קוקטייל - תוצאות חיפוש

VANILA COCONUT SOUR

45 וודקה אבסולוט וניל, 25 סירופ קוקוס- מונין, 45 חלב קוקוס, שלושת רבעי לימון חתוך לקוביות מועכים את קוביות הלימון בשייקר. מוסיפים את שאר המרכיבים עם קרח כתוש, מנערים היטב ומוזגים את תכולת השייקר לכוס אולדפאשן. קוקטייל מפתיע בטעמי לימון חלביים, המשלב תמציות וניל.

page-AJ

25 וודקה סמירנוף תפוח 25 ליקר תאנים פיג'לינג 25 ליקר מלון מידורי 30 מיץ אשכוליות סחוט מנערים היטב את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. קוקטייל פירות המשלב טעמים מתוקים של תפוח, מלון ותאנים המאוזן ע"י מרירות האשכוליות.

מרגריטה

מרגריטה היא משפחת קוקטיילים, המוגשים מנוערים בשייקר או מעורבלים בבלנדר. הקוקטייל המעורבל ידוע גם בתור "מרגריטה קפואה". הקוקטייל הפופולרי אף זכה לכוס על שמו, בה בלבד מוגש הקוקטייל. הקוקטייל מורכב מטקילה, סאוור וליקר תפוזים. אופן הכנת המשקה היא מזיגת המרכיבים לשייקר מלא בקרח, ניעור השייקר וסינון לכוס מרגריטה מקוררת.

מנהטן

קוקטייל מנהטן מורכב מ40 מ"ל ויסקי שיפון אמריקאי, 20 מ"ל ורמוט אדום, מעט אנגוסטורה ביטרס(מתבל מריר),מערבבים הכל ומוזגים לכוס מרטיני מקוררת.

ירח כחול

כוס: קוקטייל סוג: בינ"ל אופן ההכנה: ערבב את הרכיבים בכלי נפרד ומזוג לכוס מרכיבים: 1/2 1 ג'ין ( *מנה,מרכיב ) 3/4 ל' קרסאו כחול קישוט: טויסט למון

שיתוק

"שיתוק", קוקטייל שכבות שמוגש בכוס שוט. את המרכיבים "מציפים אחד על השני לפי הסדר" ( הכוונה בלהציף היא לשים כפית על כוס השוט, ולמזוג את המשקה לאט, בטפטוף, על מנת שלא יתערבב עם השכבה שלפניו, אלא יכסה אותה, או יציף אותה). בכוס שוט כאמור, שליש מנה אפטר שוק קינמון, שליש מנה ייגר מייסטר ושליש אבסנט. אני מצדיע מראש למי שיכול לספור עד עשר בלי להתבלבל אחרי שניים כאלה.

שידרוג הצ'ייסרים האולטימטיבי - וודקה

כוס: צ'ייסר צורת הרכבה: מזיגה בשלבים המרכיבים הדרושים: וודקה מונין בטעמים (המלצת האתר - מונין פסיפלורה) אופן ההכנה: מוזגים צ'ייסר וודקה ובמזיגה איטית טיפת מונין הופך את טעם הוודקה הדוחה לטעם פירותי ומתוק! הפתרון המושלם לצ'ייסרים של וודקה! חובה בכל בית!

שמפננס

קוקטייל שישדרג את כוס השמפניה שלכם! כוס: שמפניה מרכיבים: יין מבעבע וואנגוך אננס גרעיני רימונים אופן ההכנה: מוזגים מנה של וואנגוך אננס, סוגרים את הכוס עם שמפניה ומפזרים גרגרי רימון בפנים

ג'אנגל ג'וס

מריכיבים: וודקה רום מיץ תפוזים סאוור קרנבריז מיץ אננס אופן ההכנה: לנער את כל המרכיבים בשייקר ולמזוג לכוס היבול עם קרח

ראסטי נייל

קיימות מספר גרסאות של הקוקטייל, אולם כולן מכילות את הרכיבים הבאים: ויסקי סקוטי (40 מ"ל). ליקר דרמבוי (20 מ"ל). אופן ההכנה הוא מזיגת הרכיבים לכוס נמוכה (Old fashioned) עם קרח, וערבוב. יש הממליצים לקשט את שפת הכוס בקליפת לימון (הכמויות המצוינות הינן בגדר המלצה למנת קוקטייל אחת). בניגוד לחלק גדול מהקוקטיילים, 'מסמר חלוד' הוא קוקטייל בעל אחוז אלכוהול גבוה, העומד על לפחות 40% (ותלוי בסוג...

קפירינייה

קפיריניה (בפורטוגזית: Caipirinha) הוא קוקטייל ברזילאי העשוי מקשאסה, ליים, סוכר וקרח. בברזיל, המשקה מוגש ברוב המסעדות, והוא נחשב למשקה אופייני של המדינה. פשטות המשקה, והארומה המיוחדת שלו, הפכו אותו לפופולרי בכל העולם. המילה "קפיריניה" מגיעה מהמילה "קיפיריה". המשקה קפיפרוטה (בפורטוגזית:caipifruta) עשוי באותה הצורה, כשבנוסף (או במקום) הליים משתמשים בפרי אחר (הפרי חייב להיות טרי, ולא מיץ משומר)....

בדיקת אלכוהול - כמה מותר לשתות ולנהוג

כל מה שרציתם לדעת על שאלת מליון הדולר - כמה מותר לשתות ולנהוג ומה גזר דינו של הינשוף