קוקטיילים - תוצאות חיפוש

מרטיני רוסו - MARTINI RUSSO

מרטיני הינו וורמוט, רוב מוצרי הוורמוט עשויים מיינות לבנים יבשים, מחוזקים באלכוהול נייטרלי ובעשבי תיבול. הוורמוט מופיע במספר גרסאות: יבש, לבן מתוק, אדום מריר ועוד. מרטיני הינו וורמוט, רוב מוצרי הוורמוט עשויים מיינות לבנים יבשים, מחוזקים באלכוהול נייטרלי ובעשבי תיבול. הוורמוט מופיע במספר גרסאות: יבש, לבן מתוק, אדום מריר ועוד. כאפריטיף (ששותים לפני הארוחה), הוורמוט חייב לענות על שלושה צרכים עיקריים:...

אמרטו דיסורונו - AMARETTO DISARONNO

ליקר איטלקי מגרעין של משמש ושקדים המושרים בברנדי וסוכר. טעמו דומה לשקד והוא משמש בעיקר כמשקה קינוח. צורת הגשה: באולדפאשן בתוספת קרח וכמרכיב לקוקטיילים.

נגריטה - NEGRITA

הנגריטה הוא מותג נהדר המיוצר במושבות הצרפתיות במרכז אמריקה (מרטיניק, גואדלופ, אנטיגואה). מותגים בולטים – נגריטה 8, המיושן 8 שנים ונגריטה ספייס המתובל בעשבי תיבול רבים המעניקים טעמים עשירים. סיורים עוד אין שם, אבל ניתן ליהנות מהמוצר הזה גם בארץ הקודש. שייק איט בארץ הקודש הרום ידוע כמרכיב בסיס בקוקטיילים רבים, וביניהם הקובה ליברה המפורסם (רום וקולה), מוחיטו (רום עם סוכר נענע ולימון כתוש) ודאקירי...

מונין - MONIN

המותג הצרפתי "מונין" (Monin) נוסד בצרפת בשנת 1912 ומייצר מאז סירופים במגוון טעמים וכשאני אומר "מגוון" אני מדבר בלשון המעטה. למונין למעלה מ-100 טעמים שונים של סירופים, אותם מייעדת החברה לשמש כתוספי קפה, קוקטיילים אלכוהוליים ולא אלכוהוליים וגם לבישול ולאפיה. הסירופים של מונין הינם בעלי ריכוז גבוה ורמת הדילול המומלצת להם היא 1-8, כלומר, לתוספת קטנה של סירופ יש השפעה גדולה על הטעם והיות ורבים מהם...

אמארו רמזוטי - AMAERO RAMAZZOTTI

אאוסנו רמזוטי, "רופא עשבוני", רקח בשנת 1815 את המשקה הזה, שנקרא עד היום על שמו. בין 33 המרכיבים העשבוניים השונים שלו, אפשר למצוא רוברב, קינמון, שורש גנציאן וקליפה מתפוזים מרים. הייצור כיום נעשה בדיוק לפי אותה נוסחה של סניור רמזוטי וההבדל היחיד הוא בכמויות: כיום, בשילטת פרנו-ריקאר, רמזוטי הוא אחד מהמשקאות ששייכים למועדון המליון היוקרתי. זהו המועדון של המותגים שמוכרים למעלה ממליון ארגזים של משקה...

לריוס - LARIOS

ג'ין, 40% אלכוהול. מקום הייצור: מלגה, ספרד. רקע: משפחת לריוס רכשה ב 1916 את אחד היקבים המפורסמים במלגה, ספרד. ב- 1933 הרחיבה המשפחה את עסקיה והחלה לייצר ולשווק את ג'ין לריוס. תהליך הייצור: מיוצר על פי השיטה האנגלית המסורתית ותוך כדי הקפדה על שימוש בחומרי גלם טבעיים בלבד. מספר צמחים, שבניהם ערער, כוסברה, קליפות לימון ותפוז, גרניום ושקדים, מושרים במשך מספר שבועות בתוך אלכוהול טהור. לאחר...

