מבצעי יום העצמאות - תוצאות חיפוש

10 הדברות לבר ביתי: משקאות

הבר בנויי, הכוסות במקומן ועכשיו רוצים לאייש את הבר הביתי שלכם במשקאות אלכוהול שיתאימו לכם ולאורחים שלכם ולא יודעים איך להתחיל? הנה לכם 10 הדברות למשקאות בבר ביתי מצוייד ומוכן לכל פעולה.

COOL-SHOCK

45 רום - האונה קלאב 30 אפטר שוק קינמון 8 עלי נענע 30גרנדין מערבלים את כל המרכיבים בבלנדר חשמלי עם קרח עד לקבלת מרקם חלק ומוזגים לכוס קוקטייל הקוקטייל בטעם חזק של קינמון המשלב טעמי נענע רעננים. קייצי ונפלא לכל שעות היום.

אבסולוט - ABSOLUT

אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. בשנת 1979 החליטה לצאת החברה אל מחוץ גבולות שבדיה וצפון אירופה ולהיכנס לשוק האמריקאי, באחד ממסעי הפרסום הבולטים היותר שנערכו מעולם והתבסס בעיקר על...

אבסולוט זהב - ABSOULT BLING

אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. בשנת 1979 החליטה לצאת החברה אל מחוץ גבולות שבדיה וצפון אירופה ולהיכנס לשוק האמריקאי, באחד ממסעי הפרסום הבולטים היותר שנערכו מעולם והתבסס בעיקר על...

אבסולוט טעמים - ABSOLUT

אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. בשנת 1979 החליטה לצאת החברה אל מחוץ גבולות שבדיה וצפון אירופה ולהיכנס לשוק האמריקאי, באחד ממסעי הפרסום הבולטים היותר שנערכו מעולם והתבסס בעיקר על...

אבסולוט פייטים - ABSOLUT RED

אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. בשנת 1979 החליטה לצאת החברה אל מחוץ גבולות שבדיה וצפון אירופה ולהיכנס לשוק האמריקאי, באחד ממסעי הפרסום הבולטים היותר שנערכו מעולם והתבסס בעיקר על...

אבסינט 70% - ABSINTHE 70%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אוזו 12 - OUZO 12

אוזו (Ούζο ביוונית) הוא משקה חריף מזוקק בטעם אניס מיוצר בדרך כלל ביוון. האוזו הוא מקטגורית האפריטיפים המכילים אניס וקרוב מאוד לראקי הטורקי ולעראק המזרח תיכוני. צריכת אוזו, בדומה למשקאות חריפים אחרים, מביאה לשינויים התנהגותיים ונפשיים, לפגיעה בשיקול הדעת ולהאטה משמעותית של זמן התגובה, החולפים בדרך כלל בתוך זמן קצר. עם זאת צריכה מרובה עשויה להוביל להתמכרות ולנזקים בריאותיים לא מבוטלים. מאידך, היא...

אוזו 7 - OUZO 7

אוזו (Ούζο ביוונית) הוא משקה חריף מזוקק בטעם אניס מיוצר בדרך כלל ביוון. האוזו הוא מקטגורית האפריטיפים המכילים אניס וקרוב מאוד לראקי הטורקי ולעראק המזרח תיכוני. צריכת אוזו, בדומה למשקאות חריפים אחרים, מביאה לשינויים התנהגותיים ונפשיים, לפגיעה בשיקול הדעת ולהאטה משמעותית של זמן התגובה, החולפים בדרך כלל בתוך זמן קצר. עם זאת צריכה מרובה עשויה להוביל להתמכרות ולנזקים בריאותיים לא מבוטלים. מאידך, היא...

אלכוהול כשר

רוב האירועים (חתונה, חינה, בר מצווה, בת מצווה וכו') דורשים היום אלכוהול כשר. אז החלטנו לשבור את הראש בשבילכם ולספק לכם רשימה של רוב מותגי האלכוהול הכשרים כדי שיהיה לכם את האירוע המושלם.

אמארו רמזוטי - AMAERO RAMAZZOTTI

אאוסנו רמזוטי, "רופא עשבוני", רקח בשנת 1815 את המשקה הזה, שנקרא עד היום על שמו. בין 33 המרכיבים העשבוניים השונים שלו, אפשר למצוא רוברב, קינמון, שורש גנציאן וקליפה מתפוזים מרים. הייצור כיום נעשה בדיוק לפי אותה נוסחה של סניור רמזוטי וההבדל היחיד הוא בכמויות: כיום, בשילטת פרנו-ריקאר, רמזוטי הוא אחד מהמשקאות ששייכים למועדון המליון היוקרתי. זהו המועדון של המותגים שמוכרים למעלה ממליון ארגזים של משקה...