אבסנט - תוצאות חיפוש

QUIKFUCK

מרכיבים: שליש ייגר שליש מליבו ושליש אבסנט אצריך להגיע ב3 צבעים להפלה מהירה של בנות המין היפה כוס: שאט קישוט: אופן ההכנה: מזיגה של הייגר ואז עם גב כפית את המליבו ומעל האבסנט ניתן להדליק תלוי במצברוח שלבי הכנה : 1. מכינים את כל המרכיבים ליד כוס הטקילה. 2. מוזגים האיטיות על גבי כפית את המשקאות לפי הסדר לתוך כוס הטקילה.

שיתוק

"שיתוק", קוקטייל שכבות שמוגש בכוס שוט. את המרכיבים "מציפים אחד על השני לפי הסדר" ( הכוונה בלהציף היא לשים כפית על כוס השוט, ולמזוג את המשקה לאט, בטפטוף, על מנת שלא יתערבב עם השכבה שלפניו, אלא יכסה אותה, או יציף אותה). בכוס שוט כאמור, שליש מנה אפטר שוק קינמון, שליש מנה ייגר מייסטר ושליש אבסנט. אני מצדיע מראש למי שיכול לספור עד עשר בלי להתבלבל אחרי שניים כאלה.

אבסינט טרנט 60% - ABSINTHE 60%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...

אבסינט 70% - ABSINTHE 70%

על-פי רוב גוונו של האבסינת ירקרק (באופן טבעי, או כתוצאה מתוספת צבעי-מאכל) והוא זוכה תכופות לכינוי la Fée Verte (הפיה הירוקה). בשל אחוז האלכוהול הגבוה וריכוזי השמנים שבו, האבסינתרים (לוגמי האבסינת) נוהגים למהול מנת אבסינת ב-3-5 מנות מי-קרח (כלומר, בערך 17-25% אבסינת), דבר הגורם למשקה להיעכר, דבר המכונה 'לאוצ'ינג'; תכופות, המים הנוספים אף משמשים להמסת סוכר שנשפך למשקה, להמתקתו. ההכנה...