שוופס מי טוניק - TONIC WATER

מי טוניק הוא משקה מוגז המכיל כינין. מי טוניק הינו פטנט אנגלי מאז 1858. מי טוניק הינם מים המכילים פחמן דו חמצני וכינין. הכינין יוצר אפקט מריר למשקה. מי טוניק הוא משקה פופולרי בערבובי משקאות (קוקטיילים) כמו ג'ין וטוניק, קמפרי וטוניק ועוד. כינין הוא חומר המופק מקליפת עץ הצינקונה הגדל בהרי האנדים אשר בפרו. את הכינין מפיקים מתמצית העלים. הכינין מוכר כתרופה נגד מלריה מאז המאה ה-17. כמו כן...

קלואה - KAHLUA

קלואה הוא ליקר קפה, שמוצאו במקסיקו. הליקר מכיל לרוב 26.5 אחוז אלכוהול והוא מופק מזן הקפה ערביקה. בקבוק הליקר חום כהה ועליו תווית צהובה וכיתוב בצבע אדום. הליקר משמש כדיז'סטיף עם או בלי קרח וכן בקוקטיילים רבים ובעיקר קוקטיילי שמנת. פולי הקפה נקראים "פולי ההר הכחול", ומקורם באפריקה.

אולד בריסטר -OLD BARRISTER

בלנדד סקוטש וויסקי, 40% אלכוהול. מקום ייצור: סקוטלנד. רקע: מיוצר ע"י אחת מחברות הוויסקי הגדולות והאיכותיות ביותר בסקוטלנד. תהליך הייצור: מיוצר מבלנד של מספר סוגי וויסקי המגיעים מכל רחבי סקוטלנד, שעברו תהליך התיישנות של 3 שנים בחביות עץ, וביחד משתלבים לוויסקי מעט כהה בצבעו עם טעמי מאלט מודגשים. איך שותים: נקי בכוס שוט, בכוס וויסקי, עם קרח, כבסיס לקוקטיילים

קמפרי - CAMPARI

קמפרי (באיטלקית: Campari) הוא השם המסחרי של ליקר העשוי מתערובת של עשבים, צבעו אדום וטעמו מר-מתוק. הקמפרי מיוצר במילאנו מאז שנת 1862, או אז הוכן לראשונה ב"קפה קמפרינו" בעיר. המתכון המדויק להכנת הליקר לא שונה מעולם והוא מהווה סוד משפחתי של משפחת קמפרי. לפי קבוצת קמפרי, יצרנית המשקה, משמשים בהכנתו 86 סוגים של שורשי צמחים, עשבים, תבלינים ופירות. רכיבי הליקר מרוככים במים מזוקקים ואחר כך מעורבבים...

דרמבוי - DRAMBUIE

דרמבוי (Drambuie) הוא ליקר העשוי מדבש, ויסקי סקוטי, ותערובת תבלינים ועשבי תיבול. הדרמבוי מיוצר באי סקאיי בסקוטלנד, ומקובל לשתות אותו "נקי", עם קרח, או כמרכיב בקוקטיילים, כמו למשל 'מסמר חלוד'. הדרמבוי מכיל 40% אלכוהול - חוזק גבוה יחסית לליקר. הדרמבוי הומצא על ידי הנסיך צ'ארלס אדוארד סטיוארט, המכונה "בוני פרינס צ'ארלי", בעת שלחם בקרב קלודן כנגד האנגלים בשנת 1745. הנסיך וחילו הובסו...

מידורי - MIDORI

ליקר מלון המיוצר בצרפת ומכיל 20% אלכוהול. המידורי הראשון יוצר ביפן בשנת 1964, אך היה מעט שונה מזה שאנו מכירים היום. בשנים אלו, עמל המפעל על שיפורו של המוצר והתאמתו לשוק העולמי. ב-1971 ערך איגוד הברמנים הבינלאומי את התחרות הקוקטיילים השנתית שלו בטוקיו. בזמן שהותם של המארגנים ביפן, נערך להם סיור במפעל חברת סנטורי. תוך כדי הסיור משך את תשומת ליבם ליקר חדש בפיתוח, שהיה ירוק עז ובטעם מלון שלא נראה...