ליקר גרנד מרינייה - תוצאות חיפוש

פידג' - FIDG

פידג' תאנים הוא ליקר שעשוי מתרכיז תאנים אמיתיים ניתן להרגיש את טעם התאנים החושני והמרוכז. פידג' הינו מהווה סוג של מתחרה בפיג'לינג שכולנו מכירים וכיום הוא אחד הליקרים המובילים בברים . שותים אותו בדרך כלל נקי בצ'יסרים או שאטים. מומלץ מאוד גם לשתות אותו בתוספת של סאוור או ספרייט . טעמו הוא עדין בשל היותו יחסית עדין באחוזי האלכוהול שהם 20% אבל כך הוא נהפך להיות משקה לכולם....

פידג' טעמים - FIDG

פידג' אבטיח הוא ליקר שעשוי מתרכיז אבטיחים. טעמו הוא קיצי וכיף לשתות אותו בים כשהוא מוגש קר . פידג' הינו מהווה סוג של מתחרה בפיג'לינג שכולנו מכירים וכיום הוא אחד הליקרים המובילים בברים . שותים אותו בדרך כלל נקי בצ'יסרים או שאטים. מומלץ מאוד גם לשתות אותו בתוספת של סאוור או ספרייט. טעמו הוא עדין בשל היותו יחסית עדין באחוזי האלכוהול שהם 20% אבל כך הוא נהפך להיות משקה לכולם....

פלמינג למבורגיני

מרכיבים 30 מל ליקר קפה 30 מל סמבוקה 30 מל אייריש קרים 30 מל קירסאו כחול אופן הכנה מציפים את הסמבוקה על הליקר קפה בתוך כוס שוט. אופן הגשה ומדליקים באש תוך כדי שתיה עם קש מוסיפים את האייריש קרים והקירסאו הכחול. בזהירות רבה. (למעלה מ- 70% אלכוהול)

פסואה - PASSOA

פסואה הוא ליקר צרפתי בטעם פסיפלורה המכיל 20% אלכוהול. הפסואה מיוצר מזה 20 שנה ומגיע בבקבוק שחור. ישנן עוד 3 גרסאות של הליקר שבהן משולבים טעמי אננס,מנגו וקוקוס.

פרנג'ליקו - FRANGELICO

פרנג'ליקו (Frangelico) הוא ליקר אגוזים איטלקי עם תוספת קרמל, המכיל 24 אחוז אלכוהול. הליקר נוצר בשנת 1980 על–ידי חברה איטלקית. כדי לייחד את המשקה הוענקה לבקבוק דמות נזיר וכדי לבאר בחירה זו טענה החברה כי הוא מבוסס, כביכול, על ליקר אגוזים ופירות יער שיצר נזיר מן מאה ה-17 בשם אנג'ליקו. באיטלקית, משמעות המילה fra היא "אח", כלומר נזיר. כאשר מחברים את השם האח אנג'ליקו מקבלים פרנג'ליקו....

קאוואסאקי

מרכיבים: 2\1 1 וודקה וניל 1 שנאפס אפרסק ספרייט בהצפה זילוף גרנדין כוס: הי – בול קישוט: קישוט אופן ההכנה: מזיגה חופשית בטוליפ או הייבול שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים

קוברה

מרכיבים: 1/2 וודקה , 1/2 רום , 1/2 ג`ין , 1/2 טקילה , למלא במיץ תפוזים עד לסוף הכוס ולהוסיף 1/2 גרנדין . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה...

קוואנטרו - COINTREAU

בשנת 1849 שני אחים, שניהם קונדיטורים מפורסמים , אדולף ואדוארד-ז'אן קואנטרו (Cointreau), הקימו מזקקה בעיירה אנג'רס (Angers) באזור אנז'ו (אזור עמק הלואר) בצרפת. הם ייצרו ליקר תוך שימוש בפירות האזור. ב- 1875 אדוארד קואנטרו, בנו של אדוארד-ז'אן, ייצר ליקר ייחודי בטעמים מרירים-מתוקים מקליפות תפוזים, מסוגים שונים של תפוזים, אותם ייבש בשמש. לליקר קרא קואנטרו. הליקר שהתקבל היה צלול...

קומפטבול ליידי

מרכיבים: 1/2 1 ליקר קפה , 1/2 1 ליקר אייריש קרים , 1/2 1 סאוטרן קומפורט 1/2 1 חצי – חצי . כוס: אולדפאשן קישוט: דובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

קוסמופוליטן

כוס מרטיני מקוררת 1/2 מנה וודקה 1/2 מנה גראנד מרנייה 1/4 מנה טריפל סק ספלאש של ליקר ליים מיץ חמוציות (קרנאברי) לשקשק בשייקר ולמזוג לכוס המרטיני המקוררת גרידת לימון או קליפת לימון דקה ולחיים!!! קוקטייל מומלץ מאוד בעיקר בימים החמים של השנה קל להכנה וטעים מאוד.

קוקטיל וורמוט

מרכיבים: שלוש תרבע ורמווט שלוש תרבע ליקר בננה ספרייט עד הסוף וזילוף גרנדין כוס: הי – בול קישוט: תפוז אופן ההכנה: שמים כול בכוס ושותים שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

קוקטיל וורמוט

מרכיבים: שלוש תרבע ורמווט שלוש תרבע ליקר בננה ספרייט עד הסוף וזילוף גרנדין כוס: הי – בול קישוט: תפוז אופן ההכנה: שמים כול בכוס ושותים שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.