שוט - תוצאות חיפוש

ביי בריז

מרכיבים: 1/2 1 וודקה , תוספת מיץ אננס כמעט עד לסוף הכוס , 2 מיץ קרנברי ( חמוציות) כוס: הי – בול קישוט: פלח אננס ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי בול עם קרח. (ניתן להחליף את המיץ אננס במיץ אשכוליות ואז יקרא הקוקטייל סי בריז) שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

דאקירי תות

מרכיבים: 2 רום לבן , 1/2 1 מי סוכר , 1 טריפל סק , 1 גרנדין ,שלושה תותים. כוס: קוקטייל קישוט: תות, מטריה וקש קישוט. אופן ההכנה: בלנדר

ג`ין פיז

מרכיבים: 1/2 1 ג`ין , 1/2 1 חמוץ מתוק וסודה עד לסוף הכוס. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס אולדפאשן עם קרח.

פלמינג למבורגיני

מרכיבים 30 מל ליקר קפה 30 מל סמבוקה 30 מל אייריש קרים 30 מל קירסאו כחול אופן הכנה מציפים את הסמבוקה על הליקר קפה בתוך כוס שוט. אופן הגשה ומדליקים באש תוך כדי שתיה עם קש מוסיפים את האייריש קרים והקירסאו הכחול. בזהירות רבה. (למעלה מ- 70% אלכוהול)

קוברה

מרכיבים: 1/2 וודקה , 1/2 רום , 1/2 ג`ין , 1/2 טקילה , למלא במיץ תפוזים עד לסוף הכוס ולהוסיף 1/2 גרנדין . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה...

שקיעה

מרכיבים: שמנת,אמרולה,קלואה,בייניגר כוס: מרטיני קישוט: אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני שלבי הכנה : 1. מכינים את הכוס המתאימה. 2. מנערים את כל המרכיבים בשייקר. 3. מוזגים לכוס ללא קרח ומקשטים. חצי- חצי - זהו ערבוב של שמנת וחלב ביחס שווה.

קייפ קוד

מרכיבים: 1/2 1 וודקה ולמלא במיץ קרנברי עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

כצליטון

מרכיבים: בנדיקטין באד אפל וליים גוס כוס: צלחת מרק קישוט: דובדבן אופן ההכנה: אחד וחצי בנדי אחד וחצי באד אפל ו2 לימון גוס עירבוב בשיק והגשה על צלחת מרק עם דודבן וקשים חובה . עדיף להגיש לזוג או יותר

מלון בול

מרכיבים: 1/2 1 וודקה , 1 ליקר מלון  ולמלא בתפוזים עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה מיידית.

רד מרטיני

מרכיבים: אחד וחצי מרטיני ביאנקו אחד מיץ ליים אחד מי סוכר רבע גרנדין כוס: מרטיני קישוט: דובדבן אופן ההכנה: מערבבים הכול בשייקר ומוזגים

טקילה סנרייז

מרכיבים: ½ 1 טקילה , תוספת מיץ תפוזים כמעט עד סוף הכוס , ½ גרנדין ( באיטיות) כוס: הי – בול קישוט: פלח תפוז ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לכוס הי- בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. מכינים כוס הי- בול בתוספת קרח. 2. מוזגים את המשקה החריף תחילה ואז מוסיפים את המשקה הקל. 3. מקשטים בקישוט הרלוונטי ומגישים.

לונג ביץ טי

מרכיבים: 1/2 וודקה , 1/2 רום , 1/2 ג`ין , 1/2 טריפל סק, 1 חמוץ מתוק ולמלא במיץ קרנברי עד לסוף הכוס . כוס: הי – בול קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים ישירות לכוס הי - בול עם קרח. שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4. מזיגה לכוס, קישוט והגשה...