בשפה אוקסיטנית, דיאלקט דרום צרפתי, בה משמעותו "עוגה" או "תערובת", ולחילופין גם גם "צרה", "אי נעימות" או "מצב מבלבל". הפאסטיס שייך למשפחת משקאות האניס (כמנון), בהם מצויים גם האוזו (יוון), הראקי (טורקיה), הארק, הסמבוקה (איטליה) וכיוצא בזה. המרכיבים המקובלים של...

פיג'לינג - FEIGLING

משקה חדש וצעיר אשר החל את דרכו בגרמניה בשנת 1993, הוא מורכב מוודקה איכותית בשילבו של תמציות תאנים טבעיות. משקה שמצויין לשלב אותו בקוקטיליים , הוא מכיל 20%אלכוהול ונהפך לאחד המשקאות "החזקים" בפאבים.