מה האכות של ויסקי טוב - תוצאות חיפוש

גרי האונד (וודקה אשכוליות)

מרכיבים: ½ 1 וודקה ותוספת מיץ אשכוליות עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח אשכוליות אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

זיון בטוח

מרכיבים: יגר ולנטין ז‘ק דניאלס הפסנט כוס: שאט קישוט: קפית סוכר אופן ההכנה: רבע יגר רבע ולנטין רבע ז‘ק דניאלס ורבע הפסנט שלבי הכנה : 1. מכינים את כל המרכיבים ליד כוס הטקילה. 2. מוזגים האיטיות על גבי כפית את המשקאות לפי הסדר לתוך כוס הטקילה.

קוקטיל וורמוט

מרכיבים: שלוש תרבע ורמווט שלוש תרבע ליקר בננה ספרייט עד הסוף וזילוף גרנדין כוס: הי – בול קישוט: תפוז אופן ההכנה: שמים כול בכוס ושותים שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

ראש השנה

מרכיבים: 1-וודקה 2\1 - BARENJAGER 2\1-IRISH MIST 2\1-BAD APFEL 2\1-MONIN תפוחים כוס: קוקטייל קישוט: קליפת תפוח אופן ההכנה: להכניס את כל הרכיבים לשייקר בתספת קרח לשפוך לכוס קוקטייל עם קרח בתוספת צלוחית עם תפוחים חתוכים עם דבש שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4....

קפה טולדו

מרכיבים: 3/4 ליקר קפה, 3/4 ליקר אייריש קרים, 1/2 סירופ שוקולד ולמלא בקפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. כוס: אייריש קופי קישוט: קצפת ודובדבן אופן ההכנה: שלבי הכנה : 1. מוזגים את כל המרכיבים לכוס אייריש קופי. 2. מוזגים קפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. 3. ממלאים בקצפת ומקשטים בדובדבן. 4. את הקפה יש להגיש מייד על מנת שלא יתקרר.

B&B

בי אנד בי, הוא קוקטייל הברנדי המפורסם בעולם. הבסיס האלכוהולי בקוקטייל הוא ברנדי ובנדיקטין - ליקר עשבים על בסיס ברנדי, המכונה קיסר הליקרים. שמו של הקוקטייל הוא בעצם ראשי התיבות של המשקאות המרכיבים אותו. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים ישירות לכוס אולדפאשנד מלאה קרח וערבוב קל בעזרת סטירר. מרכיבים 1/2 ברנדי, 1/2 בנדיקטין אופן הכנה מזיגת המרכיבים בזה אחר זה כוס אולדפאשנד

גיבסון

מרכיבים: 2/3 1 ג`ין , 1/3 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: בצלצלי פנינה אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת כפית בר.

אננס מאוהב

מרכיבים: 2 מנות וודקה סמירנוף 1 מנה מידורי 1/2 מנה מונין פסיפלורה 1/2 גרנדין 3 פלחים של אננס כוס: קוקטייל קישוט: פלח אננס אופן ההכנה: מכניסים את כל המרכיבים לתוך הבלנדר (חוץ מהגרנדין שיוכנס לאחר שהמשקה יהיה מוכן) מוסיפים קרח עד שהאלכוהול יהיה מכוסה מפעילים את הבלנדר . מוזגים לתוך כוס הקוקטייל ומוסיפים את הגרנדין ואת הקישוט ..... תהנו ותתאהבו (-;

IRISH KISS

המרכיבים: 60 מ"ל קלואה (או "טיה מריה" החזק יותר) 60 מ"ל אייריש קרים - עדיף להשתמש ב"בייליס" המקורי (רק חבל שהוא עולה כמעט כמו בקבוק ויסקי טוב) 60 מ"ל שמנת מתוקה 5-6 קוביות קרח גדולות למדי אופן ההכנה: שמים את הקרח בכוס נמוכה ורחבה ("לואו בול") ומוזגים את הליקרים בשכבות - מתחילים עם השמנת הכבדה, אחר כך מוזגים את האייריש קרים ולבסוף את הקלואה.

קמפרי & תפוזים

מרכיבים: 1/2 1 קמפרי ותוספת תפוזים עד לסוף לכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוזים אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

ניוטון

מרכיבים: 1.5 סמירנוף טוויסט תפוחים 0.5 אבסולוט וניל 0.5 פיזנג 0.5 חמוץ מתוק כוס: מרטיני קישוט: פלח תפוח ירוק אופן ההכנה: בשייקר * את פלח התפוח לשים לתוך הכוס לפני המזיגה שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.

מרטיני קלאסי

מרכיבים: 1 ג`ין , 1 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: זית ירוק אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת כפית בר.