קוקטייל - תוצאות חיפוש

דאקירי אבטיח

מרכיבים: 2 רום לבן , 1/2 1 מי סוכר , 1 טריפל סק , 1 גרנדין ,1/2 פלח אבטיח . כוס: קוקטייל קישוט: קוביית אבטיח , מטריה וקש קישוט. אופן ההכנה: בלנדר

אננס מאוהב

מרכיבים: 2 מנות וודקה סמירנוף 1 מנה מידורי 1/2 מנה מונין פסיפלורה 1/2 גרנדין 3 פלחים של אננס כוס: קוקטייל קישוט: פלח אננס אופן ההכנה: מכניסים את כל המרכיבים לתוך הבלנדר (חוץ מהגרנדין שיוכנס לאחר שהמשקה יהיה מוכן) מוסיפים קרח עד שהאלכוהול יהיה מכוסה מפעילים את הבלנדר . מוזגים לתוך כוס הקוקטייל ומוסיפים את הגרנדין ואת הקישוט ..... תהנו ותתאהבו (-;

B&B

בי אנד בי, הוא קוקטייל הברנדי המפורסם בעולם. הבסיס האלכוהולי בקוקטייל הוא ברנדי ובנדיקטין - ליקר עשבים על בסיס ברנדי, המכונה קיסר הליקרים. שמו של הקוקטייל הוא בעצם ראשי התיבות של המשקאות המרכיבים אותו. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים ישירות לכוס אולדפאשנד מלאה קרח וערבוב קל בעזרת סטירר. מרכיבים 1/2 ברנדי, 1/2 בנדיקטין אופן הכנה מזיגת המרכיבים בזה אחר זה כוס אולדפאשנד

הוריקן

מרכיבים 60 מל רום לבן 60 מל רום כהה 60 מיץ טרופי (פסיפלורה, תות, מנגו וכו) 30 מיץ תפוזים 15 מל ליים 1 כף מי סוכר 1 כף גרנדין אופן הכנה לערבב את כל המרכיבים ךתוך שייקר עם קרח. אופן הגשה למזוג לתוך כוס קוקטייל ולקשט בתפוז ודובדבן.

פינקולדה

פינה קולדה (Piña Colada), בספרדית מבוטא: "פִּינִיָה קולָדָה", הוא משקה אלכוהולי מסוג קוקטייל, המוגש בדרך כלל קפוא. זהו משקה מתוק. המרכיב העיקרי בו הוא רום, ונוספים אליו חלב קוקוס, וכן מיץ אננס טבעי, שעורבבו עם קרח. מקובל להגישו קר מאוד, עם קוביות קרח, כשהוא מקושט באננס או בדובדבנים. מרכיבים רום, חלב קוקוס, מיץ אננס וקרח אופן הכנה ערבוב כוס גביע

בלק ראשן ( רוסי שחור)

קוקטייל בלאק ראשן ("רוסי שחור") הוא משקה אלכוהולי. הבסיס האלכוהולי בקוקטייל הוא וודקה, אליו מתווסף כ1/3 ליקר קפה. לקוקטייל יש גרסה בשם וויט ראשן, אשר מכילה גם שמנת המבהירה את צבעו. מקור הקוקטייל, בניגוד למשתמע, אינו ברוסיה, אלא ששמו מרמז על מרכיביו - הוודקה שמקורותיה נטועים ברוסיה, וליקר הקפה השחור. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים ישירות לכוס אולדפאשנד מלאה קרח וערבוב קל בעזרת סטירר.

פינה קולדה קפואה

כוס: קוקטייל 330 סמ"ק סוג: מקומי אופן ההכנה: ערבב בבלנדר בתוספת קרח כתוש ומזוג מרכיבים: 1 פינה קולדה ( *מנה,מרכיב ) 1 מליבו 1/2 ל' בננה מעט אננס 3 חלב

דאקירי תות

מרכיבים: 2 רום לבן , 1/2 1 מי סוכר , 1 טריפל סק , 1 גרנדין ,שלושה תותים. כוס: קוקטייל קישוט: תות, מטריה וקש קישוט. אופן ההכנה: בלנדר

ביי בריז

מרכיבים: 1/2 1 וודקה , תוספת מיץ אננס כמעט עד לסוף הכוס , 2 מיץ קרנברי ( חמוציות) כוס: הי – בול קישוט: פלח אננס ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי בול עם קרח. (ניתן להחליף את המיץ אננס במיץ אשכוליות ואז יקרא הקוקטייל סי בריז) שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

גראסהופר

גראסהופר הוא קוקטייל שמנת מתוק, בטעם מנטה. מקור השם, אשר פירושו "חרגול", בצבע הירוק של המשקה - כצבעו של החרגול. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים לשייקר מלא בקרח, ניעור השייקר וסינון לכוס מרטיני מקוררת.

COOL-SHOCK

45 רום - האונה קלאב 30 אפטר שוק קינמון 8 עלי נענע 30גרנדין מערבלים את כל המרכיבים בבלנדר חשמלי עם קרח עד לקבלת מרקם חלק ומוזגים לכוס קוקטייל הקוקטייל בטעם חזק של קינמון המשלב טעמי נענע רעננים. קייצי ונפלא לכל שעות היום.

ליקר מהו??

ליקר הוא משקה אלכוהולי חזק ומתוק, המבוסס לרוב על תזקיק אלכוהולי המתובל בחומרים מגוונים כגון: פירות, אגוזים, תבלינים, דבש, שמנת ושוקולד. ליקר מכיל לרוב בין 15% ל-55% אלכוהול. הליקרים כמעט תמיד אינם מיושנים, אם כי הם יכולים לעבור תקופת חיתון מסוימת כדי לאפשר לטעמים להתמזג. המילה ליקר מגיעה מהמילה הלטינית 'liquifacere' שפרושה "להתמוסס" ומתייחסת להתמוססות חומרי הטעם במשקה. בחלק מהארצות (ביחוד...