קרם קוקוס - תוצאות חיפוש

פינקולדה

פינה קולדה (Piña Colada), בספרדית מבוטא: "פִּינִיָה קולָדָה", הוא משקה אלכוהולי מסוג קוקטייל, המוגש בדרך כלל קפוא. זהו משקה מתוק. המרכיב העיקרי בו הוא רום, ונוספים אליו חלב קוקוס, וכן מיץ אננס טבעי, שעורבבו עם קרח. מקובל להגישו קר מאוד, עם קוביות קרח, כשהוא מקושט באננס או בדובדבנים. מרכיבים רום, חלב קוקוס, מיץ אננס וקרח אופן הכנה ערבוב כוס גביע

קיר רויאל

בצרפת נהוג לשתות משקה זה כאפריטיף. מקורו של המשקה בבורגונדי והוא קרוי על שם פליקס קיר (1876 - 1968), ראש העיר של דיז'ון שבבורגונדי, אשר הגיש את המשקה לאורחים רשמיים שביקרו בעירו, והפך את המשקה לפופולרי. המשקה שילב את שני התוצרים העיקריים של האזור - היין וליקר הקרם דה קסיס העשוי מאוכמניות (או לעתים גם מאפרסקים). מרכיבים יין לבן וקרם דה קסיס אופן הכנה מזיגת המרכיבים בזה אחר זה כוס גביע שמפניה...

VANILA COCONUT SOUR

45 וודקה אבסולוט וניל, 25 סירופ קוקוס- מונין, 45 חלב קוקוס, שלושת רבעי לימון חתוך לקוביות מועכים את קוביות הלימון בשייקר. מוסיפים את שאר המרכיבים עם קרח כתוש, מנערים היטב ומוזגים את תכולת השייקר לכוס אולדפאשן. קוקטייל מפתיע בטעמי לימון חלביים, המשלב תמציות וניל.

ליקר מהו??

ליקר הוא משקה אלכוהולי חזק ומתוק, המבוסס לרוב על תזקיק אלכוהולי המתובל בחומרים מגוונים כגון: פירות, אגוזים, תבלינים, דבש, שמנת ושוקולד. ליקר מכיל לרוב בין 15% ל-55% אלכוהול. הליקרים כמעט תמיד אינם מיושנים, אם כי הם יכולים לעבור תקופת חיתון מסוימת כדי לאפשר לטעמים להתמזג. המילה ליקר מגיעה מהמילה הלטינית 'liquifacere' שפרושה "להתמוסס" ומתייחסת להתמוססות חומרי הטעם במשקה. בחלק מהארצות (ביחוד...

מונטה קרלו

כוס: הייבול - Higball סוג: בינ"ל אופן ההכנה: נער את המשקאות בתוספת קרח בשייקר ומזוג לכוס מעל 3 קוביות קרח מרכיבים: 2 ג'ין ( *מנה,מרכיב ) 1/2 קרם מינט לבן 1/4 לימון סחוט מלא שמפנייה

MALABY

45 וודקה פינלנדיה, 30 ליקר קוקוס מאליבו, 60 חצי חצי, 15 מונין מי ורדים. מנערים את כל המרכיבים בשייקר ומוזגים לכוס אולדפאשן מלאה בקרח.

טישיניה בטעמים- TEICHENNE

טישינייה - שנפס, 20% אלכוהול. מיוצר בקטלוניה, ספרד.  מיוצר ע"י טיישנה, חברה ספרדית מן המובילות בעולם בייצור שנאפסים.   תהליך הייצור: מיוצר מתזקיק אלכוהול שהתקבל ממולסה. לאלכוהול זה מוסיפים תמציות פרי טבעי. בסוף התהליך מוסיפים מעט סירופ פרי, על מנת לרכך את המשקה ולאזנו. עובדות חשובות: שנאפס, שמוצאו מגרמניה, הוא במקור שם כולל למשקאות אלכוהוליים לבנים, שזוקקו מתסיסת פירות (ברנדי). בעבר זוקק השנפס...

פסואה - PASSOA

פסואה הוא ליקר צרפתי בטעם פסיפלורה המכיל 20% אלכוהול. הפסואה מיוצר מזה 20 שנה ומגיע בבקבוק שחור. ישנן עוד 3 גרסאות של הליקר שבהן משולבים טעמי אננס,מנגו וקוקוס.

שרידנס - SHERIDAN'S

ליקר שרידנס הוא ליקר קרם המבוסס על וויסקי אירי. שרידנס הינו ליקר בעל שני צבעים שנובעים משני משקאות שונים המבוקבקים בבקבוק כפול מיוחד. ליקר שרידנס הוא בעל שני מרכיבים עיקריים, החלק הכהה (19.5% אלכוהול) שטעמו טעם קפה, שוקולד וויסקי והחלק הלבן (17% אלכוהול) שטעמו טעם וניל, שמנת ושוקולד לבן. פקק הבקבוק מעוצב כך שבכל מזיגה תימזג כמות גדולה יותר של הליקר הכהה הכבד יותר וכמות קטנה של הליקר הלבן...

מאליבו - MALIBU

ליקר קוקוס מפורסם שמיוצר באיים הקריביים, הוא מבוסס על רום, חלב קוקוס וסוכר. הוא מאופיין כמשקה קיצי ומשמש כבסיס לקוקטליים רבים. הוא החל את דרכו בשנת 1980 כאשר פרץ מגבולות האיים והגיע לארצות הברית, והתפרסם בעיקר בזכות הבקבוק הלבן החלק שלו עם ציור השמש ושני עצי הדקל. ישנם ארבעה סוגים שונים של המשקה : הראשון, המפורסם בבקבוק הלבן, השני, בבקבוק צהוב בטעם אננס, השלישי, בבקבוק כתום בטעם מנגו והרביעי,...

פנקייק

הפנקייק נעשה במקום האירוע לעיניי הלקוח כך שהוא שומר על טריותו וטעמו. הפנקייק מוגש עם תוספות כגון: קוקוס קלוי, בוטנים, מיני מרשמלו  וסוכריות. וסירופים בטעמים שונים : שוקולד, ריבת חלב, פירות יער, מייפל וריבת תות.

בר קפה לאירועים - אספרסו בר

קפה אספרסו ( מקיאטו, אמריקנו, ) קפוצ'ינו/ הפוך ( לטה , נס על חלב , נס גרגירים ) קפה נטול קופאין קפה שחור קפה ערבי עם הל קפה בטעמים בליווי סירופ מונין קוקוס, וניל, אגוזי לוז, קינמון, אייריש קרים מגוון רב של סוגים שונים של תה ויסוצקי ( פירות יער,קמומיל,ארל גריי, מרווה, לואיזה, ורד הביסקוס ועוד ) שוקו נענע ולימונים טריים