מרכיב - תוצאות חיפוש

THE FORBIDDEN FRUIT

45 ג'ין גורדונס 30 מיץ לימון סחוט 30 תרכיז סוכר שני כפות פירות יער 45 בירה גולדסטאר מועכים את פירות היער בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הבירה, עם קרח כתוש, מנערים היטב. מוזגים לכוס פילזנר ומוסיפים את הבירה.

קוקטיל וורמוט

מרכיבים: שלוש תרבע ורמווט שלוש תרבע ליקר בננה ספרייט עד הסוף וזילוף גרנדין כוס: הי – בול קישוט: תפוז אופן ההכנה: שמים כול בכוס ושותים שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

Denzel Coke

מרכיבים: 2 קפטן מורגן ספייס 0.5 אמרטו 0.5 מונין קינמון 0.5 מיץ ליים קולה עד הסוף כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: ישירות לכוס עם כרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית

MALABY

45 וודקה פינלנדיה, 30 ליקר קוקוס מאליבו, 60 חצי חצי, 15 מונין מי ורדים. מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומוזגים לכוס אולדפאשן מלאה בקרח.

קאוואסאקי

מרכיבים: 2\1 1 וודקה וניל 1 שנאפס אפרסק ספרייט בהצפה זילוף גרנדין כוס: הי – בול קישוט: קישוט אופן ההכנה: מזיגה חופשית בטוליפ או הייבול שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים

רוזה לורה

מרכיבים: 1.5 וודקה, 1 מידורי, למלא עד הסוף במיץ פסיפלורה ולהוסיף 0.5 גרנדין כוס: הי – בול קישוט: פלח פסיפלורה אופן ההכנה: להכניס את כל המרכיבים ביחד לשייקר ולהגיש בכוס עם הי-בול עם קרח שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

בלאק פיג‘

מרכיבים: 1 אפטרשוק שחור 1 פיג‘ רדבול עד הסוף כוס: הי – בול קישוט: אופן ההכנה: קרח כתוש שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.

FRIDAY MORNING

45 וודקה אבסולוט, 25 בחרובקה, חצי תפוז חתוך לקוביות, וכפית אחת של סוכר וניל. מועכים את קוביות התפוז בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים עם קרח כתוש. מנערים היטב לכוס אולדפאשן.

הארווי וולבנגר

על פי האגדה, הארווי וולבנגר היה גולש ממדינת קליפורניה, אשר נהג לשתות גרסה פרטית של סקרו דרייבר , עם זילוף גליאנו. יום אחד, לאחר הפסד בתחרות, שתה לשוכרה, עד כי נתקל ברהיטים ובקירות כשניסה לעזוב. מאז כונה הארווי "וולבנגר" - כלומר "הדופק את הקירות". מרכיבים 2/3 וודקה, 1/3 גליאנו, תפוזים אופן הכנה מזיגת המרכיבים בזה אחר זה כוס הייבול אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים ישירות לכוס הייבול מלאה קרח...

מרגריטה

מרגריטה היא משפחת קוקטיילים, המוגשים מנוערים בשייקר או מעורבלים בבלנדר. הקוקטייל המעורבל ידוע גם בתור "מרגריטה קפואה". הקוקטייל הפופולרי אף זכה לכוס על שמו, בה בלבד מוגש הקוקטייל. הקוקטייל מורכב מטקילה, סאוור וליקר תפוזים. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים לשייקר מלא בקרח, ניעור השייקר וסינון לכוס מרגריטה מקוררת.

DEAR JACK

45 וויסקי ג'ק דניאלס, 30 מיץ לימון סחוט, 15 תרכיז סוכר, 30 מיץ תפוזים סחוט, 25 סירופ מייפל. מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן עם מלאה בקרח.

ירח כחול

כוס: קוקטייל סוג: בינ"ל אופן ההכנה: ערבב את הרכיבים בכלי נפרד ומזוג לכוס מרכיבים: 1/2 1 ג'ין ( *מנה,מרכיב ) 3/4 ל' קרסאו כחול קישוט: טויסט למון