מרכיב - תוצאות חיפוש

פינה קולדה קפואה

כוס: קוקטייל 330 סמ"ק סוג: מקומי אופן ההכנה: ערבב בבלנדר בתוספת קרח כתוש ומזוג מרכיבים: 1 פינה קולדה ( *מנה,מרכיב ) 1 מליבו 1/2 ל' בננה מעט אננס 3 חלב

מרטיני קלאסי

מרכיבים: 1 ג`ין , 1 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: זית ירוק אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת כפית בר.

פינקולדה

פינה קולדה (Piña Colada), בספרדית מבוטא: "פִּינִיָה קולָדָה", הוא משקה אלכוהולי מסוג קוקטייל, המוגש בדרך כלל קפוא. זהו משקה מתוק. המרכיב העיקרי בו הוא רום, ונוספים אליו חלב קוקוס, וכן מיץ אננס טבעי, שעורבבו עם קרח. מקובל להגישו קר מאוד, עם קוביות קרח, כשהוא מקושט באננס או בדובדבנים. מרכיבים רום, חלב קוקוס, מיץ אננס וקרח אופן הכנה ערבוב כוס גביע

מדרס

מרכיבים: 1/2 1 וודקה ואז תוספת שווה עד לסוף הכוס של מיץ קרנברי ומיץ תפוזים . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

קולינס

מרכיבים: 1/2 1 משקה בסיס , 2 חמוץ מתוק ולמלא בסודה עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח.

קיר רויאל

בצרפת נהוג לשתות משקה זה כאפריטיף. מקורו של המשקה בבורגונדי והוא קרוי על שם פליקס קיר (1876 - 1968), ראש העיר של דיז'ון שבבורגונדי, אשר הגיש את המשקה לאורחים רשמיים שביקרו בעירו, והפך את המשקה לפופולרי. המשקה שילב את שני התוצרים העיקריים של האזור - היין וליקר הקרם דה קסיס העשוי מאוכמניות (או לעתים גם מאפרסקים). מרכיבים יין לבן וקרם דה קסיס אופן הכנה מזיגת המרכיבים בזה אחר זה כוס גביע שמפניה...

אדם וחוה

כוס: שמפנייה סוג: מקומי אופן ההכנה: שים קרח כתוש בתוך שייקר, ערבב ומזוג לכוס מרכיבים: 1/2 רום ( *מנה,מרכיב ) 1/2 גראנדין 1/3 ל' בננה 1 פינה קולדה 2 שמנת / חלב

אורגזמה

מרכיבים: 1/2 1 ליקר אייריש קרים , 1/2 1 ליקר קפה , 1/2 1 חצי – חצי . כוס: מרטיני קישוט: דובדבן אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

מרטיני יבש

מרכיבים: 2/3 1 ג‘ין , 1/3 וורמוט יבש. כוס: מרטיני קישוט: זית ירוק ורצועת קליפת לימון אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם בעזרת...

ג`ין פיז

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין , 1/2 1 חמוץ מתוק וסודה עד לסוף הכוס. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס אולדפאשן עם קרח.

פלמינג למבורגיני

מרכיבים 30 מל ליקר קפה 30 מל סמבוקה 30 מל אייריש קרים 30 מל קירסאו כחול אופן הכנה מציפים את הסמבוקה על הליקר קפה בתוך כוס שוט. אופן הגשה ומדליקים באש תוך כדי שתיה עם קש מוסיפים את האייריש קרים והקירסאו הכחול. בזהירות רבה. (למעלה מ- 70% אלכוהול)

פרארי

כוס: אולד פאשן - (Old Fashion) סוג: בינ"ל אופן ההכנה: מזוג מעל 3 קוביות קרח בכוס מרכיבים: 1 אמרטו ( *מנה,מרכיב ) 2 וורמוט דריי