פסיפלורה - תוצאות חיפוש

AMARO DOLCE

30 וודקה קרנברי, 15 שנפס תות, 30 קמפרי, 15 מיץ לימון סחוט, 15 תרכיז סוכר, כפית סורבה פסיפלורה/30 סירופ פסיפלורה, וחצי לימון חתוך לקוביות. מועכים את הלימון בכוס אולדפאשן,מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הקמפרי. ממלאים את הכוס בקרח כתוש ומוסיפים את הקמפרי. אפרטיף מומלץ בטעמה של האשכולית האדומה בשילוב של מתיקות, מרירות וחשק לעוד.

BEER AND PASSION

המרכיבים: בקבוק בירה בהירה (קרלסברג, סטלה, סטארופראמן, סאן מיגל ודומיהן) או כל בירה אחרת 15 מ"ל סירופ בטעם פסיפלורה של מונין. אופן ההכנה: מוזגים לכוס בירה את הבירה בתחילה על הדופן ולקראת הסוף למרכז כדי ליצור head כמו שצריך. מוסיפים את המונין ומערבבים עם מקל ערבוב פעמיים שלוש בלבד כדי לא לתת לגזים אפשרות לברוח.

passion

מרכיבים: 1.5 וודקה מנדרין 1 קוואנטרו 1/4 מונין פסיפלורה 1 פסיפלורה טריה 2 מיץ תפוזים סחוט כוס: מרטיני קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: כל המרכיבים בשייקר

PASSION BEER

45 וודקה סמירנוף, 30 מאטיני ביטר, 30 מיץ תפוזים סחוט, שני כפות מחית פסיפלורה, 30 סירופ מונין פסיפלורה, 60 בירה גולדסטאר. מערבלים את כל המרכיבים בלנדר חשמלי עם קרח למרקם אחיד, ומוזגים לכוס פילזנר.

אננס מאוהב

מרכיבים: 2 מנות וודקה סמירנוף 1 מנה מידורי 1/2 מנה מונין פסיפלורה 1/2 גרנדין 3 פלחים של אננס כוס: קוקטייל קישוט: פלח אננס אופן ההכנה: מכניסים את כל המרכיבים לתוך הבלנדר (חוץ מהגרנדין שיוכנס לאחר שהמשקה יהיה מוכן) מוסיפים קרח עד שהאלכוהול יהיה מכוסה מפעילים את הבלנדר . מוזגים לתוך כוס הקוקטייל ומוסיפים את הגרנדין ואת הקישוט ..... תהנו ותתאהבו (-;

בר שייקים לאירועים - טרופיקנה

בר שייקים לאירועים טרופיקנה מעמיד לרשות האורחים מגוון רב של שייקים טבעיים על בסיס פירות העונה (תות ,מלון ,בננה ,פסיפלורה ,אבטיח ,קיווי ועוד). השייקים יוצאים בכוסות מעוצבות בסגנון שלנו, ונעשים במקום האירוע מפירות טריים וטעימים במיוחד. כמו כן , אפשר לשלב שייקים נוספים כגון: דאקירי בטעמים ( משקה אלכוהולי על בסיס פירות ), שמוגש במקביל לשייקים הרגילים. בר שייקים לאירועים של סאן בר מגיש במקביל גם...

הוריקן

מרכיבים 60 מל רום לבן 60 מל רום כהה 60 מיץ טרופי (פסיפלורה, תות, מנגו וכו) 30 מיץ תפוזים 15 מל ליים 1 כף מי סוכר 1 כף גרנדין אופן הכנה לערבב את כל המרכיבים ךתוך שייקר עם קרח. אופן הגשה למזוג לתוך כוס קוקטייל ולקשט בתפוז ודובדבן.

כוסית אולטמטיבי

מרכיבים: מונין וניל (או פסיפלורה) וודקה פידג‘ קרנברי כוס: אולדפאשן קישוט: אופן ההכנה: כותשים לימונים עם כפית סוכר או שקית סוכר (בכוונה לא סאוור) מנה וודקה חצי מנה פידג‘ בשביל הטעם ולמלא בקרנברי לבחורות בלבד

מונין - MONIN

המותג הצרפתי "מונין" (Monin) נוסד בצרפת בשנת 1912 ומייצר מאז סירופים במגוון טעמים וכשאני אומר "מגוון" אני מדבר בלשון המעטה. למונין למעלה מ-100 טעמים שונים של סירופים, אותם מייעדת החברה לשמש כתוספי קפה, קוקטיילים אלכוהוליים ולא אלכוהוליים וגם לבישול ולאפיה. הסירופים של מונין הינם בעלי ריכוז גבוה ורמת הדילול המומלצת להם היא 1-8, כלומר, לתוספת קטנה של סירופ יש השפעה גדולה על הטעם והיות ורבים מהם...

פסואה - PASSOA

פסואה הוא ליקר צרפתי בטעם פסיפלורה המכיל 20% אלכוהול. הפסואה מיוצר מזה 20 שנה ומגיע בבקבוק שחור. ישנן עוד 3 גרסאות של הליקר שבהן משולבים טעמי אננס,מנגו וקוקוס.

קפירינייה

קפיריניה (בפורטוגזית: Caipirinha) הוא קוקטייל ברזילאי העשוי מקשאסה, ליים, סוכר וקרח. בברזיל, המשקה מוגש ברוב המסעדות, והוא נחשב למשקה אופייני של המדינה. פשטות המשקה, והארומה המיוחדת שלו, הפכו אותו לפופולרי בכל העולם. המילה "קפיריניה" מגיעה מהמילה "קיפיריה". המשקה קפיפרוטה (בפורטוגזית:caipifruta) עשוי באותה הצורה, כשבנוסף (או במקום) הליים משתמשים בפרי אחר (הפרי חייב להיות טרי, ולא מיץ משומר)....

רוזה לורה

מרכיבים: 1.5 וודקה, 1 מידורי, למלא עד הסוף במיץ פסיפלורה ולהוסיף 0.5 גרנדין כוס: הי – בול קישוט: פלח פסיפלורה אופן ההכנה: להכניס את כל המרכיבים ביחד לשייקר ולהגיש בכוס עם הי-בול עם קרח שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.