מרכיב - תוצאות חיפוש

טקילה סנרייז

מרכיבים: ½ 1 טקילה , תוספת מיץ תפוזים כמעט עד סוף הכוס , ½ גרנדין ( באיטיות) כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

גראסהופר

גראסהופר הוא קוקטייל שמנת מתוק, בטעם מנטה. מקור השם, אשר פירושו "חרגול", בצבע הירוק של המשקה - כצבעו של החרגול. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים לשייקר מלא בקרח, ניעור השייקר וסינון לכוס מרטיני מקוררת.

פיזנג חלב

מרכיבים: 2 פיזנג ( מסוג טוב ) ולמלא בחלב עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

COOL-SHOCK

45 רום - האונה קלאב 30 אפטר שוק קינמון 8 עלי נענע 30גרנדין מערבלים את כל המרכיבים בבלנדר חשמלי עם קרח עד לקבלת מרקם חלק ומוזגים לכוס קוקטייל הקוקטייל בטעם חזק של קינמון המשלב טעמי נענע רעננים. קייצי ונפלא לכל שעות היום.

כוסית אולטמטיבי

מרכיבים: מונין וניל (או פסיפלורה) וודקה פידג‘ קרנברי כוס: אולדפאשן קישוט: אופן ההכנה: כותשים לימונים עם כפית סוכר או שקית סוכר (בכוונה לא סאוור) מנה וודקה חצי מנה פידג‘ בשביל הטעם ולמלא בקרנברי לבחורות בלבד

לונג ביץ טי

מרכיבים: 1/2 וודקה , 1/2 רום , 1/2 ג`ין , 1/2 טריפל סק, 1 חמוץ מתוק ולמלא במיץ קרנברי עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה...

ליקר מהו??

ליקר הוא משקה אלכוהולי חזק ומתוק, המבוסס לרוב על תזקיק אלכוהולי המתובל בחומרים מגוונים כגון: פירות, אגוזים, תבלינים, דבש, שמנת ושוקולד. ליקר מכיל לרוב בין 15% ל-55% אלכוהול. הליקרים כמעט תמיד אינם מיושנים, אם כי הם יכולים לעבור תקופת חיתון מסוימת כדי לאפשר לטעמים להתמזג. המילה ליקר מגיעה מהמילה הלטינית 'liquifacere' שפרושה "להתמוסס" ומתייחסת להתמוססות חומרי הטעם במשקה. בחלק מהארצות (ביחוד...

VANILA COCONUT SOUR

45 וודקה אבסולוט וניל, 25 סירופ קוקוס- מונין, 45 חלב קוקוס, שלושת רבעי לימון חתוך לקוביות מועכים את קוביות הלימון בשייקר. מוסיפים את שאר המרכיבים עם קרח כתוש, מנערים היטב ומוזגים את תכולת השייקר לכוס אולדפאשן. קוקטייל מפתיע בטעמי לימון חלביים, המשלב תמציות וניל.

הארוי וולבנגר

מרכיבים: 1/2 1 וודקה , תוספת מיץ תפוזים עד לסוף הכוס , 1/2 ליקר גליאנו . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

מונטה קרלו

כוס: הייבול - Higball סוג: בינ"ל אופן ההכנה: נער את המשקאות בתוספת קרח בשייקר ומזוג לכוס מעל 3 קוביות קרח מרכיבים: 2 ג'ין ( *מנה,מרכיב ) 1/2 קרם מינט לבן 1/4 לימון סחוט מלא שמפנייה

page-AJ

25 וודקה סמירנוף תפוח 25 ליקר תאנים פיג'לינג 25 ליקר מלון מידורי 30 מיץ אשכוליות סחוט מנערים היטב את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. קוקטייל פירות המשלב טעמים מתוקים של תפוח, מלון ותאנים המאוזן ע"י מרירות האשכוליות.

THE FORBIDDEN FRUIT

45 ג'ין גורדונס 30 מיץ לימון סחוט 30 תרכיז סוכר שני כפות פירות יער 45 בירה גולדסטאר מועכים את פירות היער בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הבירה, עם קרח כתוש, מנערים היטב. מוזגים לכוס פילזנר ומוסיפים את הבירה.