מונין - תוצאות חיפוש

BEER AND PASSION

המרכיבים: בקבוק בירה בהירה (קרלסברג, סטלה, סטארופראמן, סאן מיגל ודומיהן) או כל בירה אחרת 15 מ"ל סירופ בטעם פסיפלורה של מונין. אופן ההכנה: מוזגים לכוס בירה את הבירה בתחילה על הדופן ולקראת הסוף למרכז כדי ליצור head כמו שצריך. מוסיפים את המונין ומערבבים עם מקל ערבוב פעמיים שלוש בלבד כדי לא לתת לגזים אפשרות לברוח.

שידרוג הצ'ייסרים האולטימטיבי - וודקה

כוס: צ'ייסר צורת הרכבה: מזיגה בשלבים המרכיבים הדרושים: וודקה מונין בטעמים (המלצת האתר - מונין פסיפלורה) אופן ההכנה: מוזגים צ'ייסר וודקה ובמזיגה איטית טיפת מונין הופך את טעם הוודקה הדוחה לטעם פירותי ומתוק! הפתרון המושלם לצ'ייסרים של וודקה! חובה בכל בית!

בר קפה לאירועים - אספרסו בר

קפה אספרסו ( אספרסו, מקיאטו, קורטדו, אמריקנו ) קפוצ'ינו/ הפוך ( קפה הפוך, לאטה , נס על חלב , נס גרגירים ) קפה נטול קופאין קפה שחור קפה ערבי עם הל קפה בטעמים בליווי סירופ מונין קוקוס, וניל, אגוזי לוז, קינמון, אייריש קרים מגוון רב של תה ויסוצקי ( פירות יער, קמומיל, ארל גריי, מרווה, לואיזה, ורד היביסקוס ועוד ) שוקו נענע ולימונים טריים