שוק - תוצאות חיפוש

קאזה די לואיג'י מרלו / קברנה / שרדונה

יינות קאזה די לואיג'י (צ'ילה) הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.

הייניקן - HEINIKEN

מבשלת הבירה הבינלאומית, הייניקן, מגדילה את השקעותיה בחברת טמפו, ובתוך כך מעניקה טמפו את הזיכיון לייצר בארץ את מותג הבירה שלה, בירה הייניקן. הזיכיון יינתן ל-20 שנה והבירה תיחוצר במפעל החברה בנתניה. טמפו תעביר לחברה החדשה שתוקם את ייצור המשקאות הקלים והבירות שלה. אמצעי הייצור ונכסי הנדל"ן אשר אינם משמשים את פעילות הייצור יישארו בחברת האם. לדברי ז'ק בר, יו"ר טמפו: "המהלך הוא הצבעת אמון של היינקן...

קאזה די לואיג'י ריזלינג - מבצע 4 יח' ב- 100 ש"ח

יינות קאזה די לואיג'י (צ'ילה) הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.

קאזה די לואיג'י קברנה

יינות קאזה די לואיג'י (צ'ילה) הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.

אבסולוט טעמים - ABSOLUT

אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. אבסולוט היא וודקה שבדית על בסיס חיטה המיוצרת מאז שנת 1879 ומכילה 40 אחוז אלכוהול. במקור יוצרה על ידי לארס אולסון סמית'. בשנת 1979 החליטה לצאת החברה אל מחוץ גבולות שבדיה וצפון אירופה ולהיכנס לשוק האמריקאי, באחד ממסעי הפרסום הבולטים היותר שנערכו מעולם והתבסס בעיקר על...

אקס אל - XL

משקאות האנרגיה הם אחד משחקני החיזוק החדשים יחסית בתחום המשקאות הנלווים לאלכוהול. סקר הרגלי שתייה מראה שהמשקה הפופולרי ביותר בברים בשנתיים האחרונות הוא וודקה-רד בול. על אף שמם הדינמי משקאות האנרגיה לא שייכים דווקא לספורט, אלא לתחום חיי הלילה. רוב המשקאות מתבססים על מנגנון המרצה על ידי שימוש בחומרים כימיים שמשפיעים על מערכת העצבים, על המערכת ההורמונלית, על הלב ועל המוח. המשקאות מורכבים מכמה חומרים...

מברוקה - MABRUCA

ערק מברוקה הינו ערק איכותי ומזוקק ברמה גבוהה, ערק זה הינו כשר לפסח ומגיע בטעמים שונים: בזוקה, תאנים ואספרסו . ערק מקורו באניס ( שומר ) שהוא ירק שמרבית האנשים לא אוהבים את הריח שלו אבל מי שאוהב אותו לא יכול בלעדיו. מקורות של Arack Mabrouka להתחקות לעיירה המיסטית העתיקה של מוגדור. בעיר המרתקת הזו ממוקמת בחוף הדרום המערבי של מרוקו, aracks הפרמיה הייתה בעבודת יד על ידי המייסדים שלנו שהקימו את עצמם...

טובורג גרין - Tuborg Green

סיפורה של טובורג מתחיל בשנת 1873 כאשר קבוצה קטנה של אנשי עסקים ובנקאים חברו יחדיו לקניית מתחם בניינים צפונית לעיר קופנהגן העונה לשם "Tuborg". המשקיעים ביקשו להקים מבשלת בירה לצרכי יצוא ובמאי 1873 ייסדו את "Tuborg Factories Ltd.". בירה טובורג חיזקה את מעמדה בשוק המקומי עם הכנסת בירה לאגר לשוק הדני. המבשל האגדי של טובורג, האנס בקוולד, השיק בראשון למאי 1880 את "טובורג פילסנר". זמן קצר לאחר השקת...

רד בול - RED BULL

רד בול הינו משקה אנרגיה הראשון שלמעשה יצא לשוק האלכוהול. מקורו באוסטרליה ועם השנים נהפך להיות מותג המייצג את משקאות האנרגיה בפני עצמו. השילוב המוכר לנו בארצנו הוא "הוודקה רד בול" שלמעשה זהו המשקה הנמכר ביותר היום בפאבים,מועודונים,מסיבות וכו' לפי מחקרים מספרים לנו כי רמת הקופאין שברד בול שווה בערכה לארבע מנות של אספרסו ולכן הרד בול ממריץ ומעיר.

טובורג רד - TOUBORG RED

סיפורה של טובורג מתחיל בשנת 1873 כאשר קבוצה קטנה של אנשי עסקים ובנקאים חברו יחדיו לקניית מתחם בניינים צפונית לעיר קופנהגן העונה לשם "Tuborg". המשקיעים ביקשו להקים מבשלת בירה לצרכי יצוא ובמאי 1873 ייסדו את "Tuborg Factories Ltd.". בירה טובורג חיזקה את מעמדה בשוק המקומי עם הכנסת בירה לאגר לשוק הדני. המבשל האגדי של טובורג, האנס בקוולד, השיק בראשון למאי 1880 את "טובורג פילסנר". זמן קצר לאחר השקת...

קרנרג'י - CRANERGY

למשקה מבית אושן ספריי, קוראים קרנרג'י (CRANERGY). יש בו שלושה מקורות קפאין: פולי קפה, תה ירוק וגווארנה, הוא מומתק בסטיביה, וטעמו חמצמץ ועדין. מזכיר שילוב של מיץ חמוציות עם נגיעה של משקה אנרגיה. כמובן שמה שמייחד משקה זה מול משקאות האנרגיה המתחרים, שהוא מיוצר מרכיבים טבעיים בלבד ואינו מכיל קפאין "סינטטי " כמו בשאר משקאות האנרגיה. החברה שמשווקת את המשקה הזה היא "החברה המרכזית להפצת משקאות" (...

קוואנטרו - COINTREAU

בשנת 1849 שני אחים, שניהם קונדיטורים מפורסמים , אדולף ואדוארד-ז'אן קואנטרו (Cointreau), הקימו מזקקה בעיירה אנג'רס (Angers) באזור אנז'ו (אזור עמק הלואר) בצרפת. הם ייצרו ליקר תוך שימוש בפירות האזור. ב- 1875 אדוארד קואנטרו, בנו של אדוארד-ז'אן, ייצר ליקר ייחודי בטעמים מרירים-מתוקים מקליפות תפוזים, מסוגים שונים של תפוזים, אותם ייבש בשמש. לליקר קרא קואנטרו. הליקר שהתקבל היה צלול...