קינמון - תוצאות חיפוש

פאסטיס - PASTIS

פאסטיס (בצרפתית: Pastis) הוא ליקר ואפריטיף צרפתי מקובל, אשר בדרך כלל מכיל 40-45% אלכוהול בנפח (קיימים גם סוגים נטולי אלכוהול). מקור השם בשפה אוקסיטנית, דיאלקט דרום צרפתי, בה משמעותו "עוגה" או "תערובת", ולחילופין גם גם "צרה", "אי נעימות" או "מצב מבלבל". הפאסטיס שייך למשפחת משקאות האניס (כמנון), בהם מצויים גם האוזו (יוון), הראקי (טורקיה), הארק, הסמבוקה (איטליה) וכיוצא בזה. המרכיבים המקובלים של...

ייגרטרום - JAGERTRAUM

הייגרטרום הינו מתחרה של הייגרמייסטר הגרמני יתרונו הוא שיש עליו חותמת כשרות וניתן להשתמש בו באירועים בארץ. לעומת הייגרמייסטר שאיתו יש בעית כשרות כלשהי, הייגרטרום דומה נורא בטעמו לייגרמייסטר המקורי אך פחות איכותי ומרקם יותר סמיך ותרופתי המתכון הסודי של הייגרמיסטר הומצא כבר בשנת 1934 על ידי קורט מאסט. המתכון המדויק של רקיחת הייגרמיסטר מפורסם באתר- www.patet.com. נראה לכם באמת, יה פאתטים? המתכון נשאר...

בר קפה לאירועים - אספרסו בר

קפה אספרסו ( אספרסו, מקיאטו, קורטדו, אמריקנו ) קפוצ'ינו/ הפוך ( קפה הפוך, לאטה , נס על חלב , נס גרגירים ) קפה נטול קופאין קפה שחור קפה ערבי עם הל קפה בטעמים בליווי סירופ מונין קוקוס, וניל, אגוזי לוז, קינמון, אייריש קרים מגוון רב של תה ויסוצקי ( פירות יער, קמומיל, ארל גריי, מרווה, לואיזה, ורד היביסקוס ועוד ) שוקו נענע ולימונים טריים

גורדון - GORDONS

מותג הג'ין המוביל והנמכר בעולם נוסד ב-1769 בלונדון על ידי סקוטי בשם אלכסנדר גורדון . ההקפדה על איכות הזיקוק באביק זיקוק היתה אחד מאבני הדרך של גורדון מעוד מזקקים ספורים בימים ההם בדרך ליצירת סגנון הג'ין הנפוץ כיום הלונדון דריי ג'ין. באותה תקופה רוב היצרנים יצרו ג'ין לא מזוקק היטב, לא טהור ובעל טעמי לוואי שכדי להסוות אותם הוסיפו למוצר סוכר. הג'ין של גורדון בזכות איכותו...

איזה משקאות מתאימים לאירועים בחורף?

קוקטייל חורף עם בר המשקאות של סאן בר עונת החורף היא ללא ספק עונה קרה לחגוג אירועים ויחד עם זאת יכולה להיות כה מהנה וכה חמימה. סאן בר מספקת לכם מגוון משקאות חמים וטעימים במיוחד לימי החורף הקרים, בר המשקאות שלנו מתאים את עצמו לעונות השנה ובחורף יוצאים מן הקופסא בכדי לפנק אתכם במבחר משקאות חורף קסומים ביותר. הרשו לנו להציג בפניכם מקבף משקאות שיכולים לשכנע אתכם לערוך אירוע בחורף. רום חם עם חמאה...

פופקורן בטעמים

בעמדה זו אנו מכינים פופקורן במגוון טעמים שונים. מלח חמאה, קינמון וסוכר, פרמזן, נוטלה ועוד... לעמדה זו ניתן גם להוסיף צמר גפן מתוק, ועוד שלל מתוקים בהתאם לדרישות הלקוח.

עמדת פרצל בטעמים

פרצל הנאפה המקום בטעמים שונים: קלאסי - שומשום ומלח. פיקנטי - שבבי צ'ילי חריף שום ועשבי תיבול. שוקולד - שבבי שוקולד. כפרי - שיבולת שועל. קינמון - סוכר וקינמון.