ליקר גרנד מרינייה - תוצאות חיפוש

קיר רויאל

בצרפת נהוג לשתות משקה זה כאפריטיף. מקורו של המשקה בבורגונדי והוא קרוי על שם פליקס קיר (1876 - 1968), ראש העיר של דיז'ון שבבורגונדי, אשר הגיש את המשקה לאורחים רשמיים שביקרו בעירו, והפך את המשקה לפופולרי. המשקה שילב את שני התוצרים העיקריים של האזור - היין וליקר הקרם דה קסיס העשוי מאוכמניות (או לעתים גם מאפרסקים). מרכיבים יין לבן וקרם דה קסיס אופן הכנה מזיגת המרכיבים בזה אחר זה כוס גביע שמפניה...

קלואה - KAHLUA

קלואה הוא ליקר קפה, שמוצאו במקסיקו. הליקר מכיל לרוב 26.5 אחוז אלכוהול והוא מופק מזן הקפה ערביקה. בקבוק הליקר חום כהה ועליו תווית צהובה וכיתוב בצבע אדום. הליקר משמש כדיז'סטיף עם או בלי קרח וכן בקוקטיילים רבים ובעיקר קוקטיילי שמנת. פולי הקפה נקראים "פולי ההר הכחול", ומקורם באפריקה.

קמפרי - CAMPARI

קמפרי (באיטלקית: Campari) הוא השם המסחרי של ליקר העשוי מתערובת של עשבים, צבעו אדום וטעמו מר-מתוק. הקמפרי מיוצר במילאנו מאז שנת 1862, או אז הוכן לראשונה ב"קפה קמפרינו" בעיר. המתכון המדויק להכנת הליקר לא שונה מעולם והוא מהווה סוד משפחתי של משפחת קמפרי. לפי קבוצת קמפרי, יצרנית המשקה, משמשים בהכנתו 86 סוגים של שורשי צמחים, עשבים, תבלינים ופירות. רכיבי הליקר מרוככים במים מזוקקים ואחר כך מעורבבים...

קפה טולדו

מרכיבים: 3/4 ליקר קפה, 3/4 ליקר אייריש קרים, 1/2 סירופ שוקולד ולמלא בקפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. כוס: אייריש קופי קישוט: קצפת ודובדבן אופן ההכנה: שלבי הכנה : 1. מוזגים את כל המרכיבים לכוס אייריש קופי. 2. מוזגים קפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. 3. ממלאים בקצפת ומקשטים בדובדבן. 4. את הקפה יש להגיש מייד על מנת שלא יתקרר.

ראסטי נייל

קיימות מספר גרסאות של הקוקטייל, אולם כולן מכילות את הרכיבים הבאים: ויסקי סקוטי (40 מ"ל). ליקר דרמבוי (20 מ"ל). אופן ההכנה הוא מזיגת הרכיבים לכוס נמוכה (Old fashioned) עם קרח, וערבוב. יש הממליצים לקשט את שפת הכוס בקליפת לימון (הכמויות המצוינות הינן בגדר המלצה למנת קוקטייל אחת). בניגוד לחלק גדול מהקוקטיילים, 'מסמר חלוד' הוא קוקטייל בעל אחוז אלכוהול גבוה, העומד על לפחות 40% (ותלוי בסוג...

רד מרטיני

מרכיבים: אחד וחצי מרטיני ביאנקו אחד מיץ ליים אחד מי סוכר רבע גרנדין כוס: מרטיני קישוט: דובדבן אופן ההכנה: מערבבים הכול בשייקר ומוזגים

רוזה לורה

מרכיבים: 1.5 וודקה, 1 מידורי, למלא עד הסוף במיץ פסיפלורה ולהוסיף 0.5 גרנדין כוס: הי – בול קישוט: פלח פסיפלורה אופן ההכנה: להכניס את כל המרכיבים ביחד לשייקר ולהגיש בכוס עם הי-בול עם קרח שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

שוקולד חם וברנדי

250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות 2 כוסות חלב תנובה 1 מכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן 2 מכלי שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן 1/2 כוס ליקר קקאו 1/2 כוס ברנדי אופן ההכנה 1. שמים בסיר שוקולד חלב ושני סוגי השמנת ממיסים על להבה נמוכה, טורפים היטב לבל יווצרו גושים. מסירים מהאש מוסיפים ליקר קקאו וברנדי ומערבבים. 2. מוזגים לכוסיות קטנות מגישים עם עוגיות פריכות.

שמבורד - CHAMBORD

הסיפור של רויאל שמבורד מתחיל בסוף המאה ה – 17 בעמק הלואר. בשנת 1685 ביקר לואי ה-14 בשאטו שמבורד, מהטירות המפורסמות ביותר באזור. כדי להרוות את צמאונו אספו משרתיו של המלך פטל יער שחור, הנפוץ באזור, ורקחו עבורו ליקר סמיך ועשיר בטעמים. הליקר של שאטו שמבורד, הפך להיות הליקר החביב על המלך וכיאה למשקה ממעמד האריסטוקרטיה, נודע מאז בכינוי "הליקר המלכותי של צרפת". (ROYAL CHAMBORD) שמבורד ליווה את...

שרטרז ירוק - CHARTREUSE

שרטרז ירוק – ליקר מיוחד ומלא עוצמה, 55% אלכוהול, בעל צבע ירוק זוהר טבעי לחלוטין. מכיל סוכר, אלכוהול ו130 סוגי צמחים ופרחים. שרטרז הוא ליקר עשבי בעל טעם ייחודי ומרתק, מכיל לא פחות מ - 130 מרכיבים בוטניים שונים, כולם חומרים טבעיים, ללא חומרי טעם וצבע מלאכותיים. שרטרז הינו ליקר העשוי על פי מתכון אורגינלי משנת 1605, אשר נרקח בנוסחה סודית כסם לחיים ארוכים במנזר שרטרז ליד פאריס. כיום, 400 שנים...

שרטרז צהוב - CHARTREUSE

שרטרז צהוב - רך ומתוק יותר מקודמו. הושק לראשונה בעולם בשנת 1838.צרפת 40% אלכוהול עשוי בשיטה דומה לשרטרז הירוק ומכיל 40% אלכוהול בלבד שרטרז הוא ליקר עשבי בעל טעם ייחודי ומרתק, מכיל לא פחות מ - 130 מרכיבים בוטניים שונים, כולם חומרים טבעיים, ללא חומרי טעם וצבע מלאכותיים. שרטרז הינו ליקר העשוי על פי מתכון אורגינלי משנת 1605, אשר נרקח בנוסחה סודית כסם לחיים ארוכים במנזר שרטרז ליד פאריס. כיום, 400...

שרידנס - SHERIDAN'S

ליקר שרידנס הוא ליקר קרם המבוסס על וויסקי אירי. שרידנס הינו ליקר בעל שני צבעים שנובעים משני משקאות שונים המבוקבקים בבקבוק כפול מיוחד. ליקר שרידנס הוא בעל שני מרכיבים עיקריים, החלק הכהה (19.5% אלכוהול) שטעמו טעם קפה, שוקולד וויסקי והחלק הלבן (17% אלכוהול) שטעמו טעם וניל, שמנת ושוקולד לבן. פקק הבקבוק מעוצב כך שבכל מזיגה תימזג כמות גדולה יותר של הליקר הכהה הכבד יותר וכמות קטנה של הליקר הלבן...