j b - תוצאות חיפוש

בר השמפנייה של סאן בר

עמדת בר נפרדת מהבר המרכזי, בבר יוגשו הדברים הבאים: קווה בטעמים למברוסקו לבן, אדום ורוזה מבחר קוקטיילים על בסיס קווה ובשילוב עם פירות בר השמפנייה נותן צבע אחר לאירוע ומשדרג אותו לרמה אחרת , ניתן גם להזמין את בר השמפנייה גם כעמדה יחידה.ניתן לשדרג את הבר כאוות נפשכם ולפי הטעם האישי שלכם. מומלץ כבר קבלת פנים.

טקילה מהי??

טֶקילה היא משקה אלכוהולי חזק ממשפחת המשקאות הלבנים המיוצר אך ורק באזורים ספציפיים בחמש מדינות שבמקסיקו, בעיקר בסביבות העיר טקילה, במדינת חאליסקו שבמקסיקו. הטקילה מיוצרת מהליבה של שיח מדברי הנקרא אגבה כחולה (שם מדעי Agave tequilana) הנפוץ במקסיקו (הוא אינו סוג של קקטוס). המותג טקילה הינו בשליטת הממשלה המקסיקנית. כדי לייצר טקילה יש לעמוד בסט תקנות מפורט הנאכף על ידי מועצת ויסות הטקילה המקסיקנית....

ראש השנה

מרכיבים: 1-וודקה 2\1 - BARENJAGER 2\1-IRISH MIST 2\1-BAD APFEL 2\1-MONIN תפוחים כוס: קוקטייל קישוט: קליפת תפוח אופן ההכנה: להכניס את כל הרכיבים לשייקר בתספת קרח לשפוך לכוס קוקטייל עם קרח בתוספת צלוחית עם תפוחים חתוכים עם דבש שלבי הכנה : 1. הכנת הכוס המתאימה והקישוט המתאים. 2. מוזגים את כל המשקאות לבלנדר , מוסיפים את הפירות וקרח. 3. מפעילים את הבלנדר על מצב LOW ומעבירים למצב HIGH. 4....

טישיניה בטעמים- TEICHENNE

טישינייה - שנפס, 20% אלכוהול. מיוצר בקטלוניה, ספרד.  מיוצר ע"י טיישנה, חברה ספרדית מן המובילות בעולם בייצור שנאפסים.   תהליך הייצור: מיוצר מתזקיק אלכוהול שהתקבל ממולסה. לאלכוהול זה מוסיפים תמציות פרי טבעי. בסוף התהליך מוסיפים מעט סירופ פרי, על מנת לרכך את המשקה ולאזנו. עובדות חשובות: שנאפס, שמוצאו מגרמניה, הוא במקור שם כולל למשקאות אלכוהוליים לבנים, שזוקקו מתסיסת פירות (ברנדי). בעבר זוקק השנפס...

בדיקת אלכוהול - כמה מותר לשתות ולנהוג

כל מה שרציתם לדעת על שאלת מליון הדולר - כמה מותר לשתות ולנהוג ומה גזר דינו של הינשוף

תבור פנינים - tavor

יקב תבור הוקם בשנת 1999 על ידי ארבע משפחות כורמים מכפר תבור ובבעלותו כרמי ענבים באזור כפר תבור, הגליל העליון ורמת הגולן. היקב שוכן בכפר תבור ומייצר מיליון בקבוקים בשנה בארבע סדרות ברמות מחיר שונות. בשנת 2010 הרחיב היקב את קטגוריית היינות המבעבעים שלו ובמרץ 2011 השיק היקב שפה חדשה למותג כמו גם סדרת יינות חדשה המיועדת למסעדות בלבד. יינן היקב הוא אריה נשר. לאריה שנים ארוכות של ניסיון והוא מהייננים...

אבסינט 70% - ABSINTHE 70%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

ג'ים בים - Jeam Bim

מקור הבורבון הוא במחוז בורבון שבקנטאקי, בו ייצרו וויסקי כבר מסוף המאה ה- 18. חומר הגלם העיקרי של הוויסקי הוא תירס – לא בגלל איכות, עקרון או סוד כלשהו, אלא משום שפשוט יש הרבה תירס בדרום ארה"ב. בעבר, רק וויסקי שיוצר במחוז בורבון היה יכול להיקרא בורבון, אך מאז שונה החוק ואת הבורבון ניתן לייצר בכל מקום בארה"ב. איך שלא יהיה, ה"מכורים" יגידו שרק בורבון שמיוצר בקנטאקי הוא 'הדבר האמיתי'. הבורבון...

קסטיל רוז' – Kasteel Rouge

קסטיל רוז' – Kasteel Rouge בירת פירות – Fruit Beer אחוז אלכוהול: 8%. מוצא: אינגלמונסטר, בלגיה. מבשלת ואן-הונסברוק - Brouwerij Van Honsebrouck בירת אייל חזקה בגוון אדום עמוק, פירותית מאוד ומתוקה. מבוססת על הבירה הכהה של המבשלה (קסטיל ברון) אליה מוסיפים דובדבנים חמוצים לתקופת תסיסה מינימלית של חצי שנה. רוז' (אדום בפלמית) הוא לא סגנון בירה אלא שם המתאר את צבעה. בניגוד לרוב...

ייגרטרום - JAGERTRAUM

הייגרטרום הינו מתחרה של הייגרמייסטר הגרמני יתרונו הוא שיש עליו חותמת כשרות וניתן להשתמש בו באירועים בארץ. לעומת הייגרמייסטר שאיתו יש בעית כשרות כלשהי, הייגרטרום דומה נורא בטעמו לייגרמייסטר המקורי אך פחות איכותי ומרקם יותר סמיך ותרופתי המתכון הסודי של הייגרמיסטר הומצא כבר בשנת 1934 על ידי קורט מאסט. המתכון המדויק של רקיחת הייגרמיסטר מפורסם באתר- www.patet.com. נראה לכם באמת, יה פאתטים? המתכון נשאר...

בר שייקים לאירועים - טרופיקנה

בר שייקים לאירועים טרופיקנה מעמיד לרשות האורחים מגוון רב של שייקים טבעיים על בסיס פירות העונה (תות ,מלון ,בננה ,פסיפלורה ,אבטיח ,קיווי ועוד). השייקים יוצאים בכוסות מעוצבות בסגנון שלנו, ונעשים במקום האירוע מפירות טריים וטעימים במיוחד. כמו כן , אפשר לשלב שייקים נוספים כגון: דאקירי בטעמים ( משקה אלכוהולי על בסיס פירות ), שמוגש במקביל לשייקים הרגילים. בר שייקים לאירועים של סאן בר מגיש במקביל גם...

טאבון פוקצ'ות ופיצות

עמדה פרונטלית עם טאבון אבן.   אנו פותחים את הבצקים ומכינים את הפיצות במקום עם שלל תוספות מגוונות, חומרי הגלם שלנו ה האיכותיים ביותר, 100% מוצרלה וגבינה צהובה.   מבחר תוספות : זיתי קלמטה, בצל ירוק/ סגול, פטריות שמפניון, תירס, עגבניות, אנטיפסטי, גבינת פטה ועוד... ממרחים : רוטב פיצה, פסטו, שמן זית, ממרח זיתים ועוד. תבלינים : זעתר, אורגנו, שום וצ'ילי חריף. מוגש על כלים חד...