רום - תוצאות חיפוש

רום חם עם חמאה, קינמון ודבש - קוקטייל חורף

מממ... נשמע מוזר?! אנחנו יודעים. חכו ותטעמו בערב מול הטלוויזיה. אין לכם מושג כמה תודו לנו... רכיבים: קוביית חמאה רכה (בערך בגודל של קוביית סוכר) כפית סוכר חום (אפשר קצת יותר) תבלינים: תמצית וניל, קינמון, מוסקט, דבש מנה של רום איכותי מים רותחים (שתיים עד ארבע מנות, תלוי בחוזק הרצוי) צורת ההכנה: בכוס קפה (מג) מניחים את הסוכר והחמאה, מוסיפים תבלינים ומועכים הכל למחית עם כפית. מוסיפים את הרום והמים...

רום מהו??

רום הוא משקה אלכוהולי חזק המופק מתוצרי לוואי של קנה הסוכר, כגון דבשה ומיץ קנה הסוכר, בתהליך של תסיסה וזיקוק. לרום ריח עז אופייני וטעם מתקתק במקצת, עם תכולת אלכוהול גבוהה (40% ברום סטנדרטי). מרבית הרום מיוצר בארצות הים הקריבי ובשפך הנהר דמררה בדרום אמריקה. ארצות אחרות בהן רום מיוצר הן אוסטרליה, הודו ומושבות צרפתיות לשעבר באוקיינוס ההודי. קיימים מספר סוגי רום: רום בהיר משמש לשתייה (ישירות, או על...

קובה ליברה (רום & קולה)

מרכיבים: 1/2 1 רום, 1/2 מיץ לימון ותוספת קולה עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

קובה ליברה (רום & קולה)

מרכיבים: 1/2 1 רום, 1/2 מיץ לימון ותוספת קולה עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

סיידר תפוחים, רום וקינמון...

2 כוסות תרכיז תפוחים 21/2 ליטר מים 2 מקלות קינמון 2 תפוח עץ גרנד 3/4 כוס רום אופן ההכנה 1. מוציאים את הליבה מתפוחי העץ וחותכים לפלחים דקים. 2. מניחים בסיר את פלחי התפוח והקינמון ומוסיפים את תרכיז התפוחים . 3. יוצקים את המים ומביאים לרתיחה, מבשלים כ 10 דקות על אש נמוכה . 4. מוסיפים את הרום. 5. להגשה: יוצקים לכוסות ומוסיפים מעט מפלחי התפוח לכל כוס .

ייגרטרום - JAGERTRAUM

הייגרטרום הינו מתחרה של הייגרמייסטר הגרמני יתרונו הוא שיש עליו חותמת כשרות וניתן להשתמש בו באירועים בארץ. לעומת הייגרמייסטר שאיתו יש בעית כשרות כלשהי, הייגרטרום דומה נורא בטעמו לייגרמייסטר המקורי אך פחות איכותי ומרקם יותר סמיך ותרופתי המתכון הסודי של הייגרמיסטר הומצא כבר בשנת 1934 על ידי קורט מאסט. המתכון המדויק של רקיחת הייגרמיסטר מפורסם באתר- www.patet.com. נראה לכם באמת, יה פאתטים? המתכון נשאר...

דאקירי מלון

מרכיבים: 2 רום לבן ,1/2 1 מי סוכר , 1 ליקר פיזנג , 1 חצי חצי ופלח מלון . כוס: קוקטייל קישוט: פלח מלון , מטריה וקש קישוט. אופן ההכנה: בלנדר

דאקירי אבטיח

מרכיבים: 2 רום לבן , 1/2 1 מי סוכר , 1 טריפל סק , 1 גרנדין ,1/2 פלח אבטיח . כוס: קוקטייל קישוט: קוביית אבטיח , מטריה וקש קישוט. אופן ההכנה: בלנדר

הוריקן

מרכיבים 60 מל רום לבן 60 מל רום כהה 60 מיץ טרופי (פסיפלורה, תות, מנגו וכו) 30 מיץ תפוזים 15 מל ליים 1 כף מי סוכר 1 כף גרנדין אופן הכנה לערבב את כל המרכיבים ךתוך שייקר עם קרח. אופן הגשה למזוג לתוך כוס קוקטייל ולקשט בתפוז ודובדבן.

פינקולדה

פינה קולדה (Piña Colada), בספרדית מבוטא: "פִּינִיָה קולָדָה", הוא משקה אלכוהולי מסוג קוקטייל, המוגש בדרך כלל קפוא. זהו משקה מתוק. המרכיב העיקרי בו הוא רום, ונוספים אליו חלב קוקוס, וכן מיץ אננס טבעי, שעורבבו עם קרח. מקובל להגישו קר מאוד, עם קוביות קרח, כשהוא מקושט באננס או בדובדבנים. מרכיבים רום, חלב קוקוס, מיץ אננס וקרח אופן הכנה ערבוב כוס גביע

אדם וחוה

כוס: שמפנייה סוג: מקומי אופן ההכנה: שים קרח כתוש בתוך שייקר, ערבב ומזוג לכוס מרכיבים: 1/2 רום ( *מנה,מרכיב ) 1/2 גראנדין 1/3 ל' בננה 1 פינה קולדה 2 שמנת / חלב