שרי הרינג - תוצאות חיפוש

לריוס - LARIOS

ג'ין, 40% אלכוהול. מקום הייצור: מלגה, ספרד. רקע: משפחת לריוס רכשה ב 1916 את אחד היקבים המפורסמים במלגה, ספרד. ב- 1933 הרחיבה המשפחה את עסקיה והחלה לייצר ולשווק את ג'ין לריוס. תהליך הייצור: מיוצר על פי השיטה האנגלית המסורתית ותוך כדי הקפדה על שימוש בחומרי גלם טבעיים בלבד. מספר צמחים, שבניהם ערער, כוסברה, קליפות לימון ותפוז, גרניום ושקדים, מושרים במשך מספר שבועות בתוך אלכוהול טהור. לאחר...

שוופס מי טוניק - TONIC WATER

מי טוניק הוא משקה מוגז המכיל כינין. מי טוניק הינו פטנט אנגלי מאז 1858. מי טוניק הינם מים המכילים פחמן דו חמצני וכינין. הכינין יוצר אפקט מריר למשקה. מי טוניק הוא משקה פופולרי בערבובי משקאות (קוקטיילים) כמו ג'ין וטוניק, קמפרי וטוניק ועוד. כינין הוא חומר המופק מקליפת עץ הצינקונה הגדל בהרי האנדים אשר בפרו. את הכינין מפיקים מתמצית העלים. הכינין מוכר כתרופה נגד מלריה מאז המאה ה-17. כמו כן...

בירה מהי??

בירה הוא שם המתאר מספר משקאות חריפים שונים המיוצרים בתהליך של תסיסה, בדרך כלל של שעורה או דגנים אחרים. תהליך ייצור הבירה (וגם של משקאות אלכוהוליים אחרים) נקרא בישול (מכאן הביטוי מבשלות בירה). בירה יוצרה לראשונה לפני 6,000 שנים לפחות, במספר תרבויות עתיקות ששכנו במזרח התיכון, כמו מצרים העתיקה ומסופוטמיה. מקור המילה בירה אינו ברור, אך ככל הנראה מקור המילה במילה הלטינית biber, משקה או שיקוי. מכיוון...

גינס - GUINNESS

גינס היא סוג של בירה כהה ("פורטר") המבושלת במבשלת סנט ג'יימס גייט בדבלין, אירלנד, על ידי חברת ארתור גינס הבן ושות', החל משנת 1759. כיום הבירה מבושלת גם על ידי זכיינים בארצות אחרות, אך מבקרים רבים טוענים כי במקרים אלו טעמה שונה. בירת גינס זמינה במספר סוגים : בירה גינס סטאוט מהחבית ("דראפט"). בירה גינס בבקבוק, הכוללת מנגנון פיזור גזים[1] (פטנט רשום) המדמה את טעם הבירה מהחבית. בירה גינס...

בנדיקטין - BENEDICTINE

בנדיקטין - ליקר על בסיס ברנדי המיוצר בצרפת מ-27 סוגי צמחים. הליקר מבוסס על אלכוהול נייטרלי שמופק מסוכר סלק, ובו מושרים עשבי התיבול השונים. כמו כן, הוא מיושן במשך מספר שנים בחביות עץ אלון. משך הכנת כל בקבוק הוא 7 שנים. ההיסטוריה של משקה הבנדיקטין החלה במהלך תקופת הרנסאנס כאשר נזיר בנדיקטיני יצר משקה המורכב מתערובת של 27 צמחים ותבלינים מארבעת קצוות העולם. המשקה הפך לפופולרי מאוד בחצר המלך ועד מהרה...

תבור סדרת הר - TAVOR

סדרת "הר" היא הסדרה החברותית של יקב תבור. בסדרה זו יינות זניים אדומים ולבנים, כולם מענבים איכותיים שנבצרו מהכרמים של יקב תבור. היינות בסדרת הר משמרים את הארומות והטעמים המקוריים של הזן ממנו עשוי כל יין. כדי להעניק ליינות בשלות נוספת מיישנים אותם למשך מספר חודשים במיכלים עם לוחות עץ (Staves) המעשירים ומעדנים אותם. היינות מוכנים לשתייה עם יציאתם לשוק ומתאימים לסגנון החיים המודרני, פותחים –שותים ולא...

קאזה די לואיג'י מרלו / קברנה / שרדונה

יינות קאזה די לואיג'י (צ'ילה) הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.

פרנט ברנקה- FERNET BRANKA

ביטר, 40% אלכוהול. מקום הייצור: מילאנו, איטליה. רקע: החברה הוקמה בשנת 1845. עוד לפני כן, מסופר על נערה בשם מריה סקאלה שהחלה לרקוח בביתה תערובות של עשבי תיבול ולהם הייתה מוסיפה מעט אלכוהול עשוי מענבים. מאחר והמשקה שהתקבל היה מר מאוד, היא הניחה אותו להתיישן בחבית עץ אלון. מאוחר יותר, פוגשת מריה את אחד מבני משפחת ברנקה ומחליטה להינשא לו וגם, להעניק לנוזל המתיישן בחביות את שמו של חתנה ברנקה....

קאזה די לואיג'י ריזלינג - מבצע 4 יח' ב- 100 ש"ח

יינות קאזה די לואיג'י (צ'ילה) הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.

קאזה די לואיג'י קברנה

יינות קאזה די לואיג'י (צ'ילה) הם יינות כשרים המיוצרים במיוחד עבור השוק הישראל בצ'ילה על-ידי יקב לואיס פליפה אדוארדס המצטיין, ומהווים תמורה מצויינת לכסף.

אקס אל - XL

משקאות האנרגיה הם אחד משחקני החיזוק החדשים יחסית בתחום המשקאות הנלווים לאלכוהול. סקר הרגלי שתייה מראה שהמשקה הפופולרי ביותר בברים בשנתיים האחרונות הוא וודקה-רד בול. על אף שמם הדינמי משקאות האנרגיה לא שייכים דווקא לספורט, אלא לתחום חיי הלילה. רוב המשקאות מתבססים על מנגנון המרצה על ידי שימוש בחומרים כימיים שמשפיעים על מערכת העצבים, על המערכת ההורמונלית, על הלב ועל המוח. המשקאות מורכבים מכמה חומרים...

ג'ימסון - JAMESON

ג'יימסון הוא וויסקי אירי מסוג בלנדד (דהיינו כזה המורכב מערבוב של מספר וויסקים שונים, מחביות שונות), המופק מתערובות של מאלט (דגנים אשר עברו תהליך ליתות) ומדגנים שלא הפכו למאלט. ג'יימסון הוא וויסקי אירי מסוג בלנדד (דהיינו כזה המורכב מערבוב של מספר וויסקים שונים, מחביות שונות), המופק מתערובות של מאלט (דגנים אשר עברו תהליך ליתות) ומדגנים שלא הפכו למאלט. שעורה הינה מרכיב עיקרי לתהליך הכנת...