שוט - תוצאות חיפוש

סקרימינג אורגזמה

מרכיבים: 1 וודקה , 1 ליקר קפה , 1 אייריש קרים , 1/2 אמרטו , 1 חצי- חצי . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני. שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

רוב רוי

מרכיבים: 3/4 1 וויסקי סקוטי , 3/4 וורמוט אדום . כוס: מרטיני קישוט: דובדבן ורצועת קליפת לימון אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר, ומסננים לכוס מרטיני מקוררת שלבי הכנה : 1. תחילה יש לקרר את הכוס ע"י קרח. 2. מכינים שייקר עם 5 קוביות קרח. 3. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. 4. מערבבים את כל המשקאות בעזרת כפית בר, מוזגים לכוס מרטיני ומקשטים. הערה: אין לנער את המשקאות בשייקר אלא לערבבם...

גימלט / וודקה גימלט

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין או וודקה , 1 מיץ ליים כוס: מרטיני קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני.

קובה ליברה (רום & קולה)

מרכיבים: 1/2 1 רום, 1/2 מיץ לימון ותוספת קולה עד לסוף הכוס. כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

דאקירי קפה

מרכיבים: 1 ליקר קפה , 1 ליקר אייריש קרים , 1 ליקר קקאו חום , 1 חצי חצי , 1/2 1 מי סוכר וכפית נס קפה. כוס: קוקטייל קישוט: 5 פולי קפה אופן ההכנה: בלנדר

לונג איילנד אייס טי

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין , 1/2 ליקר בננה , 1/2 ליקר טריפל סק , 1/2 מיץ לימון ולמלא במיץ תפוזים עד לסוף הכוס ולהוסיף 1/2 גרנדין . כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון , פלח תפוז ודובדבן. אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס קוקטייל עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב...

QUIKFUCK

מרכיבים: שליש ייגר שליש מליבו ושליש אבסנט אצריך להגיע ב3 צבעים להפלה מהירה של בנות המין היפה כוס: שאט קישוט: אופן ההכנה: מזיגה של הייגר ואז עם גב כפית את המליבו ומעל האבסנט ניתן להדליק תלוי במצברוח שלבי הכנה : 1. מכינים את כל המרכיבים ליד כוס הטקילה. 2. מוזגים האיטיות על גבי כפית את המשקאות לפי הסדר לתוך כוס הטקילה.

קפה מקסיקני

מרכיבים: 1/2 1 טקילה ולמלא בקפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. כוס: אייריש קופי קישוט: קצפת ודובדבן אופן ההכנה: שלבי הכנה : 1. מוזגים את כל המרכיבים לכוס אייריש קופי. 2. מוזגים קפה פילטר עד לשלושת ריבעי הכוס. 3. ממלאים בקצפת ומקשטים בדובדבן. 4. את הקפה יש להגיש מייד על מנת שלא יתקרר.

סקרו דרייבר (וודקה תפוזים)

סקרו דרייבר (וודקה תפוזים)מרכיבים: 1/2 1 וודקה ותוספת מיץ תפוזים עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

אמרטו סאוור

מרכיבים: 1 וחצי אמרטו 1 וחצי חמוץ מתוק כוס: אולדפאשן קישוט: אופן ההכנה: כותשים לימון בתוך הכוס.. מוזגים לתוך שייקר עם קרח את המרכיבים מנערים.. ומגישים

סן פרנסיסקו

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין , 1/2 ליקר בננה , 1/2 ליקר טריפל סק , 1/2 מיץ לימון ולמלא במיץ תפוזים עד לסוף הכוס ולהוסיף 1/2 גרנדין. כוס: קוקטייל קישוט: פלח לימון , פלח תפוז ודובדבן. אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס קוקטייל עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב...

דאקירי מלון

מרכיבים: 2 רום לבן ,1/2 1 מי סוכר , 1 ליקר פיזנג , 1 חצי חצי ופלח מלון . כוס: קוקטייל קישוט: פלח מלון , מטריה וקש קישוט. אופן ההכנה: בלנדר